Neden Gaffar?
Neden Gaffar?
Birisi hikayeye göre Gaffar'ı neden öldürdüğümüzü açıklayabilir mi ?
Re: Neden Gaffar?
Teşkilata hizmet eden Gaffar Bey sonraları Genç Bilgeler ile birlikte çemberlitaş bölgesine kaçmıştır. Bir zamanlar Agah ile birlikte çalışıyordu. Teşkilat Gaffar Beyin infazını vermiştir tıpkı bizlere olduğu gibi ve öldürdük. Dr Recai Beyin metni elimde yok orada anlatılıyordu

Açıklama kısmını okuyacak zamanı bulamadığım için atlaya atlaya okudum ve ekran görüntüsü aldım. Bu yeterli olur diye düşünüyorum.
- SalurBeyi
- Labirent Rehberi

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Dostlar Kıraathanesi
Gaffar Bey'i öldürdükten sonra Agah Efendi'ye teşkilat adına hiç bir şey yapmayacağımızı söylüyoruz galiba,
öyle hatırlıyorum. Bence yanlış bişey yaptık Gaffar Bey'i öldürerek.
öyle hatırlıyorum. Bence yanlış bişey yaptık Gaffar Bey'i öldürerek.
ölüm tatlı bir hayal oldu artık
Öldürmeseydik oyunun hikayesinin devamını nasıl bilecektik değerli dostum. Öyle bir seçeneğimiz olsaydı muhteşem olurdu en azından kendi seçimlerimizi seçerek hikaye ona göre yol alabilirdi. The walking dead gibi bir tarz demek istemiyorum ama öyle anlaşılacak.
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi

- Sunucu: Teşkilat
Üzgünüm ama alakası bile yok. Recai görevini tekrar okumanı öneririm.Seven yazdı: ↑28 Tem 2017 08:58 Teşkilata hizmet eden Gaffar Bey sonraları Genç Bilgeler ile birlikte çemberlitaş bölgesine kaçmıştır. Bir zamanlar Agah ile birlikte çalışıyordu. Teşkilat Gaffar Beyin infazını vermiştir tıpkı bizlere olduğu gibi ve öldürdük. Dr Recai Beyin metni elimde yok orada anlatılıyordu
Arkadaş paylaşmış görevi veren npc yi şaşırmış olabilirim. Hep grup bölgelerinden büyük başların görevini alınca ezber olmuş.turkoxHAMSTER yazdı: ↑28 Tem 2017 13:38Üzgünüm ama alakası bile yok. Recai görevini tekrar okumanı öneririm.Seven yazdı: ↑28 Tem 2017 08:58 Teşkilata hizmet eden Gaffar Bey sonraları Genç Bilgeler ile birlikte çemberlitaş bölgesine kaçmıştır. Bir zamanlar Agah ile birlikte çalışıyordu. Teşkilat Gaffar Beyin infazını vermiştir tıpkı bizlere olduğu gibi ve öldürdük. Dr Recai Beyin metni elimde yok orada anlatılıyordu
- HollyShit
- Arzuhalci'nin Adamı

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Kelle Avcısı görevinde Agah Bey tarafından söylenen :"Meranlara şehrin anahtarını teslim edecek." tarzı söylemler mevcut.
Gaffar Bey bir nevi Arzın Çocukları gibi onlarla anlaşma yapılabileceğini düşünürken, Teşkilat tam tersi Lodos Klanı gibi hepsinni ortadan kaldırılmasını istiyordu.
Gaffar Bey'in Meran ırkıyla çok yakın olması ve bunun bir tehdit olarak görülmesi, ayriyeten Beyaz Köşk zamanında önemli zatlardan birisi olması sebebiyle öldürüldü.
Gaffar Bey bir nevi Arzın Çocukları gibi onlarla anlaşma yapılabileceğini düşünürken, Teşkilat tam tersi Lodos Klanı gibi hepsinni ortadan kaldırılmasını istiyordu.
Gaffar Bey'in Meran ırkıyla çok yakın olması ve bunun bir tehdit olarak görülmesi, ayriyeten Beyaz Köşk zamanında önemli zatlardan birisi olması sebebiyle öldürüldü.
Hiçbir şey başladığı gibi bitmez hayatta.
Ya hedeflediklerimiz ya biz biteriz daima.
Bir şeyi bıkmadan istemek,
Daima kazanmak için bir çabadır insana.
Ya hedeflediklerimiz ya biz biteriz daima.
Bir şeyi bıkmadan istemek,
Daima kazanmak için bir çabadır insana.
Cevabı çok basit : Gizli bir güce hizmet eden Hain İstihbarat Komutanı'nın emri ile öldürdük.Çünkü Gaffar Bey ve meranlar ittifak içindeydi.Teşkilatın bundan haberi vardı.Santral Teşkilat ile barış içindeydi.Gaffar Bey meranlara insanların bir tehdit olmadığını anlatmaya çalışıyordu.Ama o gizli güç kendine engel olabilecek Gaffar Bey'i ve diğerlerini bize ortadan kaldırttı.
- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi

- Sunucu: Eminönü
Hain İstihbarat Komutanı'nın, evvelce bırakılmış, Gaffar'a ait olan ses kaydında söylenenlerle, Eminönü'nün tehlikede olacağını asparagas şekilde beyan etmesiyle ortalık kızıştı. Bizim saf, Teşkilat uşağı karakterimiz ise durum hakkında bilgi topladı. Ardından konunun içine Meranlar da dahil olunca bizimki bastı eksiyi.