Grup bolgelerine adam begenmeyenlere,
- 
				AgainAndAgain
- Acemi Savaşçı 
Grup bolgelerine adam begenmeyenlere,
Arkadaslar ben bi kac gun once eminonunde basladim tekrar oyuna. hatrisayilir bi karakterim vardi 1700fizik hasarli ve m1 li bi buyucu. Fakat gaffara girmek istedigimde yada herhangi bi bolgeye insanlar benden sadece m1 degil cok saglam olmami ve 2000uzeri hasar olmami istediler. Ve sonrada eski ikvyi ozleyen bu kesim bu kadar bencil olmus durumda. Ben zaten full olsam gaffara neden gireyim ki? Ikv oyuncusu gercekten eskisi gibi degil.

- VoiceOfVoiceless
- Teşkilat Neferi 
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Grup bolgelerine adam begenmeyenlere,
Sebebi ise erken çıkmakmış bölgeden.
Oyunda herkes ceo , holding şirket sahibi patron.Zaman yönetimi yapmaları lazım.Asistanlarının verdikleri takvime göre hareket ediyorlar.
10dk geç çıkarlarsa Miami'deki toplantılarına geç kalırlar o yüzden bu seçicilik.Yoksa melek gibi herkes.

Oyunda herkes ceo , holding şirket sahibi patron.Zaman yönetimi yapmaları lazım.Asistanlarının verdikleri takvime göre hareket ediyorlar.
10dk geç çıkarlarsa Miami'deki toplantılarına geç kalırlar o yüzden bu seçicilik.Yoksa melek gibi herkes.
- Kabamsi
- İskele Babası 
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: TÜRK İSTİHBARAT TEŞKİLAT
Bu konuda sana allahtan sabır diliyorum çok haklısın. Allah kimseyi kimsenin eline düşürmesin kimseye muhtaç etmesin bu konuda. Gerçekteki hayatında 5 para etmez insanlar oyunda gelişip gerçek hayatındaki ezikliği kendilerine unutturmak için başkalarına böyle üstünlük taslıyorlar. Şahsen benim büyücüm full ve 2311 hasarlı ya arkadaş benim gaffarda ne işim varda sen hem full hasarlı hem m1 li hemde m2.3 lü adam arıyosun bu ne rahatlıktır ? Sığınaklara bile 2000 üstü elektrik hasarlı y2 arıyorlar ! Adam zaten o hasarla ve y2 ile kendi de girer sana ihtiyacı mı var ? Ben sığınaklara kendi elektriğim 2311 olduğu ve y2 imde olduğu için 1 tame y2 li 3 tanede kırma yapacak adam götürüyorum hiç bir eksiklikte olmuyor. Aynısı junon içinde geçerli 2 tane y2 varsa kalan büyücüleri düşük hasarlı olanlardan götür çünkü onların ihtiyaçı var. Gelde bu megolaman insanlara bunu anlat. Adamların 1 dk fazla zamanı yok hemen kesip çıkmak istiyorlar. Geçen gün başıma gelen olayı anlatayım size. Sadece zevk amaçşı 800-900 büyü şifalı bi karakterle arada bir kenana be migrata giderim. Yine şifacı arayan bir kişi görünce gelebilirim dedim. Adam bana diyorki sağlamsan gel tabi o çardaykrn beni tanımadığı için bende bozuntuya vermedim. Dedim ki ben ck atıcam direnç açıcam sen sağlamsan oynamayı biliyosan zaten bana ihtiyacın yok. Adam hala yok ben sağlam adamla giderim ezik adamla gb atmam dedi bende eyvallah dedim. Anasının karnından full karakterle doğmuş bir karaktersiz işte yorum sizin.

- 
				AgainAndAgain
- Acemi Savaşçı 
Hayir anlamiyorum bu insanlar 2000 hasar adam arayana kadar kaybettikleri vakti beni ve benim gibi arkadaslari alarak telafi edebilirler fakat oyun cigrindan cikmis anlam veremiyorum. fulleyene kadar katlanicaz bi sekilde

- Vezirx27
- Antrepo Bekçisi 
- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: <LIL>
Bence burada pek haklı haksız durumu yok. Durumun derinine inince herkes sistem kurbanı, insanları insanlara muhtaç kılıyorlar. Herkes zamanında çektiği sıkıntıları diğer insanlara yansıtmaya çalışıyorlar fakat bunun farkında olmuyorlar. 
İşin zor sana sadece bu konuda bir kaç tavsiye vermekten başka bir çare bulmak zor. Elinden geldiğince kendi grubunu kendin kurmaya çalış. Üzerindeki fiziksel hasar itemleri boşver zırh ve ceket cehennem, sıfır, trans ne olursa olsun onlar varsa onlardan giy ve hasarının 2000+ olduğunu söyle, inan kimse yansıt demiyecek tipine bakacaklar ve alacaklar senide. Kendine bir kaç arkadaş edin sürekli onlarla girmeye gayret göster. Grubu senin toplaman gerçekten çok önemli bir faktör bu şekilde ilermeye kayıt edersin diye düşünüyorum.

