Karaköy gelmeden arkadaşlara önerim.

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
scorper
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları

Karaköy gelmeden arkadaşlara önerim.

Mesaj gönderen scorper »

Arkadaşlar bildiğiniz üzere gelicek öncelikle herkes sakin olsun :) yeni bölgede tavuk gibi koşuşturucak millet görevleri yapıcaz evet ama piyasayı kötü niyetliler kullanmak istiyicektir yer altı mantarı hesabına dönmesin iş herkes iyice bakınsın yardımcı olsun herkes herkese hemen 59 yapayım rehavetine kapılmayın yayındada dediler yaratıklar çok güçlü 6 şarlı gurublar halinde gezersek bizim için daha iyi olur aksi takdirde bireysel karaköyde tek basına bir şey yapılabileceğini sanmıyorum.
Kullanıcı avatarı
Parlementxx
Hızlı Koşan
Hızlı Koşan
Sunucu: Karaköy
Discord: parlooo.

Re: Karaköy gelmeden arkadaşlara önerim.

Mesaj gönderen Parlementxx »

scorper yazdı: 20 Şub 2018 13:12 Arkadaşlar bildiğiniz üzere gelicek öncelikle herkes sakin olsun :) yeni bölgede tavuk gibi koşuşturucak millet görevleri yapıcaz evet ama piyasayı kötü niyetliler kullanmak istiyicektir yer altı mantarı hesabına dönmesin iş herkes iyice bakınsın yardımcı olsun herkes herkese hemen 59 yapayım rehavetine kapılmayın yayındada dediler yaratıklar çok güçlü 6 şarlı gurublar halinde gezersek bizim için daha iyi olur aksi takdirde bireysel karaköyde tek basına bir şey yapılabileceğini sanmıyorum.
Bir bakkala gittiginde adam aldigi fiyata vermiyor diye kotu niyetli olamaz.
C.ronaldo senden daha iyi futbolcu ve daha cok para kazaniyor diye kotu niyetli olamaz.

Madende bunun gibidir hizli olan kazanir cirkeflik disinda maden mucadelelerini severim , ticareti iyi yapan arkadaslarinda hakkini yemeyin kimse zorla ne maden nede esya satiyor isteyen alir isteyen almaz.
Resim
Kullanıcı avatarı
scorper
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen scorper »

Ben onumu diyorum yardımlaşmayı diyorum güzel kardeşim :)
Kullanıcı avatarı
scorper
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen scorper »

Bende sana bir örnek vereyim normal su 1 tl ise statta su yok diye 1.5 satan uyanıklar var o nolacak bu hakmı? Yer altı mantarı beleş çıkarken adam su hesabı 60mden saattı tanesini ben acele etmeyin rehavete kapılmayın diyorum ve yardımlaşıp gurub halinde gidelim diyorum.
Kullanıcı avatarı
Agafbey850
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Agafbey850 »

İkv oldugu yerde Yardımlaşmayı unut derim :D Bu oyunda kimse kimseyi önemsemez oyunda zengin deyilsen ;)
Kullanıcı avatarı
noctiluca
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Klan: Lodos
Lonca: Son Kaptan

Mesaj gönderen noctiluca »

Agafbey850 yazdı: 20 Şub 2018 14:29 İkv oldugu yerde Yardımlaşmayı unut derim :D Bu oyunda kimse kimseyi önemsemez oyunda zengin deyilsen ;)
Son donemde hakkini yiyemem oyuncularin, sırf insanlari test etmek icin 15 level car ile yardim istedim 10 kisiden 9 u yardim etti, 1 tanesi asagiladi o da zaten 49 olup da karizma sifir dolasip loncasiz bi karakterdi
Resim
IKV Maden Haritalari Yazilimi: incele (250 kez indirildi)

IKV VIDEOLARI ICIN TIKLA!
Kullanıcı avatarı
Windowss
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Lonca: Parallax Phenomenon

Mesaj gönderen Windowss »

scorper yazdı: 20 Şub 2018 13:12 Arkadaşlar bildiğiniz üzere gelicek öncelikle herkes sakin olsun :) yeni bölgede tavuk gibi koşuşturucak millet görevleri yapıcaz evet ama piyasayı kötü niyetliler kullanmak istiyicektir yer altı mantarı hesabına dönmesin iş herkes iyice bakınsın yardımcı olsun herkes herkese hemen 59 yapayım rehavetine kapılmayın yayındada dediler yaratıklar çok güçlü 6 şarlı gurublar halinde gezersek bizim için daha iyi olur aksi takdirde bireysel karaköyde tek basına bir şey yapılabileceğini sanmıyorum.
Karaköy gelince görürsün dostum :D Millet nasıl birbirini yiyor o kaos ortamını düşündükçe bi kötü oluyorum. Tenha sunucuda olan oyuncular daha avantajlı diye düşünüyorum :) Yardımlaşmaktan ziyade nasıl diğerlerinden üste çıkarım diye düşünecekler kimse kimsenin umrunda olmayacak
"Bizler daimi tanıklarıyız hep varolan kentimizin şimdi ve kıyamette!"
Kullanıcı avatarı
Serinplay
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı

Mesaj gönderen Serinplay »

Onu bunu boşverinde şaka maka yarın Karaköy'deyiz :grin: Umarım sunucuya girenlerin çoğunu forum ahalisi oluşturur.
Kullanıcı avatarı
scorper
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen scorper »

Serinplay yazdı: 20 Şub 2018 14:52 Onu bunu boşverinde şaka maka yarın Karaköy'deyiz :grin: Umarım sunucuya girenlerin çoğunu forum ahalisi oluşturur.
İnşallah kardeşim :)
Kullanıcı avatarı
Tahaa
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen Tahaa »

Agafbey850 yazdı: 20 Şub 2018 14:29 İkv oldugu yerde Yardımlaşmayı unut derim :D Bu oyunda kimse kimseyi önemsemez oyunda zengin deyilsen ;)
Haklısın doğru diyorsun
Resim

“Genel Etkileşim” sayfasına dön