Önerimdir

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
ghoul
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Önerimdir

Mesaj gönderen ghoul »

Plus olmadan giriş yapmaya çalışanlar için bu sistem getirilebilir diye düşünüyorum. Sürekli saatlerce gir çık yapmalarına gerek kalmaz. Zamanında yaşadığım bir durum soğutuyor oyundan gir çık yapmak.
Göster
Resim
Kullanıcı avatarı
SPIEGLEIN
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu
Sunucu: Eminönü
Lonca: Kök Tengri
Discord: met00

Re: Önerimdir

Mesaj gönderen SPIEGLEIN »

Mantıklı gibi gözüksede olanağı yok gibi,çözüm plus
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
diltemiz
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Lonca: Anatolian Soldiers

Mesaj gönderen diltemiz »

ghoul yazdı: 02 Mar 2018 23:14 Plus olmadan giriş yapmaya çalışanlar için bu sistem getirilebilir diye düşünüyorum. Sürekli saatlerce gir çık yapmalarına gerek kalmaz. Zamanında yaşadığım bir durum soğutuyor oyundan gir çık yapmak.
Göster
Resim
Resim

IKV Yönetimi ( GORGAR ) Konu ile ilgili açıklama yapmıştır. Konuyu daha fazla uzatmamanızı rica ediyorum.

Resim

⋱ ▒ ♖ ώ ε ♖ ค я ε ♖ ร σ Ł đ ί ε я ร ♖ ▒ ⋰
☪ 𝒜 𝓃 𝒶 𝓉 ℴ 𝓁 𝒾 𝒶 𝓃 𝒮 ℴ 𝓁 𝒹 𝒾 ℯ 𝓇 𝓈 ☪
▒ ⋰ ▒ ⊽ ⊽ тαηıтıм кσηυмυzα gιтмєк ιcιη ⊽ ⊽ ▒ ⋱ ▒
Kullanıcı avatarı
ghoul
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen ghoul »

diltemiz yazdı: 03 Mar 2018 00:31
ghoul yazdı: 02 Mar 2018 23:14 Plus olmadan giriş yapmaya çalışanlar için bu sistem getirilebilir diye düşünüyorum. Sürekli saatlerce gir çık yapmalarına gerek kalmaz. Zamanında yaşadığım bir durum soğutuyor oyundan gir çık yapmak.
Göster
Resim

IKV Yönetimi ( GORGAR ) Konu ile ilgili açıklama yapmıştır. Konuyu daha fazla uzatmamanızı rica ediyorum.
Benim konum Gorgar açıklama yapmadan önce açılmış farkındaysanız :unamused:
erkan16
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

Mesaj gönderen erkan16 »

Belki10 sene sonra gelen guncellemede hallederler
Kullanıcı avatarı
Seven
Fareli Köyün Kavalcısı
Fareli Köyün Kavalcısı

Mesaj gönderen Seven »

ghoul yazdı: 03 Mar 2018 01:38
Göster
Resim

Vurdu Gol oldu..! :') B-) B-)
Gizlenmiş İçerikGöster
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
diltemiz
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Lonca: Anatolian Soldiers

Mesaj gönderen diltemiz »

Seven yazdı: 03 Mar 2018 01:40
ghoul yazdı: 03 Mar 2018 01:38
Göster
Resim

Vurdu Gol oldu..! :') B-) B-)
GORGAR 2 GOL Attı , Yönetimin üstüne söz yok belki bidaki güncellemede olabilir.

Resim

⋱ ▒ ♖ ώ ε ♖ ค я ε ♖ ร σ Ł đ ί ε я ร ♖ ▒ ⋰
☪ 𝒜 𝓃 𝒶 𝓉 ℴ 𝓁 𝒾 𝒶 𝓃 𝒮 ℴ 𝓁 𝒹 𝒾 ℯ 𝓇 𝓈 ☪
▒ ⋰ ▒ ⊽ ⊽ тαηıтıм кσηυмυzα gιтмєк ιcιη ⊽ ⊽ ▒ ⋱ ▒
Kullanıcı avatarı
Sadraazam
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Lonca: Lodos Sert Eser

Mesaj gönderen Sadraazam »

Göster
Resim
Oyunda Bir Sunucu'nun İçerisinde Bölünmüş Sunucular Mevcut Onlarda Zaten Doluluk Sorunu Olmaz Biri Dolar 3.Sunucu Açılır.

Bizde De Aynı Olay Olsa Çok Hoş Olabilir, Zaten Çoğu MMORPG Oyununda Sistem Bu Şekilde.
:flag_tr: Kılıcı İnsafsız Bir Beceriyle Kullanan Türk’ün Eli, Yendiği İnsanların Yarasını Sarmakta Da Ustadır. :flag_tr:
UĞRUNA ÖLÜNEBİLECEK BİR ŞEY GÖSTER ! >>>Göster
Resim
Kullanıcı avatarı
ghoul
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen ghoul »

Sadraazam yazdı: 03 Mar 2018 02:00
Göster
Resim
Oyunda Bir Sunucu'nun İçerisinde Bölünmüş Sunucular Mevcut Onlarda Zaten Doluluk Sorunu Olmaz Biri Dolar 3.Sunucu Açılır.

Bizde De Aynı Olay Olsa Çok Hoş Olabilir, Zaten Çoğu MMORPG Oyununda Sistem Bu Şekilde.
Evet olabilir. Fakat benim onerim giris sirasi idi. Alt sunuculara dikkat cekmek istememistim.

Forumda yeni bi hiyar cikti onune gelene git plus al diyor. Yahu arkadasim benim konuya bile ayni cevabi veriyorsun. Ben oyuna giremedigimden veya plusum olmadigi icin sikayetci degilim. Sadece ufak bir oneride bulundum buda yapilamayacak bir sey degil. Sobee'nin gercekten oyuncularin onerilerine kulak asmaya veya kayda deger birtakim yenilikler yaptiginda savunun onlari. İsmi lazim degil adam resmen saksakciligini yapiyor Sobee'nin. 6 Yil boyunca verecegim destegi vermisim ben bu oyuna. Artik onlarda dikkate alsinlar bir zahmet. Afrasiyab buradan sanada bir yorum yapmak istiyorum radyonu dinlemeye geldim oyle bir gulusun varki beni kendinden soguttun resmen. Herkese iyi sabahlar.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön