Yeni Bölge Tılsım Kombinasyonu

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Ehrimen
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

Yeni Bölge Tılsım Kombinasyonu

Mesaj gönderen Ehrimen »

Büyücü olarak oynayıp daha önce 4 tane kırmızı tılsım takan arkadaşlar için ufak bi kombinasyon .Yeni bölgenin grup bölgesi olmayacağı için ilk başlarda elbet gruplar kurulacaktır .

Eğer elek işleyen bosslar olursa grup dağılımı şu şekil olur .

Şifacı X2
Tank
Büyücü
Y2+Elek 3
Y2+BB3
Y2+DK3

Fizik işleyen bosslarda Çemberlitaş bölgesinin ilk kombinasyonları gibi gruplar kurulur fikrimce 2 şifa 1 tank 2 met 2 3 1 bb3
Fikri olan arkadaşlar fikirlerini yazarsa şimdiden hazırlığımızı yaparız .
Kullanıcı avatarı
TOLGA
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Sunucu: Eminönü

Re: Yeni Bölge Tılsım Kombinasyonu

Mesaj gönderen TOLGA »

Grup bölgeleri 2+2+2 ile oyuna işlenmiş olduğundan dolayı tahminimce yine bu kadro ile ilk kesim yapılacaktır. En sağlıklısı yine ilk başta bu olacağını düşünüyorum.
  • Ofansif Savaşçı
  • Defansif Savaşçı
  • Büyücü
  • Büyücü
  • Şifacı
  • Şifacı

şeklinde gruplanma görülebilir. Ofansif savaşçı yine defansif savaşçı olabilir bunun dışında iki şifacı fazla gelirse eğer büyücü sayısı arttırılabilir.
Kombinasyona gelecek olursak, tahminimce geriye kalan yeteneklerde buz ve ateş bulunuyor. Ateşin grup bölgesinde kullanımı oldukça abes kaçtığı için ben buz olacağı tahminindeyim. Buz yeteneği için şu an pek gücü etkileyen tılsım yok yalnızca [Buz Bilgisi (III)] ve diğer kademeleri mevcut. Bu yüzden kesin bir kombinasyon yapamıyorum, dondurma ve yavaşlatmalardan biri eklenebilir, kırmızı bölüme de [Büyü Bozma (III)] olabilir. Gerisini düşünemedim şu an, hayırlı işler.
Kullanıcı avatarı
turkoxHAMSTER
Praetorian Piyadesi
Praetorian Piyadesi
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen turkoxHAMSTER »

Grup bölgesi gelmemesi taraftarıyım. Fakat tılsım güncellemesi gösteriyor ki artık kombinasyonun bol olduğu bir meta gelecek. Örneğin Direnç Kırmacı büyücü sadece ilgili 4 tılsımı kullanacak vb.
Kullanıcı avatarı
KRoNicK
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Revenge Of Nobility

Mesaj gönderen KRoNicK »

Yeni seviye gelirse belki farklı bir efsun yükleyecek ve onun için tılsım çeşitliliği artabilir,fakat bana kalırsa buz efsununun daha ön planda kalacağını düşünüyorum ve yeni şef yaratıkların meteoritten etkileneceğini pek düşünmüyorum bunun sebebi grup bölgesinde çeşitliliğin az olmasından ve tek tip büyü kullanımından kaynaklı olduğunu düşünüyorum,ve bu bossların üzerilerindeki etkiyi yok edebilecek bi efsun yapıp oyuncuları daha zorlu ve çeşitliliğe iten bi duruma sokacağını düşünüyorum tabi bu tek tip meteoritten kurtulup diğer efsunların ve diğer karakter sınıflarına da olanak sağlaması için olumlu bir durum.
Kullanıcı avatarı
Bubyo
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Karaköy
Lonca: Eski Yeni

Mesaj gönderen Bubyo »

