Mor Fare .. ?
- BayTerapi
- Mebrure'nin Adamı
- Sunucu: Karaköy
- Lonca: Ghosts Of Anatolia
Mor Fare .. ?
İyi akşamlar, arkadaşlar kafama birşey takıldı 1 2 gündür fakat hiç soruşturmadım belki bilen vardır aranızda Mor fare görevinin bir hikayesi var mı ? yok'sa boş bir görev mi çün ki vahşi onu öldürmemizi istiyor bunun bir sebebi olsa gerek .
kedi
Re: Mor Fare .. ?
Benim bildiğim Vahşi Sakin'in bize verdiği tek görev. ''Mohr fahreyi öldürh'' diyor galiba
Level atlamaya yardımcı olmak için 3-5 tecrübe puanı verir belki. Hikayesi ile bir alakası olduğunu zannetmiyorum.
Level atlamaya yardımcı olmak için 3-5 tecrübe puanı verir belki. Hikayesi ile bir alakası olduğunu zannetmiyorum.
- Kabile
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
- Lonca: Kabile
Vardır mutlaka yoksa bir vahşi bir fareden neden bu kadar rahatsız olurki bide vahşiylebkonuşurken şoyle diyordu yanlış hatırlamıyorsan rengarenk gözlerimin önünden gitmiyor diye
Dünyada En Büyük kabadayılık EFENDİLİKTİR .
AHMET ÖZ
☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆TETİKÇİ ☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆
ÖLÜM
Ne Zaman ?
Nerde ?
Nasıl ?
AHMET ÖZ
☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆TETİKÇİ ☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆
ÖLÜM
Ne Zaman ?
Nerde ?
Nasıl ?
Vahşinin verdiği görevde neden öldürmek istediğimizi söylemiyor fakat başka bir görevde mor fare vahşiyi ısırdığını ve bu ısırma sonucu vahşi mor fareyi öldürtme kararı almıştır.
- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi
- Sunucu: Eminönü
- pankuscagiz
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Karaköy
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Ölümden Sonra
- Discord: mitwelt
Vahşi'nin akıl sağlığının yerinde olmadığını farz edersek eğer?
hala en sevdiğim görevdir o görev, arkadaş ortamında ''mohr fahreee'' diye bağırdığım ve milletin bana boş boş baktığı zamanları hatırlarım
Sadece
Kutay
Ahi Evran'a selamlar
Psikolojik Danışman ve Rehber Öğretmenlerin Norm Düzenlemesi Şimdi Değilse Ne Zaman?
Kutay
Ahi Evran'a selamlar
Psikolojik Danışman ve Rehber Öğretmenlerin Norm Düzenlemesi Şimdi Değilse Ne Zaman?
Mutlaka vardır diye düşünüyorum..onlarca tepegözün arasında bir mağarada oyunda tek tür olan bir fare ve selaminin fıçısı ilgi çekmiyor değil..
Nothing
Bu adam fare fetişisti
yazınca nasıl tartışmaya yönelik ileti oluyor knk anlatsana.

Mustafa Kemal ATATÜRK!
- HollyShit
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Bahsedildigi gibi bos bir gorev degil. Mor Fare gorevi aslinda Selami Kelaynak orgunuyle alakali bir gorev. Ilerleyen gorev metinlerini okudukca anlarsiniz. Vahsi'nin Mor Fare'yi oldurtmek istemesi kaderin cilvesi yada bir takinti. Cunku bildiginiz gibi oyundaki tek fare turu o.
Hiçbir şey başladığı gibi bitmez hayatta.
Ya hedeflediklerimiz ya biz biteriz daima.
Bir şeyi bıkmadan istemek,
Daima kazanmak için bir çabadır insana.
Ya hedeflediklerimiz ya biz biteriz daima.
Bir şeyi bıkmadan istemek,
Daima kazanmak için bir çabadır insana.