Merhaba arkadaşlar.
Oyuna 2007 de başlayıp tılsım bölgesinin geldiği gün oyunu bırakan biri olarak olarak 47 level oldum 3 günde fakat oyun mekaniğine ve bazı püf noktalara hala alışamadım
Sizlere çok ufak bir iki sorum olucaktı.
Şimdi yarın sabah güncellemeyle beraber söylemesi ayıptır sunucuma 1 t para ve Meteorit 2 III tılsımı getiricem.
Üzerimde hiç item yok en kötüsü bile diyebilirim.
8 tane karakter fullemiş biri olarak söylüyorum yani çemberlitaş ve gbler hakkında alışınca herşeye eskisi kadar hakim olucam
Gb lerde Hangi yetenek kime işliyor?
Bu 1 T parayla ne üretmeliyim? (Elimde ve üzerimde asa bile olmadığını düşünerek tavsiye lütfen)
Gblerde kim hangi dmg yi vuruyodu ?
Şuanki metaya en hızlı nasıl yetişirim?
Not; Lütden konuyu "Büyücü" bölümüne taşımayın zaten forumda online yok olanlar da burda yardım etsinler diye buraya açtım
1T İle Pek Bişey Yapamazsın Fakar Tılsımlarını Tamamlarsın.
Tamamen Kendi Fikrim Eşya Üretmek Boş İş.
Zırh Üretebilirsin o Ekstra Hasara Girer ve Kıyamet Asa Üretip Parlatmalısın Zaten Met 2-3 ve Met 1 Varsa Rahatca Bölgelere Girer Kalan Eksikleri Düşürürsün.
Sorun Kim Olduğunda Değil Yaptıkların Seni Diğerlerinden Ayırır.
0LIVERA yazdı:1T İle Pek Bişey Yapamazsın Fakar Tılsımlarını Tamamlarsın.
Tamamen Kendi Fikrim Eşya Üretmek Boş İş.
Zırh Üretebilirsin o Ekstra Hasara Girer ve Kıyamet Asa Üretip Parlatmalısın Zaten Met 2-3 ve Met 1 Varsa Rahatca Bölgelere Girer Kalan Eksikleri Düşürürsün.
Kıyamet asa ve Zırh üretip kalanı da tılsıma mı veriyim yani
YusufK34 yazdı:Kıyamet asa ve Zırh üretip kalanı da tılsıma mı veriyim yani
Ayakkabı da ğretiyim de gbx le uğraşmiyiö bence
Ayakkabı çok sorun değil bence çünkü genelde büyücüler toplu bir hengamede kısa bir süre içinde ölecekleri için kaçış yaparak uzaktan vurmaları gerekir. Bunun içinde hız gereklidir ve bu yüzden muhtemelen ayağında sürekli Maraton Adam Ayakkabısı olacaktır. Ayakkabı pek sorun edilecek bir mesele değil yalnızca hesap alım-satım yaparken karşına sorunlar çıkarabilir full+full olmaktan çıkar.
Bende yukarıdaki dosta katılıyorum Kıyamet Asa(^) ve Kıyamet Zırh üretmeye bakmalısın. Bunlar ortalama 300-350M civarı tutacaktır. Geri kalan parayı da Meteorit - 1 ve Meteorit 2 - 3 için harcarsan gerçekten arkadaşın dediği gibi istediğin gibi Çemberlitaş'a giriş sağlarsın. Çok da rahat olursun ve her işini görürsün.
Çemberli Taş grup bölgelerinde daha çok etki eden Meteorit yeteneğidir.
1T para sana çok rahatlıkla yeteceğinden şüphen olmasın tabiki nasıl harcadığınada bağlı.
Paranın yanında Meteorit 2 III Tılsımınıda getireceğini belirtmişsin.
Para ile ilk yapman gereken üretim arkadaşlarımızında söylediği gibi Kıyamet Asa olacaktır. Daha sonra hiç Sığınak ve Migrata girmediğinide düşünürsek bir adet Yıldırım 2 Tılsımı alıp bir süre takı ve zırh düşürmeyle meşgul olabilirsin.
Yeterince kıvama geldiğini düşündüğün zaman Yıldırım 2'yi Meteorit 1 Tılsımı ile başabaş takas edip Çemberli Taş için hazırlık yaparbilirsin. Kıyamet Zırh üretmeni tavsiye etmem nedeni ise tamamen mantıklı bir yaklaşımdan dolayıdır. Yol Savaşçısı - GBM X - Stuart Efendi ve yanlış hatırlamıyorsam Semiha Hanım bunların hepsi Zırh veren Boss'lar olduğu için Kıyamet zırh elde etmen daha kolay olacaktır. Ceket üretmeni daha çok tavsiye ederim o yüzden karakter görünüş olarak daha kalıplı duruyor bence
Aklına takılan başka sorular olursa tekrar konu altında yazabilirsin. Başarılar
1T para sana çok rahatlıkla yeteceğinden şüphen olmasın tabiki nasıl harcadığınada bağlı.
