Öncelikle Artık Güncelleme Kelimesini Duymaktan Bıktım. Kulaklarımı Tırmalıyor Bu Kelime
Oyuncular Her Geçen Gün Güncellemeye Biraz Daha Acıkırken. Yöneticilerimiz Her Seferinde Bu Tür Konulara Gerekli Açıklama Zamanı Geldimi Yapılır Deyip Konulara Kilit Vuruyor. Yaklaşık 1 Saat Önce Güncelleme Olacak Diye Herkesin Kalp Atışları Hızlandı Biz Siz Değerli Yöneticilerimizden Mantıklı Bir Açıklama Bekliyoruz.
Yani Bizim Elimizde Olan Birşey Değil TürkTelekom Nederse O Veyahut Açıklamanın Tarihi Yakınmı Yada Açıklama Şu Tarihte Yapılacak.
Olaylar Sırasıyla Şöyle Gelişti;
1- O Gemi Bir Gün Gelecek
2- Tangriss
3- Perihan
4- Karaköy
5- Kim Bilir
6- NERULL BİLİR
7- TÜRK TELEKOM
GÜNCELLEME VARMI YOKMU SORU KISA VE BASİT.
YÖNETİCİLER BAKARSA MEMNUN OLURUM.
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi

- Sunucu: Teşkilat
Re: YÖNETİCİLER BAKARSA MEMNUN OLURUM.
Forumda yazılıp çizilen şeyleri takip edersen sorularının cevabını alabileceğini tahmin ediyorum.Sıraladığın şeylerin hepsini burda tartıştık ve bazı ortak noktalara vardık.
- karagol25
- Cin Avcısı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Karagöl Team
Sıraladığım Şeyleri Tek Tek İnceledimki Sıralayabiliyorum Ama Tarih İstiyor Bünye Sıkıldık Artık Her Ay Aynı TeraneturkoxHAMSTER yazdı: ↑03 Nis 2017 00:42 Forumda yazılıp çizilen şeyleri takip edersen sorularının cevabını alabileceğini tahmin ediyorum.Sıraladığın şeylerin hepsini burda tartıştık ve bazı ortak noktalara vardık.
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi

Hepimizin beklediği bu. Onun çözümü bizde değil malesef.karagol25 yazdı: ↑03 Nis 2017 00:44Sıraladığım Şeyleri Tek Tek İnceledimki Sıralayabiliyorum Ama Tarih İstiyor Bünye Sıkıldık Artık Her Ay Aynı TeraneturkoxHAMSTER yazdı: ↑03 Nis 2017 00:42 Forumda yazılıp çizilen şeyleri takip edersen sorularının cevabını alabileceğini tahmin ediyorum.Sıraladığın şeylerin hepsini burda tartıştık ve bazı ortak noktalara vardık.
- karagol25
- Cin Avcısı

Bende Çözüme Ulaşabilmek İçin Örnek Açıklamalar Yazdım Konuda
Dikkatli Bir Şekilde Bakarsanız
Dikkatli Bir Şekilde Bakarsanız
- BLueMASTER
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Histeri
- karagol25
- Cin Avcısı

Birde Şu Perihan Olayı Nedir Anlamadım Gitti Eğer Gizli Bir Mesaj İse Bu Mesaj Yazan Kişi Güncelleme İçin de Açıklama Yapabilir Demektir.
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi

