Acil Yardım !!!
- Crossxyenichari
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Bloody Touch
Acil Yardım !!!
Arkadaşlar ne Yasemin ne Mebrure ne Domuz ne Işık ne de Dilara görev veriyor. Baya bi zaman da olduğu için hangi görevleri yaptım yapmadım hatırlamıyorum lütfen yardımcı olun. Şarapçıdan alamıyorum görevi (Görev Penceremde de görev yok)

- diltemiz
- Çınaraltı Müdavimi

- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Anatolian Soldiers
Re: Acil Yardım !!!
Hol görevlerini yaptın mı ?Crossxyenichari yazdı: ↑02 Mar 2018 21:22 Arkadaşlar ne Yasemin ne Mebrure ne Domuz ne Işık ne de Dilara görev veriyor. Baya bi zaman da olduğu için hangi görevleri yaptım yapmadım hatırlamıyorum lütfen yardımcı olun. Şarapçıdan alamıyorum görevi (Görev Penceremde de görev yok)
Bi arkadaş daha sormuştu , Mısırdaki Robota bak atladığın görev vardır dedim.

▒ ꧂ ⋱ ▒ ♖ ώ ε ♖ ค я ε ♖ ร σ Ł đ ί ε я ร ♖ ▒ ⋰ ꧁ ▒
꧁ ☪ 𝒜 𝓃 𝒶 𝓉 ℴ 𝓁 𝒾 𝒶 𝓃 𝒮 ℴ 𝓁 𝒹 𝒾 ℯ 𝓇 𝓈 ☪ ꧂
▒ ⋰ ▒ ⊽ ⊽ тαηıтıм кσηυмυzα gιтмєк ιcιη ⊽ ⊽ ▒ ⋱ ▒
- Crossxyenichari
- Sahaf Yardımcısı

- Crossxyenichari
- Sahaf Yardımcısı

Yok mu yardımcı olacak telefon görevleri vs. gözükmüyo mu görev penceresinde bilen biri yok mu

sana kesin çözümü yazayım. agah efendiye gidip yol ayrımı görevini alıyorsun. oradan arzuhalciye gidip görevi alıp orada biraz geziniyorsun. az ilerdeki ışıktan görevi alıp hol görevlerine başlıyorsun. çoğu kişi gaffar kesmekten agaha uğramadığı için hol görevleri hiç başlamıyor. bence bir dene.
Kurt kışı geçirir ama yediği ayazı unutmaz
- diltemiz
- Çınaraltı Müdavimi

Buradan yazı yazmaktansa oyundan bölgeye girebilen bir kişi ile oyundan yazı yazsan daha açıklayıcı olurdu ,Crossxyenichari yazdı: ↑02 Mar 2018 21:44 Yok mu yardımcı olacak telefon görevleri vs. gözükmüyo mu görev penceresinde bilen biri yok mu
Çünkü daha henüz oyuna girmeyi başaramamış teknik sorunları olan bir çok kişi var. Gereksiz forumu doldurmayın ,
İyi forumlar..

- Cankurtarann
- Kobra Takipçisi

- Sunucu: Meran
Hiçbir çözüm bulamadıysan Destek Ekibi'ne talepde bulun . Onlar sana yardım da bulunacaktır .
- Crossxyenichari
- Sahaf Yardımcısı

Yazdığın şeyin ne kadar saçma olduğunu kavraman için sana süre veriyorum delikanlıdiltemiz yazdı: ↑02 Mar 2018 21:47Buradan yazı yazmaktansa oyundan bölgeye girebilen bir kişi ile oyundan yazı yazsan daha açıklayıcı olurdu ,Crossxyenichari yazdı: ↑02 Mar 2018 21:44 Yok mu yardımcı olacak telefon görevleri vs. gözükmüyo mu görev penceresinde bilen biri yok mu
Çünkü daha henüz oyuna girmeyi başaramamış teknik sorunları olan bir çok kişi var. Gereksiz forumu doldurmayın ,
İyi forumlar..

- Crossxyenichari
- Sahaf Yardımcısı

Hocam şuan oyuna giremiyorum ama dediğin gibi olabilir sağolasın iyi forumlarkargasa14 yazdı: ↑02 Mar 2018 21:45 sana kesin çözümü yazayım. agah efendiye gidip yol ayrımı görevini alıyorsun. oradan arzuhalciye gidip görevi alıp orada biraz geziniyorsun. az ilerdeki ışıktan görevi alıp hol görevlerine başlıyorsun. çoğu kişi gaffar kesmekten agaha uğramadığı için hol görevleri hiç başlamıyor. bence bir dene.

- diltemiz
- Çınaraltı Müdavimi

oyundan bölgede olan birine yazmak çok mu zor ?Crossxyenichari yazdı: ↑02 Mar 2018 21:52Yazdığın şeyin ne kadar saçma olduğunu kavraman için sana süre veriyorum delikanlıdiltemiz yazdı: ↑02 Mar 2018 21:47Buradan yazı yazmaktansa oyundan bölgeye girebilen bir kişi ile oyundan yazı yazsan daha açıklayıcı olurdu ,Crossxyenichari yazdı: ↑02 Mar 2018 21:44 Yok mu yardımcı olacak telefon görevleri vs. gözükmüyo mu görev penceresinde bilen biri yok mu
İyi forumlar..![]()
Daha oyuna giremeyen var diyorum dediğin lafa bakar mısın ?