Soru bir bu iş yasal değil deniyor, sobee bundan zarar etmeyecektir ki, aksine para kazanacaktır, oyuncu sıfırdan kendisi para kasmaya çalışsa daha az akçe alacak ve tutunamayıp oyundan soğuyacaktır.bu adam peşin peşin akçe alıp oyun parası karşılığında başka bir oyuncu ile anlaşıp iki tarafın rızası ile gerçekleşen bu eylem neden yasak ? akçe alarak anlaştığı arkadaşa satarsa sobee kar edecektir bunu bi yönetici açıklayabilir mi ? 3 taraf içinde kazan-kazan durumu olmuyor mu ?
not : akçe satmıyorum, teşvik etmiyorum, sadece bunun yasak olmasının mantığını neye göre koymuşlar anlayamıyorum, yönetici veya forum yetkili arkadaşlar aydınlatabilir mi beni ? kopyala-yapıştır hazır cevap formatları değil mümkünse halkın anlayabileceği sadelikte içten bir cevap bekliyorum, oyuna dönüp dönmemeye buna göre karar vereceğim.
Gerçek para ile Oyun parası alma hakkında,yönetici reyizler bir bakabilir ?
Re: Gerçek para ile Oyun parası alma hakkında,yönetici reyizler bir bakabilir ?
Adama parayı verdin aldı kaçtı.
You are the winner !
You are the winner !
─∘Serinplay∘─
"Gezgin Şehir"
İstanbul Kıyamet Vakti Wiki
Kıyamet Oyun Projesi
Fan Art Çalışmaları
Günlüğüm
"Gezgin Şehir"
Kıyamet Oyun Projesi
Fan Art Çalışmaları
Günlüğüm
Kondrit bunun için var.
- MobilSorun78
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Yalnızlık Paylaşılmaz
7 lira için adam bıçaklarım.
Gizlenmiş İçerikGöster

Beyazköşk / Mushroom - Lonelycowboy \
İşte yasal değil dostum.Eğer ticarete akçe koyulabilseydi o zaman yasal olurdu.
─∘Serinplay∘─
"Gezgin Şehir"
Kıyamet Oyun Projesi
Fan Art Çalışmaları
Günlüğüm
"Gezgin Şehir"
Kıyamet Oyun Projesi
Fan Art Çalışmaları
Günlüğüm
- HeraCross
- Şarapçı'nın Sırdaşı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Güçlü Kardeşler Birliği
Bir konuda sana katılabilirim ancak,bence Sobee tarafından oyunculara gerçek para karşılığında m1 satışının olması düşüncesindeyim.Yeni başlayan bir savaşçı yada şifacı Çemberlitaş için kendine bir grup bulabilirken,Meteorit 1 tılsımı olmayan bir büyücü hiçbir Çemberlitaş grubuna girememekte ve haliyle oyundan soğumaktadır.Bence bu konuda temel tılsım olan m1 satılmalı diye düşünüyorum..

evet arkadasın dediği gibi hesabımıza yüklediğimiz akçeyi ticaret koyabilsek adamda karsıgına denk gelen ücreti bono olarak koyabılse bu gayet mümkün olur ek olarak herkesın hesabın 50 60 akçe boş boş bekler durumda hem bu akcelerde degerlenmıs olur du bence olması gereken olmamasının çok bir kayıp oldugunu söyleyebileceğim bir eksiklik
- ybrdelisix
- Teşkilat Neferi

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Anlaşılan sen hiç hırsızlara denk gelmemişsin. Hırsızlara denk gel kaybın büyük olsun sonra anlarsın neden yasak olduğunu. Katıldığım konu ise akçelerin ticarete konulamaması. Kalan 50-60 akçeleri kullanabilmek için tekrar akçe yüklemek zorunda kalmayız. Şahsi görüşümdür.
Elden yüz yüze, kayıt altına alarak vs. birşekilde güven ortamı sağlanıp alınabilir, öyle herkesle ticaret yapılmaz, farkındayım kardeşim.ybrdelisix yazdı: ↑21 Kas 2017 13:56 Anlaşılan sen hiç hırsızlara denk gelmemişsin. Hırsızlara denk gel kaybın büyük olsun sonra anlarsın neden yasak olduğunu. Katıldığım konu ise akçelerin ticarete konulamaması. Kalan 50-60 akçeleri kullanabilmek için tekrar akçe yüklemek zorunda kalmayız. Şahsi görüşümdür.