Konuları inceleden kastım buydu.Kendi teorim diye demiyorum fakat oyun kurgusunu göz önünde bulundurunca en olası teori bu.
Yarın vizem olduğundan konuyu tam olarak açamadım.Fakat ilerleyen günlerde bol açıklamalı ve mümkün olursa resimli bir açıklama yapacağım.Öncelikle Kuklacı'nın fareadamları yaratması(yaratma kelimesinden nem kapmayalım lütfen) insanların meranlarla savaşması için yardımcı birlik oluşturması içindi.Zaten Çemberlitaş eklentisinden sonra yıllardır hizmet ettiğimiz Teşkilat'ın hiç de masum olmadığını ve içinde bir çok hain olduğunu öğrenmiştik.Fareadamlar arasında da hainler vardı( Topal).
Gaffar Bey'in Kuklacı'ya hizmet ettiğini anlayabiliyoruz.İstihbarat Komutanı'nın da Teşkilat'ın içindeki hain olduğunu ve Kisless'e hizmet ettiği varsayımına ulaşabiliyoruz.Yani meranlar Kuklacı'nın planlarını sürekli manipüle ediyorlar.Buradan da anlıyoruz ki Kuklacı, insanlığın meranları yenebilmesi için gerekli donanıma sahipti.
Şimdi gelelin Nerull'un 2 sene önce "Karaköy" teorisinin bulunduğu konuda "Hikayenin kaldığı nokta"ya çektiği dikkate.Büyük hol geldikten sonra Gizit Klanı'nın bu bölgede de yapılanması olduğunu anlmıştık.Yani insanlığın ve meranların kavgasındaki ortak nokta fareadamlar.
Peki ne oldu da fareadamlar insanlarla birlik olup meranlarla savaşabilecekken bir anda düşman oldular.Bu olay da bildiğiniz gibi Perihan Hanım'ın fareadamlarla anlaşacağı sırada yapılan hain süikast.Bu noktadan sonra "Perihan" kelimesinin bu noktaya ilgi çekmek için kullanıldığını düşünüyorum.Yani Perihan Hanım bir NPC değil. Bir metafor.
Kısaca bu saatten sonra olayın meranlar üzerinden yani Kisless üzerinden devam edeceğini düşünüyorum.
- karagol25
- Cin Avcısı

Halen Geçerli Bir Açıklama Bekliyoruz.turkoxHAMSTER yazdı: ↑03 Nis 2017 01:27
Konuları inceleden kastım buydu.Kendi teorim diye demiyorum fakat oyun kurgusunu göz önünde bulundurunca en olası teori bu.
Yarın vizem olduğundan konuyu tam olarak açamadım.Fakat ilerleyen günlerde bol açıklamalı ve mümkün olursa resimli bir açıklama yapacağım.Öncelikle Kuklacı'nın fareadamları yaratması(yaratma kelimesinden nem kapmayalım lütfen) insanların meranlarla savaşması için yardımcı birlik oluşturması içindi.Zaten Çemberlitaş eklentisinden sonra yıllardır hizmet ettiğimiz Teşkilat'ın hiç de masum olmadığını ve içinde bir çok hain olduğunu öğrenmiştik.Fareadamlar arasında da hainler vardı( Topal).
Gaffar Bey'in Kuklacı'ya hizmet ettiğini anlayabiliyoruz.İstihbarat Komutanı'nın da Teşkilat'ın içindeki hain olduğunu ve Kisless'e hizmet ettiği varsayımına ulaşabiliyoruz.Yani meranlar Kuklacı'nın planlarını sürekli manipüle ediyorlar.Buradan da anlıyoruz ki Kuklacı, insanlığın meranları yenebilmesi için gerekli donanıma sahipti.
Şimdi gelelin Nerull'un 2 sene önce "Karaköy" teorisinin bulunduğu konuda "Hikayenin kaldığı nokta"ya çektiği dikkate.Büyük hol geldikten sonra Gizit Klanı'nın bu bölgede de yapılanması olduğunu anlmıştık.Yani insanlığın ve meranların kavgasındaki ortak nokta fareadamlar.
Peki ne oldu da fareadamlar insanlarla birlik olup meranlarla savaşabilecekken bir anda düşman oldular.Bu olay da bildiğiniz gibi Perihan Hanım'ın fareadamlarla anlaşacağı sırada yapılan hain süikast.Bu noktadan sonra "Perihan" kelimesinin bu noktaya ilgi çekmek için kullanıldığını düşünüyorum.Yani Perihan Hanım bir NPC değil. Bir metafor.
Kısaca bu saatten sonra olayın meranlar üzerinden yani Kisless üzerinden devam edeceğini düşünüyorum.
Nerull un artık alıştığımız tavırları 
ile biten enteresan cümleleri
Açıklamayı düşünüyorduk diyerek 1 sene sonra bile herhangi bir şey olmayışı
Değişik gifler
Şimdi de metindeki harflerin renklerini değiştirip oyunlar felan
Sonuca bakarsak 5 senedir ortada bir şey yok
Açıklamayı düşünüyorduk diyerek 1 sene sonra bile herhangi bir şey olmayışı
Değişik gifler
Şimdi de metindeki harflerin renklerini değiştirip oyunlar felan
Sonuca bakarsak 5 senedir ortada bir şey yok
2006-2016