Neden Gaffar?

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
JigZaguLa
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk

Neden Gaffar?

Mesaj gönderen JigZaguLa »

Birisi hikayeye göre Gaffar'ı neden öldürdüğümüzü açıklayabilir mi ?
Kullanıcı avatarı
Seven
Fareli Köyün Kavalcısı
Fareli Köyün Kavalcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Re: Neden Gaffar?

Mesaj gönderen Seven »

Teşkilata hizmet eden Gaffar Bey sonraları Genç Bilgeler ile birlikte çemberlitaş bölgesine kaçmıştır. Bir zamanlar Agah ile birlikte çalışıyordu. Teşkilat Gaffar Beyin infazını vermiştir tıpkı bizlere olduğu gibi ve öldürdük. Dr Recai Beyin metni elimde yok orada anlatılıyordu
Gizlenmiş İçerikGöster
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
RAMPER205
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen RAMPER205 »

Resim

Resim

Resim

Açıklama kısmını okuyacak zamanı bulamadığım için atlaya atlaya okudum ve ekran görüntüsü aldım. Bu yeterli olur diye düşünüyorum.
Kullanıcı avatarı
SalurBeyi
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Teşkilat
Lonca: Dostlar Kıraathanesi

Mesaj gönderen SalurBeyi »

Gaffar Bey'i öldürdükten sonra Agah Efendi'ye teşkilat adına hiç bir şey yapmayacağımızı söylüyoruz galiba,
öyle hatırlıyorum. Bence yanlış bişey yaptık Gaffar Bey'i öldürerek.
ölüm tatlı bir hayal oldu artık
Kullanıcı avatarı
Seven
Fareli Köyün Kavalcısı
Fareli Köyün Kavalcısı

Mesaj gönderen Seven »

SalurBeyi yazdı: 28 Tem 2017 11:02 Gaffar Bey'i öldürdükten sonra Agah Efendi'ye teşkilat adına hiç bir şey yapmayacağımızı söylüyoruz galiba,
öyle hatırlıyorum. Bence yanlış bişey yaptık Gaffar Bey'i öldürerek.
Öldürmeseydik oyunun hikayesinin devamını nasıl bilecektik değerli dostum. Öyle bir seçeneğimiz olsaydı muhteşem olurdu en azından kendi seçimlerimizi seçerek hikaye ona göre yol alabilirdi. The walking dead gibi bir tarz demek istemiyorum ama öyle anlaşılacak. :')
Gizlenmiş İçerikGöster
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
turkoxHAMSTER
Praetorian Piyadesi
Praetorian Piyadesi
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen turkoxHAMSTER »

Seven yazdı: 28 Tem 2017 08:58 Teşkilata hizmet eden Gaffar Bey sonraları Genç Bilgeler ile birlikte çemberlitaş bölgesine kaçmıştır. Bir zamanlar Agah ile birlikte çalışıyordu. Teşkilat Gaffar Beyin infazını vermiştir tıpkı bizlere olduğu gibi ve öldürdük. Dr Recai Beyin metni elimde yok orada anlatılıyordu
Üzgünüm ama alakası bile yok. Recai görevini tekrar okumanı öneririm.
Kullanıcı avatarı
Seven
Fareli Köyün Kavalcısı
Fareli Köyün Kavalcısı

Mesaj gönderen Seven »

turkoxHAMSTER yazdı: 28 Tem 2017 13:38
Seven yazdı: 28 Tem 2017 08:58 Teşkilata hizmet eden Gaffar Bey sonraları Genç Bilgeler ile birlikte çemberlitaş bölgesine kaçmıştır. Bir zamanlar Agah ile birlikte çalışıyordu. Teşkilat Gaffar Beyin infazını vermiştir tıpkı bizlere olduğu gibi ve öldürdük. Dr Recai Beyin metni elimde yok orada anlatılıyordu
Üzgünüm ama alakası bile yok. Recai görevini tekrar okumanı öneririm.
Arkadaş paylaşmış görevi veren npc yi şaşırmış olabilirim. Hep grup bölgelerinden büyük başların görevini alınca ezber olmuş.
Gizlenmiş İçerikGöster
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
HollyShit
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen HollyShit »

Kelle Avcısı görevinde Agah Bey tarafından söylenen :"Meranlara şehrin anahtarını teslim edecek." tarzı söylemler mevcut.

Gaffar Bey bir nevi Arzın Çocukları gibi onlarla anlaşma yapılabileceğini düşünürken, Teşkilat tam tersi Lodos Klanı gibi hepsinni ortadan kaldırılmasını istiyordu.

Gaffar Bey'in Meran ırkıyla çok yakın olması ve bunun bir tehdit olarak görülmesi, ayriyeten Beyaz Köşk zamanında önemli zatlardan birisi olması sebebiyle öldürüldü.
Hiçbir şey başladığı gibi bitmez hayatta.
Ya hedeflediklerimiz ya biz biteriz daima.
Bir şeyi bıkmadan istemek,
Daima kazanmak için bir çabadır insana.
Kullanıcı avatarı
Serinplay
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı

Mesaj gönderen Serinplay »

Cevabı çok basit : Gizli bir güce hizmet eden Hain İstihbarat Komutanı'nın emri ile öldürdük.Çünkü Gaffar Bey ve meranlar ittifak içindeydi.Teşkilatın bundan haberi vardı.Santral Teşkilat ile barış içindeydi.Gaffar Bey meranlara insanların bir tehdit olmadığını anlatmaya çalışıyordu.Ama o gizli güç kendine engel olabilecek Gaffar Bey'i ve diğerlerini bize ortadan kaldırttı.
Kullanıcı avatarı
Retaliation
Cin Sigorta Üyesi
Cin Sigorta Üyesi

Mesaj gönderen Retaliation »

Hain İstihbarat Komutanı'nın, evvelce bırakılmış, Gaffar'a ait olan ses kaydında söylenenlerle, Eminönü'nün tehlikede olacağını asparagas şekilde beyan etmesiyle ortalık kızıştı. Bizim saf, Teşkilat uşağı karakterimiz ise durum hakkında bilgi topladı. Ardından konunun içine Meranlar da dahil olunca bizimki bastı eksiyi.
Resim

“Genel Etkileşim” sayfasına dön