Aynı sorunu yaşayan birisi var mı?

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Sparineus
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Aynı sorunu yaşayan birisi var mı?

Mesaj gönderen Sparineus »

Oyunda kritik bir hata oluştu yazısıyla karşılaşıyorum sürekli. Her kasa, torba, yetenek kutusu açışımda. Bazen durduk yere bile 3 4 dakikaya bir atıyor. Grup bölgesine girdim tüm gruba mahçup oldum. Aynı sorunu yaşayıp çözen birisi var mıdır acaba diye bu konuyu açtım. Desteğe yazdım, notlarına eklediklerini söylediler ama bir çözüm üretmediler. Ekran kartı güncel. Sizce ne yapmalıyım, nasıl çözmeliyim bu sorunu?
940mx
İ7 6. Nesil
Directx12
Windows 10 64 Pro
Resim
Mustafa Kemal ATATÜRK!
Kullanıcı avatarı
MobilSorun78
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Yalnızlık Paylaşılmaz

Re: Aynı sorunu yaşayan birisi var mı?

Mesaj gönderen MobilSorun78 »

Temiz bir kurulum yap, oyunun disk(c veya d)’teki yerini değiştir. Oyun ayarlarını kullanmış olduğun ekran kartı programı içinden optimize et. Her ne kadar saçma gibi gözüksede bu işlemleri uygulamadan önce varsa virüs programın onları kapattıktan sonra bir kontrolünü sağla. Bende her büyük hol’e girdiğim zaman kritik hata alıyor olsam da bunu desteğe yazmayı düşünsem de suç yine benim sistemime atılacağını bildiğim için hiç bulaşmadım çünkü onlara göre İKV tamamen sorunsuz ve her sisteme en iyi şekilde entegre edilmiş bir oyun.
Gizlenmiş İçerikGöster
Resim
Resim
Resim
Resim
ResimResim

Beyazköşk / Mushroom - Lonelycowboy \
Kullanıcı avatarı
SPIEGLEIN
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu
Lonca: Kök Tengri
Discord: met00

Mesaj gönderen SPIEGLEIN »

Win10 uyumlu değil diyorlar win7 de bir denersen belki çözebilirsin
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Rasenganm
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen Rasenganm »

Arkadaşın dediği gibi temiz bir kurulum yap mümkünse format at, format imkanın yoksa driver booster ile driverlerini bi güncelle. Win10 kullanıyorum tam ekran oynarsam saatte 1-2 kritik hata veriyor (holde 999 kere) ama pencere modunda neredeyse hiç kritik hata almıyorum
Resim
Kullanıcı avatarı
Sparineus
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen Sparineus »

Bir oyun için Windows sürümünü değiştirmemiz gerekiyor, şaka gibi. Dediklerinizi denedim, aynı sorunu içeren konularda yazan çözümlerle beraber 10 20 farklı çözüm denedim fakat olmuyor. Büyük Hol aşırı sorunlu kalmaya devam ediyor maalesef. En iyisi oynamamak.
Resim
Mustafa Kemal ATATÜRK!
Kullanıcı avatarı
Parlementxx
Hızlı Koşan
Hızlı Koşan
Sunucu: Karaköy
Klan: Arzın Çocukları
Discord: parlooo.

Mesaj gönderen Parlementxx »

Bazı dosyalarınız, kayıt defteri veya windows dizininde bulunan dosyalarınız hasar görmüş veya virüs bulaşmış olabilir ve böyle bir sorun yaşamanıza sebebiyet verebilir.
Bİlgisayarınızda Combofix gibi yazılımlar aracılığı ile teferruatlı bir tarama ve temizlik yapmanızı öneririzKayıt defteri düzenleyici programlar ile kayıt defterinde oluşan hataları giderebilirsinizHer ihtimale karşın Ekran Kartı driver'ı, DirectX, Framework gibi yazılımlarınızın güncel olup olmadığını kontrol ediniz.

Alinti Forum Mod : Naveran
Resim
Kullanıcı avatarı
cepni
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen cepni »

Dostum bu dediğin olay bende holde iken oluyor
Göster
AltınvuruŞ
ULUBİLGİN
HARAÇ
SOLKAPALI
Kullanıcı avatarı
cepni
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen cepni »

MobilSorun78 yazdı: 02 Oca 2018 12:06 Temiz bir kurulum yap, oyunun disk(c veya d)’teki yerini değiştir. Oyun ayarlarını kullanmış olduğun ekran kartı programı içinden optimize et. Her ne kadar saçma gibi gözüksede bu işlemleri uygulamadan önce varsa virüs programın onları kapattıktan sonra bir kontrolünü sağla. Bende her büyük hol’e girdiğim zaman kritik hata alıyor olsam da bunu desteğe yazmayı düşünsem de suç yine benim sistemime atılacağını bildiğim için hiç bulaşmadım çünkü onlara göre İKV tamamen sorunsuz ve her sisteme en iyi şekilde entegre edilmiş bir oyun.
Sanırım teknoloji özürlü olduğum için birşey anlamadım :relaxed:
Göster
AltınvuruŞ
ULUBİLGİN
HARAÇ
SOLKAPALI
Kullanıcı avatarı
cepni
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen cepni »

SPIEGLEIN yazdı: 02 Oca 2018 12:09 Win10 uyumlu değil diyorlar win7 de bir denersen belki çözebilirsin
Ben laptopumu win10 dan win7 ultiye düşürdüm baya düzelmeler oldu lakin hatalar hala mevcut bir tanıdığım xp nin bu oyunu uçurabileceğini söylüyor
Göster
AltınvuruŞ
ULUBİLGİN
HARAÇ
SOLKAPALI
Deepweed
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Deepweed »

Bilgisiyarım çok yeni :grinning: oyun için orta halliye yakın pc girmeyi dene win 10 kaldır xp geç

“Genel Etkileşim” sayfasına dön