Hey gidi günler
- aftab1
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Büyük Oğuzlar
Hey gidi günler
Bir zamanlar m2.5 gözlükleri 40m den alırdık hele ejder asayı üretmek hayal idi menekşeleri çekmek için fırsat kollardık
Şimdi kasa da yer açmak için fazla itemleri atıyoruz.

Re: Hey gidi günler
zamanında, şimdilerde çöp muamelesi gören "Kripraz" için 1m gözden çıkarılıyordu. tabi o zamanlarda "m" leri görmek bir hayli zordu. en iyi para labirentte kasılıyordu. ama kalabalıktan kasabilirsen ne ala.
kp bugu vardı zamanında. 2 pcsi olan hunharca kp kasıyordu. gözlük çekip satıp köşeyi dönüyordu. tabi bunlar imkan meselesiydi. 3 yıldızlı yüzbaşılarının ardı arkası kesilmiyordu.
bug düzeltildiğinde ise herkes isyandaydı.
gözlükten gelen gelir kaynakları kesilmişti. bu İKV ne günler gördü be. yazsak cilt cilt roman olur. 
sanmıyorum. yeni neslin ilgisini çekmez zaten.
Kadim Hidra Pençesi 70 milyon. Hey gidi günler...
LethieN
İnzivaya Çekilmiş Münzevi
Mehmet Ali

- Toxit
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
En büyük hata bono hilesiydi
Liseliler bilmez 

- IFonQzrail
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: YENİ SUNUCU İSTİYORUZ
Gaffardan düşmeyen asayi ureticem diyerek hidrojenin 10 m olmasından sonra vazgeçmek ,
Anlayamassiniz
Anlayamassiniz
- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi
- Sunucu: Eminönü
Ben çok eski bir oyuncu değilim ancak bu dediğini hatırlıyorum.Yıl 2011-2012,tam kestiremedim ama o zamanlar Kuklacı'da oynuyorum.Ne oyundan bir haber ne de piyasasından sadece hayran olduğum oyunu oynama amaçlı öyle takılıyordum.Kuklacı pahalı satışta hep bir numara zaten bildiğim kadarıyla.Gerek piyasalar gerek parasızlık yüzüne oyunu bırakmıştım.2 sene sonra geri geldim,Eminönü'nde başladım,Hidrojen 1M.Fatal Error verdim.IFonQzrail yazdı: ↑14 Nis 2017 15:07 Gaffardan düşmeyen asayi ureticem diyerek hidrojenin 10 m olmasından sonra vazgeçmek ,
Anlayamassiniz![]()
2009 civarı kuzenimin ögretmesiyle başladım oyuna o zaman bile kitabe cevriye karakürk taşkanat fare adam köy keşfi vs vs. bayağı bir zor hol felanda olmadıgı için 49 level olmak zor yücelen itemler 40 50 m gidiyor meran şehirde item kasan adamlar vs vs. kadim geldiginde sürekli 1 canda kaçıyordu 6 7 grup gidilmesine rağmen şuan aklıma gelen bunlar.