arkadaşlar şu an oyun içerisinde yapacak bir şeyim kalmadı pek. her tılsımın, her itemin tadına baktım. basit bir önerim var. yönetim yardımcı olur mu bilmem ama fikir şudur;
gün içerisinde meteor bölge kanalına girerek saat başı bir genel kültür sorusu soracağım ve ilk bilen kişiye 1m vereceğim. günde 12 kere bunu yapabilirim. hem bölge kanallarında olan gerginlikler ve küfürleşmeler azalır. hem oyuna yeni başlayanlar için bir kazanç kapısı olabilir. bu etkinliği tek başıma elimde bulunan kaynaklarla kendi sunucumda 1 yıl kadar sürdürebilirim günde 12m dağıtarak. ama yönetim destek olursa bütün sunucularda yapabilirim.
bu söz konusu planladığım etkinliğin tek kötü noktası; sadece bölge kanalından gelen cevapların kabul ediliyor olması. diğer türlü şeffaflık sağlanamıyor olması. fikirlerinizi bekliyorum.
etkinlik öneri
Re: etkinlik öneri
Bu güzel düşüncen için izin alman veya onaya sunmaya gerek yok. Önceden bu söylediğin yardım fikrini bende yapmış bulunuyorum, vicdanen içim çok rahat. İhtiyaç sahiplerine yardımcı olmuş oluyorsun.
İyi etkinlikler koca yürekli adam.
İyi etkinlikler koca yürekli adam.
- Baltalilah
- İri Fare Avcısı

- Sunucu: Anka
Re: etkinlik öneri
kabaca bir hesapla 4.380.000.000 para ediyor ( evet 4 milyar 380 milyon ) bunu 1 ml 1 ml dağıtana kadar sunucunu gözlemleyip çemberliye sığınağa miğrata gurup arayanlara (itemi tılsımı olmayanlar) para veya tıkla üret reçete malzemesi hediye etsen daha makbule geçer bence