Üçüncü tıktan sonra gelen sunucu listesi

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
YemeLik
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Üçüncü tıktan sonra gelen sunucu listesi

Mesaj gönderen YemeLik »

Uzun süre sonra oyuna giren birisini fazlasıyla hüzünlendirir evet bu nedir arkadaşlar :( Tıklamaktan kolum kopacak gelmiyor namussuz :cry: Kader mühürleri oynayan kuzenimden aldıgım bilgilere göre sunucular tıklamadan göz işaretleriyle açılıyormuş 2017 deyiz ufak sorunu bile halledemiyolar.Serverları bana yönlendirsinler bir ayar çekeyim bu nedir yahu rezillik gel gör ki şimdi bunu eleştirmemize kızarlar.Aslında kızmazlar neyse :) menfaat dünyası.
Kullanıcı avatarı
ReaLMADRID
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

Re: Üçüncü tıktan sonra gelen sunucu listesi

Mesaj gönderen ReaLMADRID »

Sorun Türk Telekomun belirli bölgelere koyduğu kısıtlamadan dolayı kaynaklanıyormuş ben 10 15 denemede giriyorum (tabi oyuna girmek gibi bir istek gelirse :D ) aynı şehirde farklı bir semtte oturan arkadaşım tek tıkta girebiliyor.

Merhaba

Yaşadığınız sorun Türk Telekom sunucularından gelen bir kısıtlama yüzünden meydana gelmektedir ve bazı bölgeler menşeili IP'lerde, farklı internet sağlayıcısı firmalarından internet kullanan kişilerde bu kısıtlama miktarı artmakta/azalmaktadır. Bu genel sorun uzun bir süre önce Türk Telekomun'un teknik ekibine haber edilmiştir ve sorun üzerinde çalışmaların devam ettiği bizlere gelen bilgiler arasındadır. Maalesef bu konuda bizlerin şu an için yapabileceği bir şey bulunmamaktadır.

Launcher'ı bir kaç kez açıp kapattığınız zaman Türk Telekom sunucusundan gelen kısıtlamaya dahil olmayan bir IP sisteminizin portuna denk gelecektir. Kısacası bir kaç kez Launcher'ı açıp kapatmanızı ve neticesinde sunucu listelerinin gelmesini sağlayabileceğinizi belirtiriz. Geçici bir çözüm olarak DNS ayarlarınızı değiştirmenizi de önerebiliriz. Bilginize

İyi forumlar.
Kullanıcı avatarı
ForGaDDaRLorD
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Eminönü
Lonca: Old Brothers

Mesaj gönderen ForGaDDaRLorD »

Öncelikle merhaba

DNS ayalarınızı 8.8.8.8
8.8.4.4

ayarlarsanız sorununuz çözülecektir.

İyi forumlar.
Kullanıcı avatarı
Burak8154
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Burak8154 »

YemeLik yazdı:Uzun süre sonra oyuna giren birisini fazlasıyla hüzünlendirir evet bu nedir arkadaşlar :( Tıklamaktan kolum kopacak gelmiyor namussuz :cry: Kader mühürleri oynayan kuzenimden aldıgım bilgilere göre sunucular tıklamadan göz işaretleriyle açılıyormuş 2017 deyiz ufak sorunu bile halledemiyolar.Serverları bana yönlendirsinler bir ayar çekeyim bu nedir yahu rezillik gel gör ki şimdi bunu eleştirmemize kızarlar.Aslında kızmazlar neyse :) menfaat dünyası.
bunun açıklamasını modlar yapmıştı. İnternet servis sağlayıcın TTNET değil ise servera bağlantı gecikmesi , ip çakışması vs gibi bir sürü safsatadan bahsettiler. senin anlayacağın adam gibi oynamak istiyorsan TTNET kullanmaya mahkumsun :d
Bir Gün Herkes Bunun "OYUN" Olduğunu Anlayacak!....
Nerull
Legendary Developer
Sunucu: Anka
Lonca: Beyaz Büyücüler

Mesaj gönderen Nerull »

