Oyunda kritik bir hata oluştu yazısıyla karşılaşıyorum sürekli. Her kasa, torba, yetenek kutusu açışımda. Bazen durduk yere bile 3 4 dakikaya bir atıyor. Grup bölgesine girdim tüm gruba mahçup oldum. Aynı sorunu yaşayıp çözen birisi var mıdır acaba diye bu konuyu açtım. Desteğe yazdım, notlarına eklediklerini söylediler ama bir çözüm üretmediler. Ekran kartı güncel. Sizce ne yapmalıyım, nasıl çözmeliyim bu sorunu?
940mx
İ7 6. Nesil
Directx12
Windows 10 64 Pro
Aynı sorunu yaşayan birisi var mı?
Aynı sorunu yaşayan birisi var mı?

Mustafa Kemal ATATÜRK!
- MobilSorun78
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Yalnızlık Paylaşılmaz
Re: Aynı sorunu yaşayan birisi var mı?
Temiz bir kurulum yap, oyunun disk(c veya d)’teki yerini değiştir. Oyun ayarlarını kullanmış olduğun ekran kartı programı içinden optimize et. Her ne kadar saçma gibi gözüksede bu işlemleri uygulamadan önce varsa virüs programın onları kapattıktan sonra bir kontrolünü sağla. Bende her büyük hol’e girdiğim zaman kritik hata alıyor olsam da bunu desteğe yazmayı düşünsem de suç yine benim sistemime atılacağını bildiğim için hiç bulaşmadım çünkü onlara göre İKV tamamen sorunsuz ve her sisteme en iyi şekilde entegre edilmiş bir oyun.
Gizlenmiş İçerikGöster

Beyazköşk / Mushroom - Lonelycowboy \
- SPIEGLEIN
- Yalnız Adam'ın Dostu
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Kök Tengri
- Discord: met00
Win10 uyumlu değil diyorlar win7 de bir denersen belki çözebilirsin
Arkadaşın dediği gibi temiz bir kurulum yap mümkünse format at, format imkanın yoksa driver booster ile driverlerini bi güncelle. Win10 kullanıyorum tam ekran oynarsam saatte 1-2 kritik hata veriyor (holde 999 kere) ama pencere modunda neredeyse hiç kritik hata almıyorum

Bir oyun için Windows sürümünü değiştirmemiz gerekiyor, şaka gibi. Dediklerinizi denedim, aynı sorunu içeren konularda yazan çözümlerle beraber 10 20 farklı çözüm denedim fakat olmuyor. Büyük Hol aşırı sorunlu kalmaya devam ediyor maalesef. En iyisi oynamamak.

Mustafa Kemal ATATÜRK!
- Parlementxx
- Hızlı Koşan
- Sunucu: Karaköy
- Klan: Arzın Çocukları
- Discord: parlooo.
Bazı dosyalarınız, kayıt defteri veya windows dizininde bulunan dosyalarınız hasar görmüş veya virüs bulaşmış olabilir ve böyle bir sorun yaşamanıza sebebiyet verebilir.
Bİlgisayarınızda Combofix gibi yazılımlar aracılığı ile teferruatlı bir tarama ve temizlik yapmanızı öneririzKayıt defteri düzenleyici programlar ile kayıt defterinde oluşan hataları giderebilirsinizHer ihtimale karşın Ekran Kartı driver'ı, DirectX, Framework gibi yazılımlarınızın güncel olup olmadığını kontrol ediniz.
Alinti Forum Mod : Naveran
Bİlgisayarınızda Combofix gibi yazılımlar aracılığı ile teferruatlı bir tarama ve temizlik yapmanızı öneririzKayıt defteri düzenleyici programlar ile kayıt defterinde oluşan hataları giderebilirsinizHer ihtimale karşın Ekran Kartı driver'ı, DirectX, Framework gibi yazılımlarınızın güncel olup olmadığını kontrol ediniz.
Alinti Forum Mod : Naveran

Dostum bu dediğin olay bende holde iken oluyor
Göster
AltınvuruŞ
ULUBİLGİN
HARAÇ
SOLKAPALI
ULUBİLGİN
HARAÇ
SOLKAPALI
Sanırım teknoloji özürlü olduğum için birşey anlamadımMobilSorun78 yazdı: ↑02 Oca 2018 12:06 Temiz bir kurulum yap, oyunun disk(c veya d)’teki yerini değiştir. Oyun ayarlarını kullanmış olduğun ekran kartı programı içinden optimize et. Her ne kadar saçma gibi gözüksede bu işlemleri uygulamadan önce varsa virüs programın onları kapattıktan sonra bir kontrolünü sağla. Bende her büyük hol’e girdiğim zaman kritik hata alıyor olsam da bunu desteğe yazmayı düşünsem de suç yine benim sistemime atılacağını bildiğim için hiç bulaşmadım çünkü onlara göre İKV tamamen sorunsuz ve her sisteme en iyi şekilde entegre edilmiş bir oyun.
Göster
AltınvuruŞ
ULUBİLGİN
HARAÇ
SOLKAPALI
ULUBİLGİN
HARAÇ
SOLKAPALI
Ben laptopumu win10 dan win7 ultiye düşürdüm baya düzelmeler oldu lakin hatalar hala mevcut bir tanıdığım xp nin bu oyunu uçurabileceğini söylüyor
Göster
AltınvuruŞ
ULUBİLGİN
HARAÇ
SOLKAPALI
ULUBİLGİN
HARAÇ
SOLKAPALI
Bilgisiyarım çok yeni
oyun için orta halliye yakın pc girmeyi dene win 10 kaldır xp geç