KARAKTER TRANSFERİ
- Goktugll
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Üstadlar
KARAKTER TRANSFERİ
Arkadaslar ben beyazköskten merana aktarım yaptım ancak 1 gün geçmesine rağmen merandaki çarıma giremiyorum yeni karakter oluştur diyor yardımcı olur musunuz ?
- Respirasyon
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Raiders Of Anatolia
Re: KARAKTER TRANSFERİ
Yanlış bilmiyorsam aktaracağınız hesapta en az 1 karakter olmak zorunda yani içi tamamen boş bir üyeliğe karakter aktarılamıyordu, sabah güncellemesi ile karakterin aktarılmadıysa karakter transfer hakkın iade edilmiştir ürünlerini bir kontrol et istersen.
Dostum yanlış bilgilendirme yapmayalım lütfen.Respirasyon yazdı: ↑30 Oca 2018 09:35 Yanlış bilmiyorsam aktaracağınız hesapta en az 1 karakter olmak zorunda yani içi tamamen boş bir üyeliğe karakter aktarılamıyordu, sabah güncellemesi ile karakterin aktarılmadıysa karakter transfer hakkın iade edilmiştir ürünlerini bir kontrol et istersen.
Hesap boş olsa bile aktarım yapılabilmesi mevcuttur.
Aktarım yaptığın hesaba giriş yapıp aktarım onaylama/iptal işlemine bakabilir misin ?
Eğer onaylanmış ve hesabında gözükmüyor ise DESTEK ekibi ile iletişime geçmeni öneririm.
İyi forumlar.
- Goktugll
- Salgın Koruyucusu
- Lonca: Üstadlar
Baktım hocam onaylandı yazıyor.xANARCHYx yazdı: ↑30 Oca 2018 09:47Dostum yanlış bilgilendirme yapmayalım lütfen.Respirasyon yazdı: ↑30 Oca 2018 09:35 Yanlış bilmiyorsam aktaracağınız hesapta en az 1 karakter olmak zorunda yani içi tamamen boş bir üyeliğe karakter aktarılamıyordu, sabah güncellemesi ile karakterin aktarılmadıysa karakter transfer hakkın iade edilmiştir ürünlerini bir kontrol et istersen.
Hesap boş olsa bile aktarım yapılabilmesi mevcuttur.
Aktarım yaptığın hesaba giriş yapıp aktarım onaylama/iptal işlemine bakabilir misin ?
Eğer onaylanmış ve hesabında gözükmüyor ise DESTEK ekibi ile iletişime geçmeni öneririm.
İyi forumlar.
- inquisitor
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Tu Veni Adme
Havalar soğuk ama yine de soğuk su içmek harareti alır. Bir anda içme ama bademcik şişebilir. Geçmiş olsun.
- MobilSorun78
- Demirci Çırağı
- Lonca: Yalnızlık Paylaşılmaz
Küçük bir ihtimal dahi olsa yapılacak olan 'sunucu bakımından' etkilenmiş olabilir misin ? diye bir soru cümlesi beliriverdi kafamda.
Gizlenmiş İçerikGöster

Beyazköşk / Mushroom - Lonelycowboy \