Oyundaki Son Durum ?
Oyundaki Son Durum ?
Herkese merhabalar 2014'ün 10. ayında oyunu bırakmıştım. Eminönü sunucusunda oynuyordum. Şuan oyundaki genel durum nasıl? Piyasa, grup bölgelerine girişler bunlar hakkında bir arkadaş bilgi verirse sevinirim ona göre bir geri dönüş yapıp sunucu değişimi yapabilirim.
- Vezirx27
- Antrepo Bekçisi

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: <LIL>
Re: Oyundaki Son Durum ?
Oynadığın yıllara göre açıklayayım.
> Grup bölgelerine girişler azaldı, insanlar daha çok Tılsıma sahip kişileri alıp bölgeyi hızlı bitirme derdine düştüler.
> Tılsımlar artık değerini yitirdi. Fiyat olarak çok değişiklik olmadı fakat ilk zamanlara göre 1 tane Yıldırım 2'si olan adama '' vay be'' gözüyle bakılırdı şimdi adamlar 15 20 tane Tılsım yansıtıp biride çıkıp demiyor o kadar Tılsımı nasıl yaptın. Muhtemel olarak yaşamışsındır bu zamanları.
> Bırakan sayısı çok arttı. Oyundan artık zevk alamadıkları için haftada bir ayda bir selam verip çıkar oldular. Kendi Loncamdan örnek verecek olursam +40 küsür kişi olan Loncamda nerdeyse hiç biri girmez oldu.
Herşeye rağmen bekleyişimizi ve mücadelemizi sürdürüyoruz. Başlamayı düşünüyorsan şuan için pek tavsiye etmem çünkü oyunun dibi gözükmüş zaten, boşa kürek sallamaktansa yıl sonunu bekle, belki güncelleme felan gelir.
> Grup bölgelerine girişler azaldı, insanlar daha çok Tılsıma sahip kişileri alıp bölgeyi hızlı bitirme derdine düştüler.
> Tılsımlar artık değerini yitirdi. Fiyat olarak çok değişiklik olmadı fakat ilk zamanlara göre 1 tane Yıldırım 2'si olan adama '' vay be'' gözüyle bakılırdı şimdi adamlar 15 20 tane Tılsım yansıtıp biride çıkıp demiyor o kadar Tılsımı nasıl yaptın. Muhtemel olarak yaşamışsındır bu zamanları.
> Bırakan sayısı çok arttı. Oyundan artık zevk alamadıkları için haftada bir ayda bir selam verip çıkar oldular. Kendi Loncamdan örnek verecek olursam +40 küsür kişi olan Loncamda nerdeyse hiç biri girmez oldu.
Herşeye rağmen bekleyişimizi ve mücadelemizi sürdürüyoruz. Başlamayı düşünüyorsan şuan için pek tavsiye etmem çünkü oyunun dibi gözükmüş zaten, boşa kürek sallamaktansa yıl sonunu bekle, belki güncelleme felan gelir.
Bitik.
2006-2016
Orhanbey - ROWxBeRRu - reSpOnSe
İstanbul Kıyamet Vakti Neferi
Orhanbey - ROWxBeRRu - reSpOnSe
İstanbul Kıyamet Vakti Neferi
Gerçekten üzücü ben oyunda çoğu zaman tek tabanca takıldığım için zaten grup bölgeleri geldiği anda oyunda çok sıkıntılar yaşamıştım. Belki bunlar düzelmiştir umuduyla bi bakınıyım dedim ama eskilerin dediği gibi tuz kokmuş oyun bile olsa böyle davranışlar sergilenmesi gerçekten üzücü...
- BunudaBanlayin
- Tılsım Tanığı

