İKV E-SPOR

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Furkaaaaann
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı

İKV E-SPOR

Mesaj gönderen Furkaaaaann »

Bence ikv kader mühürlerinden kat ve kat daha iyi e-spor oyunu olurdu.
Ufak tefek hataları giderip er meydanı tarzı 2-3 tane mod getirseler , etkinlik salonunu açıp orada lonca savaşı yapıp lonca savaşlarından kazandığımız puanlar ile sıralama olsa o sıralamaya göre en üsttekiler arasında e-spor müsabakası gerçekleşse 10 numara e spor oyunu olurdu ama işte yönetimi ...
Kullanıcı avatarı
IFonQzrail
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: YENİ SUNUCU İSTİYORUZ

Re: İKV E-SPOR

Mesaj gönderen IFonQzrail »

Oyuna daha güncelleme gelmiyor e spor hayal :D
Resim

Resim

Resim
Kullanıcı avatarı
Terminal
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Terminal »

Yarın sabah uyandığında bu konuyu açtığını hatırlamayacaksın. Birdahaki sefer fazla içme :)
#FethiSekin UNUTMAYACAĞIZ!
Kullanıcı avatarı
Brainiac
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi
Sunucu: Eminönü
Lonca: Biizn İ Hüda

Mesaj gönderen Brainiac »

kimse benden fazla içemez
Oksijen alıp tiner mi veriyonuz napıyonuz herkesin kafa güzel.
Kullanıcı avatarı
SalurBeyi
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Teşkilat
Lonca: Dostlar Kıraathanesi

Mesaj gönderen SalurBeyi »

Bunla ilgili bir konu açılmıştı. Orada yazdığımı burada da yazıyorum. MMORPG ölüyor arkadaşlar. Oyun sektörü tamamiyle e-spor'a dönüyor. Türk Telekom bile Sobee'ye Kader Mühürleri isimli e-spor oyununu yaptırdı. Konu açık ve net. Mevlüt Dinç'e sormuşlardı galiba güncelleme ile ilgili birşeyler. Bana kalırsa İKV gelişimini tamamladı, gidebildiği yere kadar gider cevabını vermişti. İnsanlardaki bu grafik takıntısı ve oyunlardan para kazanma isteği var oldukça da e-spor yaşar. Önerine gelirsek MMORPG oyununa e-spor modu eklemek biraz zor bişey olacak ki Sobee sıfırdan bir e-spor oyunu yapmış. Adı da Kader Mühürleri. Beğensek de beğenmesek de o oyunu yaptılar ve ellerindeki bütün imkanı o oyunu tanıtmak, oyuncu çekmek için kullanacaklar. En bilinen ve uluslararası turnuvaları düzenlenen e-spor oyunlarına rakip olabilir mi? Orasını bilmem.
ölüm tatlı bir hayal oldu artık
Kullanıcı avatarı
xPrince
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini

Mesaj gönderen xPrince »

Er meydanı ilk çıktığı zamanları hatırlıyorum lan. sevmiştim ya. er meydanına girip loncadan bas bas bağırıyodum gelin diye. milletin kafasını ütüledim diye laf bile yemiştim.

Şimdi e-spor üzerine kurulan oyunlara bakıyorum da, er meydanı çok iyi bi fikirmiş zamanına göre. değeri bilinmemiş..
Steam

Erciyes Üniversitesi Japon dili ve Edebiyatı.
materyalist3
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen materyalist3 »

xPrince yazdı:Er meydanı ilk çıktığı zamanları hatırlıyorum lan. sevmiştim ya. er meydanına girip loncadan bas bas bağırıyodum gelin diye. milletin kafasını ütüledim diye laf bile yemiştim.
Er meydanı ilk çıktığında, er meydanına girip LONCADAN BAS BAS bağırmak? Er meydanı ilk geldiğinde, lonca sistemimi vardı :roll: Yak sigaraları yak yak :ugeek:
MrdexteR
- "Mehkan"
Kullanıcı avatarı
xPrince
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini

Mesaj gönderen xPrince »

materyalist3 yazdı:
xPrince yazdı:Er meydanı ilk çıktığı zamanları hatırlıyorum lan. sevmiştim ya. er meydanına girip loncadan bas bas bağırıyodum gelin diye. milletin kafasını ütüledim diye laf bile yemiştim.
Er meydanı ilk çıktığında, er meydanına girip LONCADAN BAS BAS bağırmak? Er meydanı ilk geldiğinde, lonca sistemimi vardı :roll: Yak sigaraları yak yak :ugeek:
Pardon klandan xd olur böyle hatalar abartmayalım.
Steam

Erciyes Üniversitesi Japon dili ve Edebiyatı.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön