Merhaba, Merhabalar,
Gelecek güncellemeyle beraber uçak kuşun dahi kullandığı "Tılsım Bugu" hatası kaldıralacak. Bunları konuşmak için daha erken en az güncellemenin aktifleşmesi / gelmesi için 6-9 ay gibi bir süreç var. Tılsım buğu hatası giderilecek, gene 4 tılsıma düşmek yerine ;
Oyuncuların ve bizim senelerdir dert ettiğimiz çanta envanter kısım yetersizliğine çare olarak çanta 2 eklenerek , 2 minör ve 2 majör tılsım aktif yeride koyulmasıdır. Hem çanta büyüyecek hemde 8 tılsım takılacak. Öteki türlü, bu oyunda üretilen yüzde 40lık tılsımların çoğu çöp olacaktır ve hemen hemen her oyuncu bunun için isyan edecek 7 sinden 70ine kadar herkes hemen hemen.
Bizim kendi görüşümüz, gelecek bu eklenti de ;
Çanta 2 kısmıyla beraber yeni tılsım bölmeleri gelmeyecekse, güncelleme nin açıkçası gelmesini istemiyoruz bile
Not: Bir FDA tarafından değil, yetkili bir yönetici tarafından konuya gerekli cevabın verilmesini arz ediyoruz. Ve konuyu bilerek buraya açıyoruz ki, hemen hemen herkesin fikrini merak ediyoruz.
Değerli ağabeyim @GBleidd yaptığı bir oyun içi arayüz tasarımında bu konuya değinmiş ve çantasında 4 minör ve 4 majör tılsım bölümü ayırmış ve bu tılsım bölümünü karakter kıyafetlerinin yanına taşımış, çanta hane sayısını arttırmıştı. Kendisi yıllar öncesinden bunları dile getirmişti, şimdi oyunu bıraktı. @GBleidd ağabeyime ve Hicret ekibine diğer oyunlarda ve real hayatında başarılar dilerim.
Ben 2'şerden 4 tılsım olması kanaatindeyim. Belki 8 tılsım olmasından ötürü tüm karakterler hayvani güce ulaştı. Belki tüm karakterler tek kalıba girdi, farklı tılsım kombinasyonu hiç denenmedi.
Bu sayı orjinal haliyle kalırsa farklı farklı kombinasyonlar çıkacaktır, daha oynanır hale gelecektir oyun.
Bug kaldırılıp, yeni tılsım yerleri gelmemeli veshasıl.
FiratCakiroglu yazdı: ↑08 Tem 2017 11:13
Ben 2'şerden 4 tılsım olması kanaatindeyim. Belki 8 tılsım olmasından ötürü tüm karakterler hayvani güce ulaştı. Belki tüm karakterler tek kalıba girdi, farklı tılsım kombinasyonu hiç denenmedi.
Bu sayı orjinal haliyle kalırsa farklı farklı kombinasyonlar çıkacaktır, daha oynanır hale gelecektir oyun.
Doğru söylüyorsun ancak bunu düşünebilen geliştirici ekip, tılsımlar üzerinde bir denge kurarak 4 haneye yükseltmeli zaten. Diğer türlü ne tat kalır ne tuz.
FiratCakiroglu yazdı: ↑08 Tem 2017 11:13
Doğru söylüyorsun ancak bunu düşünebilen geliştirici ekip, tılsımlar üzerinde bir denge kurarak 4 haneye yükseltmeli zaten. Diğer türlü ne tat kalır ne tuz.
Kesinlikle katılıyorum. Tabi ki bug düzeltilsin isteriz. Ancak düzeltilince de oyundaki tılsımların yarısı çöp olacak ve yer yerinden oynayacak! En az bir, maksimum iki slot olmak üzere tılsım yerleri eklenirse oyunda bir sıkıntı çıkmayacağını düşünüyorum.
Kesinlikle tılsım sistemi 8li olmalı. Bu bug çok uzun süredir oyun içinde yer edindi. Bu kadar zamandır çoğumuz 8li sistem tılsım ile oynamaya alıştık. Şimdi güncelleme ile bir adım ileri gitmeyi beklerken 4lü tılsım düzeni için bug kapatılırsa, bir adım geri gitmiş olunacağını düşünüyorum. Bu hatanın düzeltilmesi için biraz geç artık, kabul edip buna göre bazı düzenlemelere gidilmeli.
Tek çöp tılsımım bile yok. Şu an bu tartışma çok mantıksız geldi bana .
2 + 2 tılsımda bile insanlar hayvani şekilde vuruyor zaten. 8 tılsım takıp Gaffar'a tek mi atacaksınız anlamadım ki.
Hiçbir şey başladığı gibi bitmez hayatta.
Ya hedeflediklerimiz ya biz biteriz daima.
Bir şeyi bıkmadan istemek,
Daima kazanmak için bir çabadır insana.