ÇT'ciler bilmez.
- sanalkorkun42
- İskele Babası
- Sunucu: Anka
- Klan: Lodos
- Lonca: time of death
Re: ÇT'ciler bilmez.
eldiven ayakkabıyı kasaya dahil almıycaksın,kasarken çanta dolduysa ve ganimette daha değerli şeyler varsa önce pantolon sonra ceket sonra 45 lik silahları en son 49 luk silahları atmaya baslıycaksın ve çantam tamamen zırhla dolunca missioon cpmleted olmuş olacak tabii işportaya yakınsan eldiven ayakkabı ne varsa sat ayrı mevzu.
para kasacağım dediğim'de bunlardan 2 banka biriktirdim ve satmaya başladım hepsini sattıkdan sonra bir daha hole girmedim :lol:
çünkü bunca uğraş ve eline geçen miktar asla ve asla buna deymeyeceğini düşündüm.
daha farklı işler yaptım binlerle veya yüz binlerle değil milyonlarla oynarsın aynı emeği farklı alanlarda gösterirsen.
Sorun Kim Olduğunda Değil Yaptıkların Seni Diğerlerinden Ayırır.
biliriz biliriz,trans asa ile dolmuştu çantam gayet güzel ticaret yaptım evet.
- sanalkorkun42
- İskele Babası
OLIVERA
normalde baktığımızda bu hiçbirşey olsa bile bu bi kazanç dır tabi düşen salgı xeno vs bunun çabasıdır
normalde baktığımızda bu hiçbirşey olsa bile bu bi kazanç dır tabi düşen salgı xeno vs bunun çabasıdır
bunları düşürmesi oynaması eğlenceli ona asla ve asla lafım yok fakat çoklu seçim ve satma olmadığı sürece asla ve asla bu emeğe deymeyecektir bunları düşürmekten çok daha fazla uğraş veriyorsun bankadan almak ve satmak için.sanalkorkun42 yazdı:OLIVERA
en basiti mesela işportacı satış penceresi açıkken ctrlye basıp serice satma yapılabilirdi fakat yok.
Sorun Kim Olduğunda Değil Yaptıkların Seni Diğerlerinden Ayırır.
Kasa kasa toplar satardım... Vay bee.
LethieN
İnzivaya Çekilmiş Münzevi
Mehmet Ali

- Ender4216
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Raiders of Anatolia
Holcüler için bile o kadar değerli olmayan çanta resmi. Esas değerini bilenler Meran'da Uçan Muhafız keserek item düşürmeye çalışan oyunculardı. Az koşturmadık oralarda bir Yücelen ya da herhangi bir hasar item için.

CAPITALIST
VedrosDaryS
Keynes
- sanalkorkun42
- İskele Babası
Tabi kasması eğlenceli rayda KS atmasalar Ofans koymasalar.
- sanalkorkun42
- İskele Babası
Tabi birde yanlışlıkla ipekli ceket yerine transformatör ceketi atmam üzücü bir durumdu