Karaköy Sığınaklar Bölgesi Kapının Ardından İlk Görüntüler

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
markovnikov
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Tılsım

Karaköy Sığınaklar Bölgesi Kapının Ardından İlk Görüntüler

Mesaj gönderen markovnikov »

Arkadaşlar karaköy sığınaklardaki etkileşip arkasına geçmek için görevin yapılı olması gereken kapının arkasına 57 level olup görevi yapmamla geçtim İçerde doktor olan bir npc den Yüce Komiseri öldür adlı görevi aldım buda demek oluyorki en az 1 adet daha boss yaratık var oyunda görmediğimiz yaratıklardan dolayı sadece en başın görüntüleri var
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
TOLGARDA
Ruh Taşı Gezgini
Ruh Taşı Gezgini
Sunucu: Karaköy
Klan: Lodos

Re: Karaköy Sığınaklar Bölgesi Kapının Ardından İlk Görüntüler

Mesaj gönderen TOLGARDA »

Sığınaklar en sevdiğim grup bölgesiydi. Yine olması hoşuma gitti :D Devamını merak ediyoruz.
:zero: :one: :two: :three: :four: :five: :six: :seven: :eight: :nine:
asgsdga
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen asgsdga »

asosyalizm kızmış biraz ama olsun gördüğümüze değer :D :D
Kullanıcı avatarı
OZHANBEY
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü
Lonca: Özgürlük İçin Savaş

Mesaj gönderen OZHANBEY »

Sizce 56 level maraton ayakkabı burdan düşermi ? Veya görev itemi olarakmı verilir? Çünkü düşünsenize yeni gözlük yok maraton ayak yok büyücüler için büyük eziyet olur slot kesmek.
🏹 ÖZHANBEY
💉 DrÖZHAN
🔪 ÖZHAN
Hiçkimse göründüğü kadar iyi , anlatıldığı kadar kötü değildir... ;)
Kullanıcı avatarı
Cankurtarann
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Cankurtarann »

OZHANBEY yazdı: 24 Şub 2018 14:33 Sizce 56 level maraton ayakkabı burdan düşermi ? Veya görev itemi olarakmı verilir? Çünkü düşünsenize yeni gözlük yok maraton ayak yok büyücüler için büyük eziyet olur slot kesmek.
Tabiki Maraton Ayakkabı'ların olması hem büyücüler hem de diğer sınıflar için ayrı bi avantaj . Burdan düşmesini biz de isteriz . Lakin anladığım kadarıyla büyücülerin slot çevirerek kesmesi için Maraton Ayakkabı olmasınıı istiyorsun fakat forumda bir yetkilinin cevabına göre slotlar büyücülerin çevrilebileceği şekilde ayarlanmamış ve bu olay da oyunun mantığına uyumsuzmuş . Bu slotları çevirerek kesme olayını biz başlatmışız . Eee başlatmamız ile de ne oldu ? Savaşçıların önü kapandı .
Kullanıcı avatarı
movie
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen movie »

Cankurtarann yazdı: 24 Şub 2018 14:47
OZHANBEY yazdı: 24 Şub 2018 14:33 Sizce 56 level maraton ayakkabı burdan düşermi ? Veya görev itemi olarakmı verilir? Çünkü düşünsenize yeni gözlük yok maraton ayak yok büyücüler için büyük eziyet olur slot kesmek.
Tabiki Maraton Ayakkabı'ların olması hem büyücüler hem de diğer sınıflar için ayrı bi avantaj . Burdan düşmesini biz de isteriz . Lakin anladığım kadarıyla büyücülerin slot çevirerek kesmesi için Maraton Ayakkabı olmasınıı istiyorsun fakat forumda bir yetkilinin cevabına göre slotlar büyücülerin çevrilebileceği şekilde ayarlanmamış ve bu olay da oyunun mantığına uyumsuzmuş . Bu slotları çevirerek kesme olayını biz başlatmışız . Eee başlatmamız ile de ne oldu ? Savaşçıların önü kapandı .
Ben çevirerek kesiyorum. Ama 55 level sonrasında kesilemez çünkü maraton gözlük etkisini kaybedecek.
Everything is about math just math
Kullanıcı avatarı
movie
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen movie »

markovnikov yazdı: 24 Şub 2018 14:09 Arkadaşlar karaköy sığınaklardaki etkileşip arkasına geçmek için görevin yapılı olması gereken kapının arkasına 57 level olup görevi yapmamla geçtim İçerde doktor olan bir npc den Yüce Komiseri öldür adlı görevi aldım buda demek oluyorki en az 1 adet daha boss yaratık var oyunda görmediğimiz yaratıklardan dolayı sadece en başın görüntüleri var
Göster
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim

Kuklacı hakkında bir göreve rastladın mı hiç. Kuklacı ile ilgili bir bilgi geçti mi herhangi bir görevde?
Everything is about math just math
Kullanıcı avatarı
OZHANBEY
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü
Lonca: Özgürlük İçin Savaş

Mesaj gönderen OZHANBEY »

Cankurtarann yazdı: 24 Şub 2018 14:47
Slot derken karaköydeki fareadamlardan bahsettim. Yöneticinin yaptığı açıklamayı bende okumuştum o grup bölgeleri için söylemişti bunu.
🏹 ÖZHANBEY
💉 DrÖZHAN
🔪 ÖZHAN
Hiçkimse göründüğü kadar iyi , anlatıldığı kadar kötü değildir... ;)
Kullanıcı avatarı
Serinplay
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı

Mesaj gönderen Serinplay »

Oranın Boss'u Yılan.Muhtemelen laboratuvardadır.
Kullanıcı avatarı
BayTerapi
Mebrure'nin Adamı
Mebrure'nin Adamı
Sunucu: Karaköy
Lonca: Ghosts Of Anatolia

Mesaj gönderen BayTerapi »

Serinplay yazdı: 24 Şub 2018 16:02 Oranın Boss'u Yılan.Muhtemelen laboratuvardadır.
Fare adam görmek istemiyorum artık, yeterli.
kedi

“Genel Etkileşim” sayfasına dön