- Sunucu: Karaköy
Grup bölgelerinin güncel hali olarak şu yorumu yapabilirim (Eminönü Sunucusu için)zorsavas5 yazdı:Gerçekten üzücü ben oyunda çoğu zaman tek tabanca takıldığım için zaten grup bölgeleri geldiği anda oyunda çok sıkıntılar yaşamıştım. Belki bunlar düzelmiştir umuduyla bi bakınıyım dedim ama eskilerin dediği gibi tuz kokmuş oyun bile olsa böyle davranışlar sergilenmesi gerçekten üzücü...
Senin oynadığın yıllarda örneğin Çemberlitaş bölgesi için gruptaki büyücüde Meteorit 1 yeterliydi, hatta meteorit 2 (2) bile olsa havada kapıyorlardı. Fakat şuanki durumda gruba girecek büyücüde aranan tılsımlar ve özellikler , +2200 fiziksel hasar , Meteorit 1 , Meteorit 2 (3), Büyübozma (3),Konsantrasyon 1(3) ve Meteorit (3)
Sığınaklar ve Migrat bölgeleri için ise, eğer yabancı bir grup ise gelecek olan bütün büyücülerde Yıldırım 2 şart olarak aranıyor (Tabi bunun yanında +2000 Elektrik hasarıda istiyorlar..) . Ekstra ise Elektrik Bilgisi (3) ve Direnç Kırma (3) aranıyor.
Yani Eminönü sunucusu oyuncularının birçoğu (istisnalar var) yüksekten uçup alttakileri görmüyor. Bu kişilerin çoğuda Ego sahibi kişiliklere bürünmüş durumda
Yani kısaca oyun artık dostluğa pek önem vermiyor, karakterindeki tılsımlar ile seni adam yerine koyuyorlar
: )
Benim yorumum bu Eminönü oyuncusu olarak,
İyi forumlar..

Cevaplar ve tavsiyeler için teşekkürler diğer sunucular hakkında bilgi verebilecek varmı piyasa vb.
- TabipYarbay
- Teşkilat Neferi

- Sunucu: Meran
- Lonca: Kabile
oyundaki son durumumu bilmek istiyorsun
boş boş takiliyoruz yapacak bişe yok bazen aliyorum ciftemi holde keklik avliyorum tek işim bu bana sorarsan boşver bak dalgana
Carpie Diem
- Legendhunter
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Hunters
Genel olarak doğru olsa da kendimce birkaç düzeltme yapmak istiyorum.
Çemberlitaş bölgesi için +2000 fiziksel büyü hasarı ve Meteorit 1 olması yeterli bunun yanında Meteorit 2(3) olursa stusuz dediğimiz kısa kesim söz konusu ,Büyü Bozma (3) ise 5+1 denilen Tanksız sistemde grupta 2 büyüde olması yeterli oluyor Diğer Konsantrasyon Meteorit gibi tılsımlar ise grupta bir kişi de olmasıyla ortalama 4-5 dakika grubu daha hızlı bitirirsin bunun yanında bir ekstra durumu yok.
Migrat konusunda MertErene katılsamda y2 li kesim haricinde Meteorit 2(3) kesimi de yapılıyor.Sığınaklar için ise 1 y2 yetiyor ve gruba tılsım , hasar v.b etkenleri gözetmeksizin alıyorlar oda şalteri tutcak elemandan veya ne olur başkasıda nasiplenir belki diye düşünen sayıları az olsada güzel insanlar yapıyor.
Çemberlitaş bölgesi için +2000 fiziksel büyü hasarı ve Meteorit 1 olması yeterli bunun yanında Meteorit 2(3) olursa stusuz dediğimiz kısa kesim söz konusu ,Büyü Bozma (3) ise 5+1 denilen Tanksız sistemde grupta 2 büyüde olması yeterli oluyor Diğer Konsantrasyon Meteorit gibi tılsımlar ise grupta bir kişi de olmasıyla ortalama 4-5 dakika grubu daha hızlı bitirirsin bunun yanında bir ekstra durumu yok.
Migrat konusunda MertErene katılsamda y2 li kesim haricinde Meteorit 2(3) kesimi de yapılıyor.Sığınaklar için ise 1 y2 yetiyor ve gruba tılsım , hasar v.b etkenleri gözetmeksizin alıyorlar oda şalteri tutcak elemandan veya ne olur başkasıda nasiplenir belki diye düşünen sayıları az olsada güzel insanlar yapıyor.