Esenlikler dilerim dostlar.
Tanıyan olur tanımayan olur. Tılsım sunucusunda oynuyordum bundan bir yıl önce. Ancak belirli nedenlerden dolayı bırakmak zorunda kaldım. Benim yerime ağabeyim devam etti kendini geliştirdi ve savaşçı, büyücüsü mevcut. Benim yalnızca elimde bir adet büyücüm var. İçerisine geçmek konuyu uzatmak olur, tılsımlar eksik ancak ağabeyim Eminönü sunucusunda oynadığı için oraya geçmeyi düşünüyorum eksiklerimi daha rahat tamamlayabilmek için.
Sizce oyuna geri dönmeli miyim? Yorumlarınızı bekliyorum.
Geri Dönülmeli Mi?
- VoiceOfVoiceless
- Teşkilat Neferi

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Geri Dönülmeli Mi?
Aslında şöyle.
Eğer oyunu 'ticaret' amaçlı oynayacaksan hiç başlama , oyun ticaret olarak çok değersiz.
Ama zamanını güzel şekilde geçirmek , 2 sohbet muhabbet etmek için oynayacaksan her türlü oynanır bir oyun.
Eğer oyunu 'ticaret' amaçlı oynayacaksan hiç başlama , oyun ticaret olarak çok değersiz.
Ama zamanını güzel şekilde geçirmek , 2 sohbet muhabbet etmek için oynayacaksan her türlü oynanır bir oyun.
Şahsen ticaret amaçlı geri dönmeyi düşünmüyorum. İKV'yi bıraktıktan sonra çok oyun gezdim ancak aradığım eski dostluk, ortam ve eğlenceyi bulamadım. O yüzden benim için doğru oyunun İKV olduğunu anladım. Geri dönüş için eskilerin fikrini almak isterim.VoiceOfVoiceless yazdı:Aslında şöyle.
- BunudaBanlayin
- Tılsım Tanığı

- Sunucu: Karaköy
- Klan: Lodos
Oyuna tekrar başlayacaksan ve hazır seni bekleyen bir dostluk ortamında varsa İstanbul Kıyamet Vakti hâlâ oynanabilir bir oyun. Ticaret amaçlıda oynanabilir bir oyun fakat çevrenin güvenini sağlayıp kendine referans olacak kişiler edinmen gerekicek. Tılsımlara masraf etmeyede gelirse , eğer zevk alarak oynamak istiyorsan mecburen masraf etmen gerekecek. Ama bunun içinde kendi çabalarınla kondrite akçe verip maden toplayıp tılsım üretmeni tavsiye etmem , çok daha masraflı oluyor. Tabii Anka sunucusunda maden toplayıp satıp tılsım almak amacın varsa bu yöntem senin için daha avantajlı olacaktır. Diğer türlü ne şekilde ucuza tılsım alabileceğini tahmin ediyorsundur : )TOLGA yazdı:Şahsen ticaret amaçlı geri dönmeyi düşünmüyorum. İKV'yi bıraktıktan sonra çok oyun gezdim ancak aradığım eski dostluk, ortam ve eğlenceyi bulamadım. O yüzden benim için doğru oyunun İKV olduğunu anladım. Geri dönüş için eskilerin fikrini almak isterim.VoiceOfVoiceless yazdı:Aslında şöyle.
İyi forumlar. .

Hali hazırda beni bekleyen bir ortam ve lonca mevcuttur. Oyuna geri dönüşümde elbette en basitinden Plus Paketi almak gibi belli başlı harcamaların beni beklediğini gayet iyi biliyorum. Bunun yanında Meteorit - 1 Tılsımı gibi ihtiyacım olan temel bir iki tılsım gereği duyduğum için onların da giderini hesaplarsak masrafım elbette olacak.BunudaBanlayin yazdı:Oyuna tekrar başlayacaksan ve hazır seni bekleyen bir dostluk ortamında varsa İstanbul Kıyamet Vakti hâlâ oynanabilir bir oyun. Ticaret amaçlıda oynanabilir bir oyun fakat çevrenin güvenini sağlayıp kendine referans olacak kişiler edinmen gerekicek. Tılsımlara masraf etmeyede gelirse , eğer zevk alarak oynamak istiyorsan mecburen masraf etmen gerekecek. Ama bunun içinde kendi çabalarınla kondrite akçe verip maden toplayıp tılsım üretmeni tavsiye etmem , çok daha masraflı oluyor. Tabii Anka sunucusunda maden toplayıp satıp tılsım almak amacın varsa bu yöntem senin için daha avantajlı olacaktır. Diğer türlü ne şekilde ucuza tılsım alabileceğini tahmin ediyorsundur : )
İyi forumlar. .
Ancak ağabeyimin orada olması ve sözü dinlenen bir lonca lideri olması, çok şükür ki gelişmem de katkı sağlayacaktır. Umarım aklımdakileri gerçekleştirebilir ve başladığımdan pişman olmam.