Oyundaki adaletsizlik büyüme ile çözülür

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
RootAdmin
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Oyundaki adaletsizlik büyüme ile çözülür

Mesaj gönderen RootAdmin »

Bakın şuanda oyunda adaletsizlik yönetim kaynaklı değil ama şöyle
Oyunda bölgelere gitmen için sağlam olman m1 y2 vb olması gerekiyo
Sağlam itemlerin olması içinde bölge atman gerekiyo
Şimdi önceden çemberlitaş yokken millet migratta sığınakta üstünü dizdi
Şimdi ise çt dizili oyuncular sığınak migrat atıyo

Yani oyuna bugün başlayan birisinin çevresi tanıdığı yoksa bölgelerden üstünü dizmesi imkansız

Bunun çözümüde şöyle olur.
Oyunun reklamı yapılsa 1000 civarı kişi bu oyuna başlasa.bölgelere giremeyenlerde bu insanlarla birlikte girer
Üst tabakada yani full dizili kişilerde yine çt sini atar ama en azından aynı kriterde 1000 küsür oyuncu olursa herkes için daha kolay olur
Bu arada bölgelerden alıcağım nucleus yüzük dışında hiçbir eksiğim yok.
Zamanında itemsiz sığınak migrat atan çok kişi vardı bende onlara dahildim
İnsanın Hıyarı Bostanda Yetişmez...
Resim

Kod: Tümünü seç

https://www.facebook.com/EfendilerLoncasi
Kullanıcı avatarı
SalurBeyi
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos
Lonca: Dostlar Kıraathanesi

Re: Oyundaki adaletsizlik büyüme ile çözülür

Mesaj gönderen SalurBeyi »

RootAdmin yazdı:Bunun çözümüde şöyle olur.
Oyunun reklamı yapılsa 1000 civarı kişi bu oyuna başlasa.bölgelere giremeyenlerde bu insanlarla birlikte girer
10 yıllık bir oyunun reklamının yapılması mı? Tebessüm ettim.
ölüm tatlı bir hayal oldu artık
Kullanıcı avatarı
Brainiac
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi
Sunucu: Eminönü
Lonca: Biizn İ Hüda

Mesaj gönderen Brainiac »

yeni başladıysan mısırda bekle elbet seni kenana götüren olucaktır eminönü sunucusunda migrat ve çemberlitaş bölgeleri için genelde lonca olarak gidildiği için kendine bir lonca bul bu sana yararlı olucaktır.
Oksijen alıp tiner mi veriyonuz napıyonuz herkesin kafa güzel.
Kullanıcı avatarı
SalurBeyi
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Lonca: Dostlar Kıraathanesi

Mesaj gönderen SalurBeyi »

Aynen onu yazmayı unuttum. Sizi okuyanda İKV'deki tüm oyuncuların kibirli, yeni başlayanları dışlayan insanlar olduğunu zanneder. Bir kaç tane öylesine denk geldin diye tüm oyuncuları aynı kefeye koyma. İlk gaffar gidişimde bırak tılsımları kıyamet asadan başka bir şeyim yoktu. Sabret, iyi ilişkiler ve dostluklar kur. Kolay gelsin.
ölüm tatlı bir hayal oldu artık
Kullanıcı avatarı
xPrince
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini

Mesaj gönderen xPrince »

Haklısın bence ama durduk yere reklam yapmıyorlar işte. tamam kimse artık beklemiyo yeni bölgeyi ama yeni bi bölge gelse ve insanlardan sıfırdan başlasa o dediğin olur.
Steam

Erciyes Üniversitesi Japon dili ve Edebiyatı.
Kullanıcı avatarı
pankuscagiz
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Karaköy
Lonca: Ölümden Sonra
Discord: mitwelt

Mesaj gönderen pankuscagiz »

bakın ben bunu baştan beri söylüyorum açık dünyada kasılmayı da getirmeleri lazım isteyen grup bölgesiyle itemini düşürür isteyen yaratıkları keser oradan itemlerini ya da gerekli materyalleri yavaş yavaş düşürür. insanları insanlara muhtaç bırakmaktan başka bir şey değil bu sistem, bu oyuncuların ne kadar büyük bir kısmı birilerinin acımasızlığına kurban gitti herkes iyi biliyor. insanlar saatlerce çemberlitaş önünde bekliyor ne için?

grup bölgesi düşmanı birisiyim sebebini de konuyu açan arkadaşımız açıklamış. en kötü bi tane çöl yap koy npc leri yap seviyeyi 89 gör millet nasıl kasılıyor koy bunun yanına görevleri vs..

millet biraz yaratık kessin ya
Sadece
Kutay

Ahi Evran'a selamlar

Psikolojik Danışman ve Rehber Öğretmenlerin Norm Düzenlemesi Şimdi Değilse Ne Zaman?
Kullanıcı avatarı
KraToSs
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi

Mesaj gönderen KraToSs »

kimsede çıkıp demiyor bu grup bölgeleri oyunu bitirdi.
Üstteki arkadaşa katılıyorum. Bireysellik olmalı ya benim üstüm en iyiyse ben terör estirmeliyim ama yok 39da 5 kişi kovalattıran adam şimdi hadi 5 kişiyi arkasında kovalattırsın bakalım? 5 dikkatle.. Neyseki 5 dikkat atılmıyor artık. Şu sarı efsunlar artık öne çıkmalı. Bu oyunu eski sistemi getirebilirler. Sen kaldır bakayım büyücüdeki kıyafetteki bonusun 4 katı ana hasara eklemeyi 2+2+2 girmezseler birşey bilmiyorum at fava bekle
Herhangi bir düşünce,konuya,fikiri sindirmeye çalışan,silen, özgürlük sunmayan ikv yönetimi yüzünden pek yorum atasım gelmiyor.
Kullanıcı avatarı
Terminal
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen Terminal »

IKV ye yeni başlayan birisi tek başına hiçbir şey yapamayacağı için oyuna oyuncu gelmiyor. Bu yüzden oyunda sadece sunucular açık tutuluyor ve hiçbir gelişim gösterilmiyor. Oyuncu çekse belki dediğin olurdu ama bu haliyle çok zor
#FethiSekin UNUTMAYACAĞIZ!
Kullanıcı avatarı
YemeLik
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen YemeLik »

KraToSs yazdı:kimsede çıkıp demiyor bu grup bölgeleri oyunu bitirdi.
Üstteki arkadaşa katılıyorum. Bireysellik olmalı ya benim üstüm en iyiyse ben terör estirmeliyim ama yok 39da 5 kişi kovalattıran adam şimdi hadi 5 kişiyi arkasında kovalattırsın bakalım? 5 dikkatle.. Neyseki 5 dikkat atılmıyor artık. Şu sarı efsunlar artık öne çıkmalı. Bu oyunu eski sistemi getirebilirler. Sen kaldır bakayım büyücüdeki kıyafetteki bonusun 4 katı ana hasara eklemeyi 2+2+2 girmezseler birşey bilmiyorum at fava bekle
çok dogru dedigin item kombinasyonu yapılması lazım ama baktılar işin içinden çıkılmıyor tılsım sistemi getirdiler.onlarla kombinasyon yapın dediler,işe yaradımı tabiki hayır.
Kullanıcı avatarı
amirogllu
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen amirogllu »

Merhaba,

Oyunda Kazanmak istiyorsanız ticaret başta gelir Metaryal,Madden Satarakta Efsunlar elde edebilirsiniz.
Üst Seviyede olan Oyunculardan Yardım istemekten kaçınmayınız
Kendinizi İletletecek Adımlar atarak yavaş yavaş üstün seviyeye yaklaşabilirsiniz.

İyi eğlenceler Dileriz
Resim

“Genel Etkileşim” sayfasına dön