KRoNicK yazdı: 29 Tem 2017 23:37 Yeni seviye gelirse belki farklı bir efsun yükleyecek ve onun için tılsım çeşitliliği artabilir,fakat bana kalırsa buz efsununun daha ön planda kalacağını düşünüyorum ve yeni şef yaratıkların meteoritten etkileneceğini pek düşünmüyorum bunun sebebi grup bölgesinde çeşitliliğin az olmasından ve tek tip büyü kullanımından kaynaklı olduğunu düşünüyorum,ve bu bossların üzerilerindeki etkiyi yok edebilecek bi efsun yapıp oyuncuları daha zorlu ve çeşitliliğe iten bi duruma sokacağını düşünüyorum tabi bu tek tip meteoritten kurtulup diğer efsunların ve diğer karakter sınıflarına da olanak sağlaması için olumlu bir durum.
Meteoritten 1 etkilenmez 2 etkilenmez 3. de Boss'un anasını ağlatırlar :D
Şifacı ve Büyücü Meditasyon yeteneği aynı olmasına rağmen 1 puan iken neden şifacılara %5 kudret yenilenmesi sağlarken büyücülere %100'den fazla yenilenme sağlıyor??

Mutluluk neydi?
Kullanıcı avatarı
Parlementxx
Hızlı Koşan
Hızlı Koşan
Sunucu: Karaköy
Klan: Arzın Çocukları
Discord: parlooo.

Mesaj gönderen Parlementxx »

Kör oldum başka renk kullansan daha iyi olur
Resim
Kullanıcı avatarı
SERDARBEY
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen SERDARBEY »

TOLGA yazdı: 29 Tem 2017 21:22 Grup bölgeleri 2+2+2 ile oyuna işlenmiş olduğundan dolayı tahminimce yine bu kadro ile ilk kesim yapılacaktır. En sağlıklısı yine ilk başta bu olacağını düşünüyorum.
  • Ofansif Savaşçı
  • Defansif Savaşçı
  • Büyücü
  • Büyücü
  • Şifacı
  • Şifacı

şeklinde gruplanma görülebilir. Ofansif savaşçı yine defansif savaşçı olabilir bunun dışında iki şifacı fazla gelirse eğer büyücü sayısı arttırılabilir.
Kombinasyona gelecek olursak, tahminimce geriye kalan yeteneklerde buz ve ateş bulunuyor. Ateşin grup bölgesinde kullanımı oldukça abes kaçtığı için ben buz olacağı tahminindeyim. Buz yeteneği için şu an pek gücü etkileyen tılsım yok yalnızca [Buz Bilgisi (III)] ve diğer kademeleri mevcut. Bu yüzden kesin bir kombinasyon yapamıyorum, dondurma ve yavaşlatmalardan biri eklenebilir, kırmızı bölüme de [Büyü Bozma (III)] olabilir. Gerisini düşünemedim şu an, hayırlı işler.
Tola maşallah herşeye kafan çalışıyor 😋
Kullanıcı avatarı
Rasenganm
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen Rasenganm »

TOLGA yazdı: 29 Tem 2017 21:22 Grup bölgeleri 2+2+2 ile oyuna işlenmiş olduğundan dolayı tahminimce yine bu kadro ile ilk kesim yapılacaktır. En sağlıklısı yine ilk başta bu olacağını düşünüyorum.
  • Ofansif Savaşçı
  • Defansif Savaşçı
  • Büyücü
  • Büyücü
  • Şifacı
  • Şifacı

böyle olursa tadından yenmez cidden
Resim
Kullanıcı avatarı
TOLGA
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı

Mesaj gönderen TOLGA »

SERDARBEY yazdı: 30 Tem 2017 00:55
  • Ofansif Savaşçı
  • Defansif Savaşçı
  • Büyücü
  • Büyücü
  • Şifacı
  • Şifacı

Tola maşallah herşeye kafan çalışıyor 😋
Estağfirullah, utandırıyorsun. :blush: Allah vergisini kullanmaya çalışıyoruz diyelim.
Rasenganm yazdı: 30 Tem 2017 01:24
  • Ofansif Savaşçı
  • Defansif Savaşçı
  • Büyücü
  • Büyücü
  • Şifacı
  • Şifacı

böyle olursa tadından yenmez cidden
Aydınlık ve keyif dolu günler bizi bekliyor umarım. :slightly_smiling_face:
Ehrimen
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen Ehrimen »

Ben şahsen Direnç Kırmacı büyücünün iş yapacağını tahmin ediyorum . Kırmızı bölgeye Dk3 ve aynı anda bb3 takan bir büyücünün o grubun iki işini bir arada halletmesini sağlayacağını ve 1 yerine 2 hasarcı büyücü olacaktır .

“Genel Etkileşim” sayfasına dön