İşin zor sana sadece bu konuda bir kaç tavsiye vermekten başka bir çare bulmak zor. Elinden geldiğince kendi grubunu kendin kurmaya çalış. Üzerindeki fiziksel hasar itemleri boşver zırh ve ceket cehennem, sıfır, trans ne olursa olsun onlar varsa onlardan giy ve hasarının 2000+ olduğunu söyle, inan kimse yansıt demiyecek tipine bakacaklar ve alacaklar senide. Kendine bir kaç arkadaş edin sürekli onlarla girmeye gayret göster. Grubu senin toplaman gerçekten çok önemli bir faktör bu şekilde ilermeye kayıt edersin diye düşünüyorum.
Aynen öyle şu an yapacak yorum bulamadım hepiniz yazmışsınız benim yazacaklarımı.He bi de şey diyişleri var:"Kardeş ben emek verdim üretim bunları.yok öyle rahatlık maden topla para kas üret ve gir."Lan herkes senin gibi işsiz mi? Milletin işi gucu olanı var çoluğu çocuğu olani bile var sınavı olanı var günde belki bi saat ayirabliyolar senin egon için uğraşıp gece gündüz madenlesinler mi ? Ve beyler şu da var 1 sene önce falan açtığım bi başlık: gaffarı ilk kesen grup.2-2-2 şeklinde.ustundeki itemler şu an gorseniz ezik diyebileceğiniz itemler.bunlar nasıl yaptı.onceden tilsim mı vardı sen m1 , m 2 lll falan istiyorsun insafsız!Allah oyuncularımızı ıslah etsin  

Sahira
Stodig
drNOVALGİN

Stodig
drNOVALGİN
- 
				eskibirdost169
- İskele Babası 
- Sunucu: Teşkilat
Yav kardeşim bırak 2-2-2 gaffarı sığınaklar ilk çıktığında sığınaklara 2-2-2 giriliyordu ne ejder vardı ne bişi kenan kesiliyordu.Şimdi git bak y2+2000 elek istiyorlar.saglam yazdı:Aynen öyle şu an yapacak yorum bulamadım hepiniz yazmışsınız benim yazacaklarımı.He bi de şey diyişleri var:"Kardeş ben emek verdim üretim bunları.yok öyle rahatlık maden topla para kas üret ve gir."Lan herkes senin gibi işsiz mi? Milletin işi gucu olanı var çoluğu çocuğu olani bile var sınavı olanı var günde belki bi saat ayirabliyolar senin egon için uğraşıp gece gündüz madenlesinler mi ? Ve beyler şu da var 1 sene önce falan açtığım bi başlık: gaffarı ilk kesen grup.2-2-2 şeklinde.ustundeki itemler şu an gorseniz ezik diyebileceğiniz itemler.bunlar nasıl yaptı.onceden tilsim mı vardı sen m1 , m 2 lll falan istiyorsun insafsız!Allah oyuncularımızı ıslah etsin
- pankuscagiz
- Teşkilat Neferi 
- Sunucu: Karaköy
- Lonca: Ölümden Sonra
- Discord: mitwelt
cidden çok haklısınız, yeni gelecek güncellemede grup bölgelerine yer verilmemeli diye düşünüyorum. droplar yaratıklardan düşebilir, oyuncuların oyunculara muhtaç kalması gerçekten üzücü bir durum. büyük ormanlar ya da çöl gibi bir haritada boss ları koysalar, insanlar rahat rahat kesimini yapsa harika olurdu. 
yetkililer umarım sesimizi duyar!

yetkililer umarım sesimizi duyar!
Sadece
Kutay
Ahi Evran'a selamlar
Psikolojik Danışman ve Rehber Öğretmenlerin Norm Düzenlemesi Şimdi Değilse Ne Zaman?

Kutay
Ahi Evran'a selamlar
Psikolojik Danışman ve Rehber Öğretmenlerin Norm Düzenlemesi Şimdi Değilse Ne Zaman?
- NauTLiuS
- Sahaf Yardımcısı 
- Sunucu: Tılsım
- Lonca: Hitap
Bu soruna sunu diyim adamlar eskiden m1 olayi olmadan kesiyordu simdi herkes seri kesipte cikalim olayinda ama bilmiolarki yarim saat oynuyor veya siginakda junonda y2 veya saglam elek diorlar hadi anladim 1-2 saglam elek olsun ancak tum herkrsin sahlam olmasi insanlarin dizilmemesini saglar ayrica brnim boyle bir derdim yok allahtan y2 de m1 imde var ama bu hali anladigim icin tek y2 dahi girsem kimseyi kirmamaya gayret gosteriyorum eger TİLSİM sunucusuna Sen Veya Dizilmek İsteyrn Kisilrr Gelirseniz cevremce yardim ederim kendinize iyi bakin gunlugume bakmayi unutmayin HOSCAKALİNN 

Gaffar ilk geldigindw 900 hasarla tilsimsiz sekilde kesebiliyorduk ki suan hayli hayli kesilir durum buyken 2000 hasarli adam aramak niye? 2000 hasari olan esyalari full olan adamin gb de isi ne ??? Adamlar 15 dk da filan bitirmek istiyorlar heralde

auril & DoubleLift