GM SALONU
LODOSLAR
Ve.. BAŞLIYOR...
VE SON ARZLILAR KESİLİYOR...
"İSABEL" KESİLİRKEN
AneTHem Kesilirken
Ve.... [GM]Abura'nın İsteği Üzere YÖNETİCİ Huduni Kesiliyor
"1.Klan Şampiyonasi" Eminönü Sunucusu Resimleri (Maziden)
"1.Klan Şampiyonasi" Eminönü Sunucusu Resimleri (Maziden)
"1.Klan Şampiyonasi" Eminönü Sunucusu Resimleri 2.bir şampiyona olmadı zati 
Re: "1.Klan Şampiyonasi" Eminönü Sunucusu Resimleri (Maziden)
Ve Tüm Sunuculardaki Şampiyonlar;Ve... Tekrar [GM] Abura'nın İsteği Üzere Arif Kesiliyor...
Ve.. Son Resimler...
GM SALONUNU Terk Ederken...
KAZANANLAR:LODOSLAR
Yer:EMİNÖNÜ SUNUCUSU---GM SALONU

Eminönü Sunucusunda Ben olmuştum.
Tarihler 15EyLüL2oo7 Çoğu Kişi Bilmiyordur Bu Şampiyonayı..
Unutulmaz [GM]Abura, Arif Unutulmaz EMinönü Yöneticisi,Hudusi(CaptanATX) Yönetici İken.Yönetici BİNAY,YÖNETİCİ NESLİHAN, YÖNETİCİ Zembekoğlu
Vede,Fkaplan RADQN Eskubat ZORTURK NIHAN Teksin AneTHemA RedShuLL vb vb.
EMİNÖNÜ SUNUCUSU
xBLADEx
- yarar
- Yasemin'in Gözcüsü
- Sunucu: Anka
- Klan: Lodos
- Lonca: S E A
Merhabalar
İ.K.V. Çok geç tanımısım bazen beta zamanında olsam diye düşünüyorum. Emeğine Sağlık.
Tılsım: Yarar
Sancak: Yarar
İ.K.V. Çok geç tanımısım bazen beta zamanında olsam diye düşünüyorum. Emeğine Sağlık.

SİNCE 2007...
bu olayı ilk kez duymuyom ama görmedimde enteresan, paylaşım için sağol
Güzel paylaşım.
Orada olmak vardı.. 
нα∂ι вιя σуυη σуηαуαℓıм ѕη вєηм gυяυяυмℓα σуηα вєη ѕєηιη нαуαтıηℓα..!
נσкєя
- Parthenious
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Sancak
Eskiden oyunda heyecan, saygı, eğlence, tutku ve hatta aşk vardı.. Şimdi herkesi bir hırs aldı. Kimse kimseyi tanımaz, saymaz-sevmez oldu.. Bayan karakterlerin %95'i erkeklere ait.. Bu durum asıl bayanların oyunda hor görülmesi ve dışlanmasına sebep oluyor. Şimdi de var ama kimse zevk alamıyor bu tür etkinliklerden..
Konu ile alakasız oldu kusura bakmayın...Ama ne zaman eski bir resim görsem içim buruluyor. Günlerce balından kalkmayarak şevkle oynadığımız İkv artık maalesef yok..Eskiye nazaran oyunun hali içler acısı. Yönetime lafım yok ama oyuncular çok bozuldu...Söylenecek çok şey var ama nafile..
Konu ile alakasız oldu kusura bakmayın...Ama ne zaman eski bir resim görsem içim buruluyor. Günlerce balından kalkmayarak şevkle oynadığımız İkv artık maalesef yok..Eskiye nazaran oyunun hali içler acısı. Yönetime lafım yok ama oyuncular çok bozuldu...Söylenecek çok şey var ama nafile..
ΡΛЯΤΗЭИЮUS
- EmirBerkKorkmaz
- Folklor Kurtarıcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
+1.Parthenious yazdı:Eskiden oyunda heyecan, saygı, eğlence, tutku ve hatta aşk vardı.. Şimdi herkesi bir hırs aldı. Kimse kimseyi tanımaz, saymaz-sevmez oldu.. Bayan karakterlerin %95'i erkeklere ait.. Bu durum asıl bayanların oyunda hor görülmesi ve dışlanmasına sebep oluyor. Şimdi de var ama kimse zevk alamıyor bu tür etkinliklerden..
Veletin tekinin sana saldırdığı, sonra senin onu kestiğin, tekrar gelince tekrar kestiğin, sonra kudret kalmadığından kesildiğinde ezik diyenlerle aynı oyunu paylaşmak cidden içler acısı.
Yaşadığımdan dolayı örnek verdim.
- αяz'ıη çσ¢υкℓαяı кℓαηı
тнє ∂єαтн тєαм
тüяк ѕιℓαнℓı кυννєтℓєяι ℓση¢αѕı вιηвαşı
yarar yazdı:Merhabalar
Oyunun Beta Olarak Oynandığı Zamanlar 26 Aralık 2oo6-1NisaN 2oo7 25 LwL Sınırı`dır..
1 Nisan 2oo7`de Labirent Bölümü ile Lwl Sınırı 29 olup, Oyun Tam sürüme Geçmiştir.
- Parthenious
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Sancak
Sacede ezik deseler kabulümüz.. Kaşınanların derdine deva olunca bölgeden kutsal değerlere (Allah, Kitap, Anne, Eş..) saldırmaları da cabası.. Tamam Şikayet Et butonu var ama o anki ruh halini düzelt butonu yok !!EmirBerkKorkmaz yazdı: +1.
Veletin tekinin sana saldırdığı, sonra senin onu kestiğin, tekrar gelince tekrar kestiğin, sonra kudret kalmadığından kesildiğinde ezik diyenlerle aynı oyunu paylaşmak cidden içler acısı.
Konuyu saptırdım heralde.. Kusura bakmayın..
ΡΛЯΤΗЭИЮUS
- EmirBerkKorkmaz
- Folklor Kurtarıcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Kesinlikle katılıyorum.Parthenious yazdı:Sacede ezik deseler kabulümüz.. Kaşınanların derdine deva olunca bölgeden kutsal değerlere (Allah, Kitap, Anne, Eş..) saldırmaları da cabası.. Tamam Şikayet Et butonu var ama o anki ruh halini düzelt butonu yok !!EmirBerkKorkmaz yazdı: +1.
Konuyu saptırdım heralde.. Kusura bakmayın..
Geçenlerde adamın teki anneme küfür edip engelledi beni. :?
- αяz'ıη çσ¢υкℓαяı кℓαηı
тнє ∂єαтн тєαм
тüяк ѕιℓαнℓı кυννєтℓєяι ℓση¢αѕı вιηвαşı