+1atitekin yazdı: ↑01 Mar 2018 00:38 ANKET YAPILMIŞ SONUÇ DÜŞSÜN ÇIKMIŞ ÜRETİM YAPILMASINI İSTEYEN SAYISI ÇOĞUNLUĞA UYMAK ZORUNDA İKİ TARAFIN GÖNLÜ OLSUN DİYORSAN NİYE ANKET YAPIYORSUN?
ANKETİN AMACI BU SORUYA CEVAP ALMAKSA CEVABI ANKET SONUCU VERMİŞ NİYE NADİDE EŞYAYI ÜRETİM YAPMAYA MECBUR BIRAKIYORSUN ?
SAÇMA SAPAN İŞ YAPIYORSUNUZ YÖNETİM EKİBİ ÇOK SAÇMA SAPAN İŞ YAPIYORSUNUZ...........
[ANKET]: Karaköy şeflerinden, nadide ekipman yerine sadece materyal ve reçete düşmesini tercih edermiydiniz?
Re: [ANKET]: Karaköy şeflerinden, nadide ekipman yerine sadece materyal ve reçete düşmesini tercih edermiydiniz?
- HYLXPRS
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: Rulers Of World
Re: [ANKET]: Karaköy şeflerinden, nadide ekipman yerine sadece materyal ve reçete düşmesini tercih edermiydiniz?
+2KILICoglu yazdı: ↑03 Mar 2018 05:33+1atitekin yazdı: ↑01 Mar 2018 00:38 ANKET YAPILMIŞ SONUÇ DÜŞSÜN ÇIKMIŞ ÜRETİM YAPILMASINI İSTEYEN SAYISI ÇOĞUNLUĞA UYMAK ZORUNDA İKİ TARAFIN GÖNLÜ OLSUN DİYORSAN NİYE ANKET YAPIYORSUN?
ANKETİN AMACI BU SORUYA CEVAP ALMAKSA CEVABI ANKET SONUCU VERMİŞ NİYE NADİDE EŞYAYI ÜRETİM YAPMAYA MECBUR BIRAKIYORSUN ?
SAÇMA SAPAN İŞ YAPIYORSUNUZ YÖNETİM EKİBİ ÇOK SAÇMA SAPAN İŞ YAPIYORSUNUZ...........
Geçme Galata Köprüsü'nden ürkütürsün vakvakları, Karaköy'e çam diktim git topla kozalakları.
RowxJoLLy RowxJokeR
RowxJoLLy RowxJokeR
- cesuradam32
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Goodfellas
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Siblings Of Time
Anlaşılan siz kolaya çok alışmışsınız, İstanbul Kıyamet Vakti pvp server açılsa ilk sizin gibiler kayıt olur.atitekin yazdı: ↑01 Mar 2018 00:38 ANKET YAPILMIŞ SONUÇ DÜŞSÜN ÇIKMIŞ ÜRETİM YAPILMASINI İSTEYEN SAYISI ÇOĞUNLUĞA UYMAK ZORUNDA İKİ TARAFIN GÖNLÜ OLSUN DİYORSAN NİYE ANKET YAPIYORSUN?
“Ve her şey bittiğinde, hatırlayacağımız şey; düşmanlarımızın sözleri değil, dostlarımızın sessizliği olacaktır.”
- diltemiz
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Anatolian Soldiers
Oylamanın sonucunda , her iki tarafında görüşlerine ve fikirlerine değer verip orta yolu bulduğunuz için teşekkür ederiz.
Değerli yönetim
▒ ꧂ ⋱ ▒ ♖ ώ ε ♖ ค я ε ♖ ร σ Ł đ ί ε я ร ♖ ▒ ⋰ ꧁ ▒
꧁ ☪ 𝒜 𝓃 𝒶 𝓉 ℴ 𝓁 𝒾 𝒶 𝓃 𝒮 ℴ 𝓁 𝒹 𝒾 ℯ 𝓇 𝓈 ☪ ꧂
▒ ⋰ ▒ ⊽ ⊽ тαηıтıм кσηυмυzα gιтмєк ιcιη ⊽ ⊽ ▒ ⋱ ▒
- karanlikprens
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: I Ergenekon I
Silahta düşsün sanki nadide eşyalar çok kolay düşüyormuş gibi...