Para ile ilk yapman gereken üretim arkadaşlarımızında söylediği gibi Kıyamet Asa olacaktır. Daha sonra hiç Sığınak ve Migrata girmediğinide düşünürsek bir adet Yıldırım 2 Tılsımı alıp bir süre takı ve zırh düşürmeyle meşgul olabilirsin.
Yeterince kıvama geldiğini düşündüğün zaman Yıldırım 2'yi Meteorit 1 Tılsımı ile başabaş takas edip Çemberli Taş için hazırlık yaparbilirsin. Kıyamet Zırh üretmeni tavsiye etmem nedeni ise tamamen mantıklı bir yaklaşımdan dolayıdır. Yol Savaşçısı - GBM X - Stuart Efendi ve yanlış hatırlamıyorsam Semiha Hanım bunların hepsi Zırh veren Boss'lar olduğu için Kıyamet zırh elde etmen daha kolay olacaktır. Ceket üretmeni daha çok tavsiye ederim o yüzden karakter görünüş olarak daha kalıplı duruyor bence
Bu karakterle girmedim eskai karakterimle çıkmadığımı söyleyebilirim
Zırh arkadaşın dediği gibi ekstra hasar bende de item olmadığı için gerekli gibime geldi bidaha çıkarsa üzülmem yani
Ben zırh üretmeni tavsiye ederim hem görsel olarak bir doluluk katıyor hem de Asa'dan sonra en yüksek hasarı veren eşya.Ben katılmıyorum Vezirx27 'ye çünkü tamam gmbx zırh verir ama 2.planda verir önceliği ayakkabıdır. Semiha zırh verir ama ilk önceliği pantolondur.Yol savaşçısından henüz zırh düştüğünü görmedim güya düşüyormuş.Sadece ÇT bölgesinden aldığım 3700 madalya karşılığında bir adet bile Trans Zırh düşüremeyip sonunda ürettim.Önce Asa sonra Zırh üretmen geri kalan parayla ilk M1 almanı öneririm.
Kıyamet Ceket ile Zırhın hasarları aynı ilk önce bunu düzeltelim. Ben zırh az düşer gibi birşey söylemedim işin mantık kısmıyla baktım ve öneri sundum, gerisi arkadaşa kalmış dilediğini üretmekte özgür.
İlaveten; Kıyamet zırh ürettiğim bir büyücüme GBM x'den ve Stuart'dan tek bölgese 2 Kıyamet Zırh almıştım.
Bir şeyi daha düzelteyim. Arkadaş GBM X'in önceliği ayakkabı, Zırh 2. Plan gibi birşey yazmış böyle birşey söz konusu bile olamaz. Tamamen şans ile alakalı bir durumdur.
Merhaba YusufK34 ;
Sana Tavsiyem Kıyamet Asa Üretimi Yap ve Parlat . sonra sığınak ve migrat bölgelerindeki eksiklerini tamamla tabi oraya girmek icin YILDIRIM 2 Tilsimini Ihmal etme yani .. elinde para kalırsa ki kalır tahminimce onunla bir zırh ve ceket uretebilirsin .. Sonra Gönül rahatlığıyla Gaffar X atabilirsin..
İyi Forumlar ..
SADECE BEKLEYİN ve GÖRÜN .. 03.09.2007 ' den beri .. JuSTwaTcHh JUSTWATCHh Justwatchxl
Merhaba,
Öncelikle sunucuya hoşgeldin. Umarım istediğin keyfi elde edebilirsin. Bence 1t para ile kendine Meteorit 1 tılsımı satın almalısın. Üretirsen, uygun fiyattan malzeme bulamadığın takdirde pahalıya kaçabilir. Bunların yanına ek olarak, belirttiğine göre Meteorit 2 3 tılsımın varmış ayriyeten. Bu senin işini Çemberlitaş'a girme konusunda bir hayli kolaylaştıracaktır. Bu sebeple kendine hem şimdi, hem de daha sonra çok işe yarayacak olan bir tane Büyü Bozma 3 tılsımı almalısın. O paranın yeteceği kanaatindeyim. Elindeki Meteorit 1, Meteorit 2 3 ve Büyü Bozma 3 tılsımları ile Çemberlitaş'a çok rahat girebilirsin. Sığınak ve Migrat bölgelerine grup çok toplanıyor. O yüzden Yıldırım 2 yapıp gitmeye çalışman boşa vakit kaybı olur. Seni götüreceklerdir muhtemelen. Özellikle Nucleus ve Alternator takı seti ve zırhları düşürebilirsen, Çemberlitaş'ta rahat edersin. Daha sonra Transformatör setini ve Kıyamet setini dizdikten sonra, Meteorit 1 - Yıldırım 2 ve Meteorit 2 3 - Direnç Kırma 3 takası yapıp hole inerek para kasabilirsin. Umarım istediğine ulaşırsın. Bol şans dilerim.