Burak8154 yazdı:
YemeLik yazdı:Uzun süre sonra oyuna giren birisini fazlasıyla hüzünlendirir evet bu nedir arkadaşlar :( Tıklamaktan kolum kopacak gelmiyor namussuz :cry: Kader mühürleri oynayan kuzenimden aldıgım bilgilere göre sunucular tıklamadan göz işaretleriyle açılıyormuş 2017 deyiz ufak sorunu bile halledemiyolar.Serverları bana yönlendirsinler bir ayar çekeyim bu nedir yahu rezillik gel gör ki şimdi bunu eleştirmemize kızarlar.Aslında kızmazlar neyse :) menfaat dünyası.
bunun açıklamasını modlar yapmıştı. İnternet servis sağlayıcın TTNET değil ise servera bağlantı gecikmesi , ip çakışması vs gibi bir sürü safsatadan bahsettiler. senin anlayacağın adam gibi oynamak istiyorsan TTNET kullanmaya mahkumsun :d
Konuyla tesadüf mü oldu bilemiyorum :) Aslına bakarsanız dün akşam özellikle bu konuda test amaçlı bir çalışma yürüttük ve gözlemliyoruz. Halen sunucu listesi gecikiyor yada hiç gelmiyor şeklinde gören varsa yazabilir.
Kullanıcı avatarı
KraToSs
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi

Mesaj gönderen KraToSs »

Konuyla tesadüf mü oldu bilemiyorum :) Aslına bakarsanız dün akşam özellikle bu konuda test amaçlı bir çalışma yürüttük ve gözlemliyoruz. Halen sunucu listesi gecikiyor yada hiç gelmiyor şeklinde gören varsa yazabilir

Nihat hocam Sunuculardaki kalabalık,tenha yazılarını düzenlerseniz de güzel olur örneğin kuklacıda 4 kişi bile yok ama kalabalık diyor hala keza diğer sunucularda da.
Herhangi bir düşünce,konuya,fikiri sindirmeye çalışan,silen, özgürlük sunmayan ikv yönetimi yüzünden pek yorum atasım gelmiyor.
Kullanıcı avatarı
YemeLik
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen YemeLik »

Arkadaşlar sorun ne internet servis sağlayıcı ne de dns.Servis sağlayıcısı zaten ttnet dnsde işe yaramıyor.

KraToSs yazdı:
Konuyla tesadüf mü oldu bilemiyorum :) Aslına bakarsanız dün akşam özellikle bu konuda test amaçlı bir çalışma yürüttük ve gözlemliyoruz. Halen sunucu listesi gecikiyor yada hiç gelmiyor şeklinde gören varsa yazabilir

Nihat hocam Sunuculardaki kalabalık,tenha yazılarını düzenlerseniz de güzel olur örneğin kuklacıda 4 kişi bile yok ama kalabalık diyor hala keza diğer sunucularda da.
Sunucuları birleştirsinler bence :P direk hiç degilse daha fazla rekabet olur.
Nerull yazdı:
Burak8154 yazdı:
Aslına bakarsanız dün akşam özellikle bu konuda test amaçlı bir çalışma yürüttük ve gözlemliyoruz. Halen sunucu listesi gecikiyor yada hiç gelmiyor şeklinde gören varsa yazabilir.
Bölgeleride test ediyormusunuz kenks hatalı bir bölgede oynamak kimse istemez.Test edecek adam lazımsa çagırın gelirim :)
Kullanıcı avatarı
mpowers
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen mpowers »

Nerull yazdı: Konuyla tesadüf mü oldu bilemiyorum :) Aslına bakarsanız dün akşam özellikle bu konuda test amaçlı bir çalışma yürüttük ve gözlemliyoruz. Halen sunucu listesi gecikiyor yada hiç gelmiyor şeklinde gören varsa yazabilir.
Yönetim İKV ile ilgilenmiyor diyenlere iyi bir kapak geldi .. Helal reis her zaman arkandayız :mrgreen: :mrgreen:
LethieN
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen LethieN »

Şahsen bende zaman zaman gecikme var. ;)

LethieN

İnzivaya Çekilmiş Münzevi

Mehmet Ali
Resim
Nerull
Legendary Developer
Sunucu: Anka
Lonca: Beyaz Büyücüler

Mesaj gönderen Nerull »

KraToSs yazdı:

Ona bakacağız. Notlarım arasında yer alıyor.
(Dipnot: Saat 10:02 itibariyle Kuklacı'da 48 kişi varmış)

“Genel Etkileşim” sayfasına dön