beyler bana 1-2 kere gözlük hediye edildi ve hiç tanımadığım ve karşı klandan olanlar tarafından ... hepsini geri verdim 1-2 dk içinde.
bu sabah seffahxkefenci bide xxxcoskuxxx den takmalık gözlük istedim sadece 1dk liğine ve şeref namus sözü verdim.
akşam girdim bu adamlar 3yıldır 1kuruş bile çalmayan aklından bile geçirmeyen beni hırsız çıkarmışlar..tabi ben oyundayken plusa sorduklarında hırsız diyen olmadı arkamızdan karı gibi uydurdular..
şimdi merana söylüyorum bnm hırsız olduğumu kimse bu güne kadar söylemedi söyleyemez. çünkü böyle bişe
yapmayacağımı meran biliyor.baksınlar bakalım hesabıma hiç başka çarda n böyle dolu dolu item para girmiş mi? 8-9 çar çaldırdım 15-20 m çaldırdım ama 1kuruş çalmadım inkar edenininz varsa oyundayken gelsin adam gibi kanıtlayayım hırsızmıyım..
BURADAN MERANA DA ŞUNU SÖYLEYEYİM 1 KURUŞUNUZ BİLE BENDE KALDIYSA GELİN İŞTE ŞAHSIM..
choosensx loncasına girmiştim eğer asılsıl ve haksız olan bu iftiralar loncanın adını kirletir vs. derse çarımı çarlarımı silmeye hazırım.
Strongxşifaya Atılan İftira..
- Strongxsifa
- Çınaraltı Müdavimi

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Kayı Alpleri
- Strongxsifa
- Çınaraltı Müdavimi

Re: Strongxşifaya Atılan İftira..
arkadan karalamak için yaptıklrınızı tekrarlarsanız cevaplama imkanı bulur kim olduğumu kanıtlarım durmayın konuşun seffah,cosku haydi..
param yok diye istemedim çara hiç gözlük akktarmadım dierlerinde 4-5 defa alıp sattım sadece bluemanda nasılk duracak diye bakıcaktık hırsız yaptınız
param yok diye istemedim çara hiç gözlük akktarmadım dierlerinde 4-5 defa alıp sattım sadece bluemanda nasılk duracak diye bakıcaktık hırsız yaptınız
Geçmiş Olsun Kardeş sen Öyle Diyosan Öyledir. Senin Öyle Birşey Yapacağını Tahmin Etmiyorum Zaten 
- Strongxsifa
- Çınaraltı Müdavimi

örneğin pusula gözlük verdiğinde geri verdim sadece savaşçımda nasıl görünceğini merak ettim ve 1dk lik istedim bu kadar büyütmenin anlamı yoktu .
Arkadaşlar Kimseye Hırsız Diyemessiniz Çünkü Kendi Ellerinizlen Veriyorsunuz

- Megaxmustafa
- Teşkilat Neferi

- Sunucu: Meran
- Lonca: MeGaxMuStafa
evtzeydan yazdı:Arkadaşlar Kimseye Hırsız Diyemessiniz Çünkü Kendi Ellerinizlen Veriyorsunuz![]()
MeGaxMuStafa
-
Vandervaart
- Kadim Hidra Avcısı

- Sunucu: Meran
zeydan yazdı:Arkadaşlar Kimseye Hırsız Diyemessiniz Çünkü Kendi Ellerinizlen Veriyorsunuz![]()
Haramda gözü olan zaten almaz aldıysada verir
- Strongxsifa
- Çınaraltı Müdavimi

zeydan sanki çalmışım gibi konuşuyorsun bnm hiç bişeyle alakam yok
kendi halinde bi şifacıyım 
-
UcaNPIraSa
- Salgın Koruyucusu