Karaköy Hakkındaki Düşünceleriniz ...

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
scorper
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları

Karaköy Hakkındaki Düşünceleriniz ...

Mesaj gönderen scorper »

Evet arkadaşlar az takıldım gördüm bence çokta kötü değil yani güzel yapılmış mantıklı yapılmış yaratık bol çünkü büssürü insan var sonuçta böyle olması gerekiyordu

Daha görevleri tamamlayamadım ama güzel yani tek korkum tüm item setlerinin reçeteyle üretilmemesi yani 59 lewel set itemlerin yaratıklardanda düşmesi yoksa item set dizmek çok zorlaşıcak. Ama müzikler olsun özellikle tünel güzelmiş :)
Kullanıcı avatarı
kerimcan123
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Eminönü

Re: Karaköy Hakkındaki Düşünceleriniz ...

Mesaj gönderen kerimcan123 »

scorper yazdı: 22 Şub 2018 18:40 Evet arkadaşlar az takıldım gördüm bence çokta kötü değil yani güzel yapılmış mantıklı yapılmış yaratık bol çünkü büssürü insan var sonuçta böyle olması gerekiyordu

Daha görevleri tamamlayamadım ama güzel yani tek korkum tüm item setlerinin reçeteyle üretilmemesi yani 59 lewel set itemlerin yaratıklardanda düşmesi yoksa item set dizmek çok zorlaşıcak. Ama müzikler olsun özellikle tünel güzelmiş :)
İtem setleri reçetelerle üretilebiliyor. Setin eksik parçasını reçete ile üretebilirsin.
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
scorper
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen scorper »

evet yorumlar
Kullanıcı avatarı
iktop12
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Tılsım
Klan: Lodos

Mesaj gönderen iktop12 »

boş bi büyüklüğü var
Kullanıcı avatarı
TOLGARDA
Gizit Suikastçisi
Gizit Suikastçisi
Sunucu: Karaköy

Mesaj gönderen TOLGARDA »

Bölgeyi çok beğendim. Olması gerektiği gibi olmuş. Daha iyisi olabilir miydi? Bilemiyorum.
:zero: :one: :two: :three: :four: :five: :six: :seven: :eight: :nine:
Kullanıcı avatarı
turkoxHAMSTER
Praetorian Piyadesi
Praetorian Piyadesi
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen turkoxHAMSTER »

Oyun algımı değiştirecek kadar değişik ve güzel bir bölge olmuş. Karaköyde oynarken sanki İKV değil de başka bir MMORPG oynuyormuş hissiyatı veriyor. Ben gayet beğendim.
Kullanıcı avatarı
Serinplay
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı

Mesaj gönderen Serinplay »

turkoxHAMSTER yazdı: 22 Şub 2018 19:39 Oyun algımı değiştirecek kadar değişik ve güzel bir bölge olmuş. Karaköyde oynarken sanki İKV değil de başka bir MMORPG oynuyormuş hissiyatı veriyor. Ben gayet beğendim.
Gerçekten farklı bir oyun oynuyormuş gibi bir havası vardı.Zeplinler ve o savaş alanı çok değişik olmuş.

İlk sunucuya girdiğimde sanki çok boşmuş gibiydi harita ama nedense kalabalık yüzünden boş gibi görünüyormuş.Yeni sunucu açılınca girdiğimde o boş görünen yerlerin aslında fare adamlarla dolu olduğunu gördüm.Bir süre sonra zaten tam bir karmaşa kaos hakim oldu bölgeye.Görevleri yapmada zorlandım ama her şey çok güzeldi.Sadece bazı sokaklar ve bazı bölgeler çok sadeydi.
Kullanıcı avatarı
Ostankino
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Teşkilat
Lonca: Ittihat Ve Terakki

Mesaj gönderen Ostankino »

Bu karaköy güncellemesi Nazi Almanyası gibi olmuş. Karaköy'e ilk girdiğimde kendimi normandiya çıkartmasın'da gibi hissettim. Ama genel olarak güzel olmuş.
Senior Software Engineer
Kullanıcı avatarı
zeynel55
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü
Lonca: Winter Is Coming

Mesaj gönderen zeynel55 »

Karaköy daha önce gelen bölgelere göre kesinlikle en iyisi. Günümüz oyunlarına ayak uydurmaya başlamışlar biraz geriden gelselerde. Grafikler,müzikler hiç olmadığı kadar iyi. Lag ve sunucu performanslarını biraz daha arttırıp,ufak tefek düzenlemeler yapılırsa harika olur. :)
Resim
Kullanıcı avatarı
MaHKuMII
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi
Sunucu: Tılsım
Lonca: A. H. H

Mesaj gönderen MaHKuMII »

Güzel bir bölge olmuş yaratık çok ve Exp kasmak için manidar yer. Ayrıca tek İtem max malzemeler 522 binden başlıyor.isik hanım şaheser setiyle ayni hasardan. Nadide saheser eşyaları 800 900 bin olabilir diye düşünüyorum

“Genel Etkileşim” sayfasına dön