Bundan 6 sene önce şahsım adıma hiç bir sebep gösterilmeden yasaklandı . O zamanlar desteğe mesaj atma var mı yok mu bilmiyordum bu yüzden bir şeyde soramıyoruz mail üzerinden 1 sene sesimi çıkartamadan oturdum öylece. 08.09.2012 tarihinde derdimi anlatmak için desteğe mail attım ;

Gelen yanıtı okuduğunuzu var sayıyorum Rahatsız Edici davranış ve Uygunsuz karakter adı sebebiyle hesabım yasaklanmış. Hesabım da bir kere bile Rahatsız edici davranışta bulunmamam ayrıca karakter adımın Ultra olması sebebiyle tekrar desteğe mail attım . ( Sanırım o zaman ki yönetici arkadaşlar Fenerbahçeli

Durumu tekrar anlatmam isteniyor ve tekrar anlatıyorum tabi burada işi yokuşa sürme çabalarını sezmiyor değilim . Tekrar durumu açıklayarak desteğe ulaşıyorum gelen cevap ; 07.12.2012 ( evet fark ettiniz biliyorum 3 ay sonra

Evet sonunda fark etmişler hatalarını ve hesabımın yasağını kaldırmışlar TEŞEKKÜRLER

Ne derse sevinirsiniz

Evet sizlere soruyorum bir emeği çöp etmek bu kadar kolay mı ? Okuduğunuz için teşekkürler. ( Evet paint özürlüsüyüm