Hatırlatma
- emrah1
- Şarapçı'nın Sırdaşı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Hatırlatma
Arkadaşlar hatırlıyormusunuz ilk Derindeki Sır Paketi güncellemesi geldiğinde bizim tabirimizce 49 level seviye geldiği zaman büyücü karakterinin yetenek sisteminde Hortum,Hortum Bilgisi ve Tesla küresi yetenekleri getirildi ne olduysa tam hatırlamıyorum zamanını gün,saat,dakika olarak daha sonra Hortum,Hortum Bilgisi yeteneklerinin yerine Elektirik,Elektirik Bilgisi geldi yani oyunun hala bir güncelleme paketi daha var kanaatindeyim ben
- VoiceOfVoiceless
- Teşkilat Neferi

Re: Hatırlatma
Cimri bunlar , ellerindeki paketi paylaşmıyorlar bizle.
Komşusu açken kendisi tok yatmamak için şehir değiştirenlerden bunlar(!)
Komşusu açken kendisi tok yatmamak için şehir değiştirenlerden bunlar(!)
Hatırlıyorum. Savaşçıda da ağır vuruş yerine yine benzer bir şekilde ateş çemberi atan bir yetenek vardı.
Konularım
İstanbul Kıyamet Vakti - Hikaye Özet Konusu
Ne Diyor Bu Domuz? - İnceleme
Oyun Görevleri ve Hikaye Özeti (1'den 49'a) - İKV
Yarın ufuk, grimsi pembe olur belki... Pembemsi griden iyidir her şekilde.
İstanbul Kıyamet Vakti - Hikaye Özet Konusu
Ne Diyor Bu Domuz? - İnceleme
Oyun Görevleri ve Hikaye Özeti (1'den 49'a) - İKV
Yarın ufuk, grimsi pembe olur belki... Pembemsi griden iyidir her şekilde.
2013 ün sonuna kadar ikv için hareketlilik vardı.Fuar olmuştu artı yazın eksik kalan tılsımlar gelmişti bakalım ne olacak sene sonu son umuttur diyeyim.
- emrah1
- Şarapçı'nın Sırdaşı

Sene sonu diyip,şu tarih bu tarih diyip kendinizi şartlandırmayın arkadaşlar şuan oyunun %70 lik bir kısmı kopmuş durumdayken bile İstanbul Kıyamet Vakti hala büyük bîr kitleye sahip bu oyunu geliştirmiyecekler demeyin emin olun TT ŞUAN bir kaç kelimeyle bu oyunu geliştireceklerdir oyunun sahip olduğu iyi bi geliştirici ekibi var sadece TT elinde herşey
- emrah1
- Şarapçı'nın Sırdaşı

yani demek istediğim yönetici ve ekibini suçlamayalım suçlu ortada ayrıca olayın farkında olan arkadaşlar ne demek istediğimi anladıklarını sanıyorum saygılarımla ..
Bu oyunu TT nin eline veren Sobee de suçludur...
2006-2016
Orhanbey - ROWxBeRRu - reSpOnSe
İstanbul Kıyamet Vakti Neferi
Orhanbey - ROWxBeRRu - reSpOnSe
İstanbul Kıyamet Vakti Neferi
- Kabile
- Arzuhalci'nin Adamı

- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
- Lonca: Kabile
Ne hortumu kardeş yanlış hatırlıyorsunemrah1 yazdı:Arkadaşlar hatırlıyormusunuz ilk Derindeki Sır Paketi güncellemesi geldiğinde bizim tabirimizce 49 level seviye geldiği zaman büyücü karakterinin yetenek sisteminde Hortum,Hortum Bilgisi ve Tesla küresi yetenekleri getirildi ne olduysa tam hatırlamıyorum zamanını gün,saat,dakika olarak daha sonra Hortum,Hortum Bilgisi yeteneklerinin yerine Elektirik,Elektirik Bilgisi geldi yani oyunun hala bir güncelleme paketi daha var kanaatindeyim ben![]()
Dünyada En Büyük kabadayılık EFENDİLİKTİR .
AHMET ÖZ
☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆TETİKÇİ ☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆
ÖLÜM
Ne Zaman ?
Nerde ?
Nasıl ?
AHMET ÖZ
ÖLÜM
Ne Zaman ?
Nerde ?
Nasıl ?
- Kabile
- Arzuhalci'nin Adamı

- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
- Lonca: Kabile
Supurme vuruşumu kastediyorsun acabaSora yazdı:Hatırlıyorum. Savaşçıda da ağır vuruş yerine yine benzer bir şekilde ateş çemberi atan bir yetenek vardı.
Dünyada En Büyük kabadayılık EFENDİLİKTİR .
AHMET ÖZ
ÖLÜM
Ne Zaman ?
Nerde ?
Nasıl ?
AHMET ÖZ
ÖLÜM
Ne Zaman ?
Nerde ?
Nasıl ?
- emrah1
- Şarapçı'nın Sırdaşı

Hayır kardeşim gayette iyi hatırlıyorum sen bi hafızanı tazeleKabile yazdı:Ne hortumu kardeş yanlış hatırlıyorsunemrah1 yazdı:Arkadaşlar hatırlıyormusunuz ilk Derindeki Sır Paketi güncellemesi geldiğinde bizim tabirimizce 49 level seviye geldiği zaman büyücü karakterinin yetenek sisteminde Hortum,Hortum Bilgisi ve Tesla küresi yetenekleri getirildi ne olduysa tam hatırlamıyorum zamanını gün,saat,dakika olarak daha sonra Hortum,Hortum Bilgisi yeteneklerinin yerine Elektirik,Elektirik Bilgisi geldi yani oyunun hala bir güncelleme paketi daha var kanaatindeyim ben![]()