KaRa~KaRaBeLa~KaRaBüYüCü~KaRaŞiFa~ÇıLGıNTüRK~BLaCKTRoUBLe~İhSaN®
TÜRK sesinin geldiği, TÜRK yüreğinin çarptığı her yer bizim toprağımızdır… C★ {-ERGENEKON-} C★
TÜRK sesinin geldiği, TÜRK yüreğinin çarptığı her yer bizim toprağımızdır… C★ {-ERGENEKON-} C★
- Nedenben
- Yasemin'in Gözcüsü
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: HUN
ozaman +3HYLXPRS yazdı: ↑07 Mar 2018 16:32+2KILICoglu yazdı: ↑03 Mar 2018 05:33+1atitekin yazdı: ↑01 Mar 2018 00:38 ANKET YAPILMIŞ SONUÇ DÜŞSÜN ÇIKMIŞ ÜRETİM YAPILMASINI İSTEYEN SAYISI ÇOĞUNLUĞA UYMAK ZORUNDA İKİ TARAFIN GÖNLÜ OLSUN DİYORSAN NİYE ANKET YAPIYORSUN?
- HYLXPRS
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Sancak
- Lonca: Rulers Of World
+4Nedenben yazdı: ↑17 Eki 2018 07:14ozaman +3HYLXPRS yazdı: ↑07 Mar 2018 16:32+2KILICoglu yazdı: ↑03 Mar 2018 05:33+1atitekin yazdı: ↑01 Mar 2018 00:38 ANKET YAPILMIŞ SONUÇ DÜŞSÜN ÇIKMIŞ ÜRETİM YAPILMASINI İSTEYEN SAYISI ÇOĞUNLUĞA UYMAK ZORUNDA İKİ TARAFIN GÖNLÜ OLSUN DİYORSAN NİYE ANKET YAPIYORSUN?
Geçme Galata Köprüsü'nden ürkütürsün vakvakları, Karaköy'e çam diktim git topla kozalakları.
RowxJoLLy RowxJokeR
RowxJoLLy RowxJokeR
- TOLGARDA
- Karabasan Defeden
- Sunucu: Karaköy
- Lonca: Ghosts Of Anatolia
- Discord: #tolga
Anket sonuçları bu kadar yakın olmasaydı zaten çıkan sonuç uygulanacaktı. Arada %6 gibi bir oran olduğu için bu yapıldı. Bu tam tersine yönetimin oyuncuların görüşlerine saygılı olduğunu gösterir. Dediğiniz şey olmadı mı? Büyük oranda oldu. Bunun yanı sıra anket yapmak sonuca uymak zorunda oldukları anlamına gelmez. Sadece 15-20 kişi katılım sağlasaydı sizce sağlıklı bir anket olur muydu? Böyle bir durumda da çıkan sonuç boşverilebilirdi ki bu sadece bir örnek. Muhtemelen diğer sonuç daha çok çıksa yine böyle oyun devam eder mi diye isyan edecektiniz. Amacım tartışma yaratmak değil. Bu yazıya gelen agresif yanıtlara cevap vermeyeceğim.atitekin yazdı: ↑01 Mar 2018 00:38 ANKET YAPILMIŞ SONUÇ DÜŞSÜN ÇIKMIŞ ÜRETİM YAPILMASINI İSTEYEN SAYISI ÇOĞUNLUĞA UYMAK ZORUNDA İKİ TARAFIN GÖNLÜ OLSUN DİYORSAN NİYE ANKET YAPIYORSUN?
+5HYLXPRS yazdı: ↑10 Kas 2018 16:39+4Nedenben yazdı: ↑17 Eki 2018 07:14ozaman +3HYLXPRS yazdı: ↑07 Mar 2018 16:32+2KILICoglu yazdı: ↑03 Mar 2018 05:33+1atitekin yazdı: ↑01 Mar 2018 00:38 ANKET YAPILMIŞ SONUÇ DÜŞSÜN ÇIKMIŞ ÜRETİM YAPILMASINI İSTEYEN SAYISI ÇOĞUNLUĞA UYMAK ZORUNDA İKİ TARAFIN GÖNLÜ OLSUN DİYORSAN NİYE ANKET YAPIYORSUN?