Öncelikle Hayırlı Bayramlar
Birkaç bir şey sormak istiyorum sizlere
Ful+Ful Olup Tüm Tılsımların Tadına Baktıktan sonra oyuna olan zevkim kalmadı aceba oyunda siz neler ile uğraşıyorsunuz vakit geçiriyorsunuz bizede yazarsanız mutlu olurum, teşekkür ederim
İyi Forumlar.
Oyun Zevki
- sanalkorkun42
- İskele Babası

- Sunucu: Anka
- Klan: Lodos
- Lonca: time of death
- VoiceOfVoiceless
- Teşkilat Neferi

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Oyun Zevki
Tüm tılsımların tadına bakmadım ama klan savaşları hayli zevkli Eminönü sunucusunda.
Kalabalık ve heyecanlı oluyor bizim sunucuda savaşlar.Günün her saati var savaş.
Sizin sunucuda oyuncu yoğunluğu bilemem ama klan savaşları , bölgeler için falan Eminönü sunucusuna taşınabilirsiniz.
Kalabalık ve heyecanlı oluyor bizim sunucuda savaşlar.Günün her saati var savaş.
Sizin sunucuda oyuncu yoğunluğu bilemem ama klan savaşları , bölgeler için falan Eminönü sunucusuna taşınabilirsiniz.
- Brainiac
- Kobra Takipçisi

- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Biizn İ Hüda
aynen tılsımları fulleyince oyunda soğuyorsunuz
sanalkorkun42 yazdı:Öncelikle Hayırlı Bayramlar
Birkaç bir şey sormak istiyorum sizlere
Ful+Ful Olup Tüm Tılsımların Tadına Baktıktan sonra oyuna olan zevkim kalmadı aceba oyunda siz neler ile uğraşıyorsunuz vakit geçiriyorsunuz bizede yazarsanız mutlu olurum, teşekkür ederim
İyi Forumlar.
Oksijen alıp tiner mi veriyonuz napıyonuz herkesin kafa güzel.
Klan savaşları... Nadir de olsa grup bölgeleri.
LethieN
İnzivaya Çekilmiş Münzevi
Mehmet Ali
- BLueMASTER
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Histeri
Vallahi çok güzel bir konuya değinmişsin ama boşuna kürek sallıyorsun kardeşim.
Oyun yönetiminin pek umurunda olacağını sanmıyorum.
Oyun yönetiminin pek umurunda olacağını sanmıyorum.

- TabipYarbay
- Teşkilat Neferi

- Sunucu: Meran
- Lonca: Kabile
Tam benlik bi soru
Ben ne yapiyorum biliyormusun aliyorum ciftemi kilicimi kalkanimi dogru hol bölgesine çokuyorum ray başına gelen gideni kesip biciyorum kimseye afda yok
arz olsun yeter tek yaptiğım bu mileti kesmek benim işim bu adam kesmek lpmi madenmi xonotim kasmakmı bu saatten sonra kim uğraşır
şimdi diyeceksiniz sen yanliş yapiyorsun milet emek harciyor o bolgede bende emek harciyorum adam kesiyorum :mrgreen:
Carpie Diem
- sanalkorkun42
- İskele Babası

- Sunucu: Anka
- Lonca: time of death
Eminönü sunucusuna geçmeyi planlıyorum yakın zamanda,Teşkilatta artık zevk denilen birşey kalmadı 500bin için hırsızlık var. Herkes birbirine düşman bakalım klan savaşlarını deneyelim sonrada eminönü yolcusu
Kardeş 4 yıldır aynı şeyler. Nasıl zevk alcaz ?
sancaktaki karakterinin adı nedir?sanalkorkun42 yazdı:Eminönü sunucusuna geçmeyi planlıyorum yakın zamanda,Teşkilatta artık zevk denilen birşey kalmadı 500bin için hırsızlık var. Herkes birbirine düşman bakalım klan savaşlarını deneyelim sonrada eminönü yolcusu
Sorun Kim Olduğunda Değil Yaptıkların Seni Diğerlerinden Ayırır.