Merhaba arkadaşlar buradan yönetici okursa ki bu telaş da okuyacaklarını sanmam çok ayıp ettiler.
bu ne bu nasıl bir rezillik
tek sunucu yapılıp plus üye olmayan oyuncuları 2. sınıf oyunucu muamelesi yapıp oyuna giremediler hadi ondan geçtim
oyuna giriş yapmış plus üyeleride deli gibi oradan oraya koşturtuyor kimse cvp vermiyor eskiden oyunda REHBER ler olurdu dün açık beta boyunca 1 tane rehbere raslamadım bu oyunu 5 kişi mi kapalı beta test etti oyunu test eden herkesin oyunda olup oyunculara rehberlik yapmasını çok bekledim ama malesef çok üzüldüm çok üzücü bir durum bana göre.
Kolay gelsin
Sevgi ve Saygı ile
Rehber ( Büyük Eksiklik )
Rehber ( Büyük Eksiklik )

YSF - Elçarık

- Parlementxx
- Hızlı Koşan

- Sunucu: Karaköy
- Klan: Arzın Çocukları
- Discord: parlooo.
Re: Rehber ( Büyük Eksiklik )
Elimden geldigince ozelden sorulan seylere biliyorsam cevap verdim hatta ilk vurusu yaptigim Gbznin 50 cani varken gidip birine Tahiri gosterdigim oldu.

- CengizHan58
- İskele Babası

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
Evet katılıyorum. Oyun içerisindede genellikle yöneciticiler mevcut onlarda sadece sınırlarının yettiği yere kadar yol gösteriyor {REHBER} kişilerin de fazla ve sürekli aktif olması kanaatindeyim.
Freelance Videographer
C E N G İ Z H A N K A R A B A Ğ
Gizlenmiş İçerikGöster
SİVAS
yol göstermek soruya cvp vermek Yöneticinin İşi değil ki saten kardeş ben onlara kızmıyorum aynı anda kaç kişiye cvp verecekler ama bu durumu düşünerek her bölgeye 2 şer tane karaköy e 20 tane rehber lazım dı akşam

YSF - Elçarık

Adamlar görev metinlerini okuyun araştırın çözün diyor.Ne rehberi.Mesele görevleri hemen bitirmek değil ki zaten oyuncuların kendisinin çözmesi gereken şeyler için rehber koyulmaz.
Açık betayı normal oyunla karıştırıyorsunuz.
Ben kendi kendimle aklım karışık..
Arkadasa katiliyorum. Gencler az uğraşın, gezin bakin herseyi hazir beklemeyin. Keyif almaya çalışın. Hırs iyi birseyde siz cok abartiyosunuz yahu. Asıl amac eğlenmek unutmayin.
Loncadaslarimla beraber gezdik once karaköyü. Arindan görevleri arastirip yapmaya calistik. Hala devam ediyoruz. Gidipte bi GMye gerek olmadikca soru sormadık. Eksiklik varsa sorduk derdimizi anlattik.
Sizde boyle bakin oyuna. En nihayetinde zincir görevlerde cozulecek, bosslarin kesim seklide çözülecek. Ama zamanla az sabredin.
Iyi forumlar.
kardeşim biz adamlar bizi 59 yapsın demedik ki illa kendimiz araştıracagız ama bir dünya insan yöneticiye soru yöneltiyor kimse ne yapacağını bilmiyor rehber olsa hiç değilse 3-5 arkadaşa cvp verir onların sayesinde bölgeler tanınır gezilir görülür ve yavaş yavaş çözülür ben genel olarak söylüyorum ve eminim ki dünkü rezillikden sonra çogu insan da aynı fikirde

YSF - Elçarık

- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi

- Sunucu: Eminönü
Sunucuda tahminim 1000 oyuncu olsa hangisine yetişebilirler? Rehber olayı apayrı bir boyut. Daha paket test aşamasında iken böyle bir birim olması olanaksız. Çünkü aceleye gelecek olan birimde hatalar yaşanabilir. Görev metinlerini dikkatli okumanızı ve belirli bir ekip dahilinde hareket etmenizi öneririm.