Slot hızları ile ilgili
-
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: CYPRIOTS
Slot hızları ile ilgili
4 gündür slotlar aşırı hızlı çift Maratonla bile yakalıyorlar artık sürekli böylemi kalacak yoksa düzeltilecekmi? bilgisi olan yazarsa sevinirim
- SPIEGLEIN
- Yalnız Adam'ın Dostu
- Lonca: Kök Tengri
- Discord: met00
Re: Slot hızları ile ilgili
Merhaba
@Lahza Arkadaşımız hızlı destek ve genel etkileşim bölümüne gerekli konuyu en başında açmış bulunmaktaydı. Hızlı destek bölümünden destek ekibine form oluşturması için yönlendirilmiş ardından destek bölümü ile iletişime geçip üzerinde çalışıldığını açıklamışlar diye hatırlıyorum. Yaklaşık 1 hafta kadar olacak.
@Lahza Arkadaşımız hızlı destek ve genel etkileşim bölümüne gerekli konuyu en başında açmış bulunmaktaydı. Hızlı destek bölümünden destek ekibine form oluşturması için yönlendirilmiş ardından destek bölümü ile iletişime geçip üzerinde çalışıldığını açıklamışlar diye hatırlıyorum. Yaklaşık 1 hafta kadar olacak.
-
- Salgın Koruyucusu
- Lonca: CYPRIOTS
bilgi için teşekkür ederim
Sobee bölgeler zorlaşsın diye yaptı onu len,emre yücelen instagram hikaye bakın len,adamlar çalışuyur ya,yol yabdı yol.
- Parlementxx
- Hızlı Koşan
- Sunucu: Karaköy
- Klan: Arzın Çocukları
- Discord: parlooo.
- CHAPPIE
- Meteor Kaşifi
- Lonca: Winter Is Coming
Belki slotlar hızlı değildir de siz yavaşsınızdır.
Slot hızlı diyenleri Ankaya bekleriz. 
1 Yıl aşkın süre maden için Anka sunucusunda bulunmuştum, o rayı tek başına her baba yiğit geçemez. Hey gidi günler hey.
LethieN
İnzivaya Çekilmiş Münzevi
Mehmet Ali

- SPIEGLEIN
- Yalnız Adam'ın Dostu
- Lonca: Kök Tengri
- Discord: met00
Ahaaha kesinlikle katılıyorum anka sunucusunda 7 8 ay kadar mi ne bulunmuştum sonrasında oyunu bırakmıştım oyuna tekrar e.ö sunucusunda başladıktan sonra bile bi kenan çevirdim demiştim bune