İyi akşamlar arkadaşlar, uzun bir süre önce oyunu bırakmıştım 7 sene civarı oynadım. Bugün tekrar indirdim oyunun boş olduğunu biliyorum fakat sadece vakit geçirmek için yada eski anılarımı hatırlamak için yeni bir hesap açıp kasmak istiyorum. Benim gibi yeni hesap açıp kasmak isteyen arkadaşlarım varsa eğlenceli olabilceğini düşünüyorum.
Ayrıca en kalabalık sunucu hangisidir? Bilen varsa yazabilirmi
Yeniden Başlamak İstiyorum
- Eniyisi
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Yeniden Başlamak İstiyorum
Saçmalıklardan sıkılmış birisi
Tablet - Psychoshow - Eniyisi
- SalurBeyi
- Labirent Rehberi
- Klan: Lodos
- Lonca: Dostlar Kıraathanesi
Re: Yeniden Başlamak İstiyorum
Eminönü ve Beyazköşk kalabalık diyorlar. Ben teşkilat sunucusunda oynuyorum, sunucunun durumu gayet iyi. Oyuna yeniden başlamışsın, hayırlı olsun.

ölüm tatlı bir hayal oldu artık
- Eniyisi
- İri Fare Avcısı
Teşekkür ederim eski hesabım Teşkilattaydı, soyulmuştu tekrar dizebildiğim kadar dizmiştim. Grup bölgelerine girmemiştim hiç acaba yardımcı olurmusunuz?
- SalurBeyi
- Labirent Rehberi
- Lonca: Dostlar Kıraathanesi
Benim yardımcı olmam zor. :roll:Eniyisi yazdı:Teşekkür ederim eski hesabım Teşkilattaydı, soyulmuştu tekrar dizebildiğim kadar dizmiştim. Grup bölgelerine girmemiştim hiç acaba yardımcı olurmusunuz?
Ama migrat ve sığınaklar için yeni başlayan oyunculara yardım eden insanlar var elbette.
ölüm tatlı bir hayal oldu artık
- Eniyisi
- İri Fare Avcısı
Teşekkür ederim ilginiz için.SalurBeyi yazdı:Benim yardımcı olmam zor. :roll:Eniyisi yazdı:Teşekkür ederim eski hesabım Teşkilattaydı, soyulmuştu tekrar dizebildiğim kadar dizmiştim. Grup bölgelerine girmemiştim hiç acaba yardımcı olurmusunuz?
Ama migrat ve sığınaklar için yeni başlayan oyunculara yardım eden insanlar var elbette.
- Vezirx27
- Antrepo Bekçisi
- Lonca: <LIL>
Merhaba,Eniyisi yazdı:Teşekkür ederim ilginiz için.SalurBeyi yazdı:Benim yardımcı olmam zor. :roll:Eniyisi yazdı:Teşekkür ederim eski hesabım Teşkilattaydı, soyulmuştu tekrar dizebildiğim kadar dizmiştim. Grup bölgelerine girmemiştim hiç acaba yardımcı olurmusunuz?
Tekrar başlama konusunda Eminönü sunucusu sizin için daha iyi olacaktır. Daha kalabalık ve güzel bir atmosferi olduğunu düşünüyorum forum üzerinde'de bir çok arkadaş yardımcı olacağını düşünüyorum. Bende Teşkilatta oynuyorum daha doğrusu oynuyordum 3 ay önce bıraktım : ) devam etseydim girip yardımcı olmak isterdim. Teşkilatta çok fazla emeğin yoksa Eminönün'de başlayabilirsin.
- Eniyisi
- İri Fare Avcısı
Büyücü açmayı düşünüyorum sizce doğru bir kararmı oyunun şuanki durumundaVezirx27 yazdı:Merhaba,Eniyisi yazdı:Teşekkür ederim ilginiz için.SalurBeyi yazdı:Benim yardımcı olmam zor. :roll:Eniyisi yazdı:Teşekkür ederim eski hesabım Teşkilattaydı, soyulmuştu tekrar dizebildiğim kadar dizmiştim. Grup bölgelerine girmemiştim hiç acaba yardımcı olurmusunuz?
Tekrar başlama konusunda Eminönü sunucusu sizin için daha iyi olacaktır. Daha kalabalık ve güzel bir atmosferi olduğunu düşünüyorum forum üzerinde'de bir çok arkadaş yardımcı olacağını düşünüyorum. Bende Teşkilatta oynuyorum daha doğrusu oynuyordum 3 ay önce bıraktım : ) devam etseydim girip yardımcı olmak isterdim. Teşkilatta çok fazla emeğin yoksa Eminönün'de başlayabilirsin.
- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi
- Sunucu: Eminönü
Buradaki herkes gerekeni söylemiş.Ben ise üç kelime ile cevap vereyim:
Eminönü,Savaşçı ve Şifacı.
-
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Huzursuzluğum
+1Retaliation yazdı:Buradaki herkes gerekeni söylemiş.Ben ise üç kelime ile cevap vereyim:
- Eniyisi
- İri Fare Avcısı
Dostum şifacı oynamayı çok seviyorum fakat 49a kasmam için birisinin bana yardım etmesi gerekiyor şuan, kendi çabamla taş çatlasın 20 ye kasarım. Oyuna bir girdim kimse takmıyo bile, insanın oynayası kaçıyor.Retaliation yazdı:Buradaki herkes gerekeni söylemiş.Ben ise üç kelime ile cevap vereyim: