Değişik bir durum :)

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
RecepBaS
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Değişik bir durum :)

Mesaj gönderen RecepBaS »

gm olup hiçbir etkinlikde,oyunda,forumda aktif olarak görmediğimiz insanlar var ?
neden aktif olarak oyuncularla iç içe değilsiniz.oyuncuları dinlemediginiz için kacıp saklanıyorsun ve dogal olarak şahsen bende sinirlenip öfkelenebiliyorum, bunu tam tersi yapsanız size kızacak insan oldugunu sanmıyorum siz kaçıp saklanarak sadece insanları oyundan sogutuyorsunuz. bu konuyu sadece eleştiri olsun diye sölemiyorum, birlik beraberlik saygı sevgi olmadan hiçbir sey olmaz gelin birlik olalım ?
oyundan ve oyunculardan artık kaçmayın...
Sevmek güzel,sevilmek daha güzel ;)
Kostantiniyye elbette feth edilecektir. “Onu feth eden kumandan ne güzel kumandan, onu fetheden asker ne güzel askerdir.” ''Hz.MUHAMMED (sav.)''

''Fatih Sultan Mehmed''
( 1453 )
Kullanıcı avatarı
FiratCakiroglu
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Raiders Of Anatolia

Re: Değişik bir durum :)

Mesaj gönderen FiratCakiroglu »

Sanırım o işi en iyi Hydors(yine yanlış yazmış olabilirim) yapıyordu
Resim
Resim
Resim
Resim
ıTANRIKUTLUGı & ıTENGRİKUTLUGı
Kullanıcı avatarı
KraToSs
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi

Mesaj gönderen KraToSs »

FiratCakiroglu yazdı:Sanırım o işi en iyi Hydors(yine yanlış yazmış olabilirim) yapıyordu
Kesinlikle. Kuklacıda odasına çekiyordu Kodlarla. Sohbet ediyordu gizli gizli takılıyordu en nihayetinde oyundan da attırabiliyordu tek yanlış bulduğum özelliği buydu.
Herhangi bir düşünce,konuya,fikiri sindirmeye çalışan,silen, özgürlük sunmayan ikv yönetimi yüzünden pek yorum atasım gelmiyor.
Kullanıcı avatarı
Brainiac
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi
Lonca: Biizn İ Hüda

Mesaj gönderen Brainiac »

AFRASİYAB bunları yapıyor ki :D
Oksijen alıp tiner mi veriyonuz napıyonuz herkesin kafa güzel.
Kullanıcı avatarı
RecepBaS
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Brainiac yazdı:AFRASİYAB bunları yapıyor ki :D
kardeşim hiç görmedim çok eski gmler hariç erdogan nocemment felan en azından girip sohbet klanlarında yazısıyorduk :)
Kostantiniyye elbette feth edilecektir. “Onu feth eden kumandan ne güzel kumandan, onu fetheden asker ne güzel askerdir.” ''Hz.MUHAMMED (sav.)''

''Fatih Sultan Mehmed''
( 1453 )
Kullanıcı avatarı
Brainiac
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi
Lonca: Biizn İ Hüda

Mesaj gönderen Brainiac »

etkinliklerde meteor bölgesinden bölgeye yaz cevap verir özeline baktın vermiyor onu kızdıracak bişeyler yaz mutlaka o zaman verir :D
RecepBaS yazdı:
kardeşim hiç görmedim çok eski gmler hariç erdogan nocemment felan en azından girip sohbet klanlarında yazısıyorduk :)
Oksijen alıp tiner mi veriyonuz napıyonuz herkesin kafa güzel.
Kullanıcı avatarı
DreamCatcheR
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen DreamCatcheR »

+1

Diğerlerinin de hakkını yememek lazım.
Resim
Kullanıcı avatarı
RecepBaS
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Brainiac yazdı:etkinliklerde meteor bölgesinden bölgeye yaz cevap verir özeline baktın vermiyor onu kızdıracak bişeyler yaz mutlaka o zaman verir :D
RecepBaS yazdı:
amaç işte etkinlik dışı ve kimseyi kızdırmadan, ilk adımı onlardan bekliyoruz. :)
örnegin bir gm kimsenin özeline yazsın istemiyorum genel sohbet etsin oda yok :oops:

''Fatih Sultan Mehmed''
( 1453 )
yilolmus2017
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen yilolmus2017 »

RecepBaS yazdı:gm olup hiçbir etkinlikde,oyunda,forumda aktif olarak görmediğimiz insanlar var ?
neden aktif olarak oyuncularla iç içe değilsiniz.oyuncuları dinlemediginiz için kacıp saklanıyorsun ve dogal olarak şahsen bende sinirlenip öfkelenebiliyorum, bunu tam tersi yapsanız size kızacak insan oldugunu sanmıyorum siz kaçıp saklanarak sadece insanları oyundan sogutuyorsunuz. bu konuyu sadece eleştiri olsun diye sölemiyorum, birlik beraberlik saygı sevgi olmadan hiçbir sey olmaz gelin birlik olalım ?
oyundan ve oyunculardan artık kaçmayın...
Sevmek güzel,sevilmek daha güzel ;)
Bu sorunun yanıtı çok basit. Nerull ve ekibi tek tip bir gm kadrosu istiyor: Uslubu, kişiliği, oyuna ve oyuncuya bakış açısı benim baktığım pencereden olsun istiyor ve nitekim durum uzun zamandır maalesef böyle. Şuan kalan gm veya destek kadrosuna bakarsanız ne demek istediğimi anlarsınız. Gerçekleri ne kadar söylemeyi ertelerim ve satışları gittiği yere kadar nasıl götürebilirim tek stratejileri ve felsefeleri bu. Strateji, felsefe ve hedef elbette ki bu olabilir bu normal de karşılanır ancak etik olmayan bir çok nokta var. Örnek hala bu gönüllü destek ekibinin gönüllü olarak orada hizmet verdiğini düşünenler var ve ben buna katılmıyorum elimde ciddi belgeler de var. Onları orada tutan yalnızca her fırsatta dile getirdikleri ücret almıyoruz, sadece gönüllüyüz, demeleri değildir.
Kullanıcı avatarı
YemeLik
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen YemeLik »

nasıl bir saykosun sen adamlar oyuna gelse ne olacak boş boş konular açmayın şurda.gel ben seni seveyim sevilmeye ihtiyacın varsa.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön