Bu konuyu daha önce açmıştım ama gerekli cevabı alamadığım için yeniliyorum.
Oyun güncelleme sayfası gelirken bana ''Paketleme sistemi değişmiştir ilgili güncelleştirmeyi indiriniz'' şeklinde bir yazı geliyor ama yine girince sorun geçiyor bunun nedeni nedir bu 1
2.si çoğu zaman durduk yere oyun Launcher.dll adlı dosyayı güncelliyor çıkıp girince düzeliyor bunun da nedenini öğrenmek isterim
ayrıntı olarak oyunu silip yeniden yükledim sorun gitmedi yeniden indiricem kotam doldu biri yardımcı olabilir mi ?
Paketleme Sistemi
- morukkelleci
- Bab-ı Ali Muhafızı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
-
- Kadim Hidra Avcısı
Re: Paketleme Sistemi
Üff
Snde sorun vardır=)
- Perfectmagician
- Mezarlık Bekçisi
adam ne diyor oyunu silip tekrar yükledim dio datalarla oynasa düzelirdizeydan yazdı:Datalardan Oynamıssındır:mrgreen:
Değirmencinin hikayesi.. Gitti ama dönüşü büyük olacak...
haklısın (ilkdefa)Perfectmagician yazdı:adam ne diyor oyunu silip tekrar yükledim dio datalarla oynasa düzelirdizeydan yazdı:Datalardan Oynamıssındır:mrgreen:
- Perfectmagician
- Mezarlık Bekçisi
ne ilk defası ya post kasmak için böle yapıosan hiç yorum yapmaKaRASiS yazdı:haklısın (ilkdefa)Perfectmagician yazdı:adam ne diyor oyunu silip tekrar yükledim dio datalarla oynasa düzelirdizeydan yazdı:Datalardan Oynamıssındır:mrgreen:
post kasmak gibi bi hevesim yok morduman ne güne duruyoPerfectmagician yazdı:ne ilk defası ya post kasmak için böle yapıosan hiç yorum yapmaKaRASiS yazdı:haklısın (ilkdefa)Perfectmagician yazdı:adam ne diyor oyunu silip tekrar yükledim dio datalarla oynasa düzelirdizeydan yazdı:Datalardan Oynamıssındır:mrgreen:
- Perfectmagician
- Mezarlık Bekçisi
morduman ban yedi hatırlatırımKaRASiS yazdı:post kasmak gibi bi hevesim yok morduman ne güne duruyoPerfectmagician yazdı:ne ilk defası ya post kasmak için böle yapıosan hiç yorum yapmaKaRASiS yazdı:haklısın (ilkdefa)Perfectmagician yazdı:adam ne diyor oyunu silip tekrar yükledim dio datalarla oynasa düzelirdizeydan yazdı:Datalardan Oynamıssındır:mrgreen:
hehe hatırlatmasna olmuyomu yüzüme niye vuruyosun unutmuşdum xD
- Perfectmagician
- Mezarlık Bekçisi
:twisted:KaRASiS yazdı:hehe hatırlatmasna olmuyomu yüzüme niye vuruyosun unutmuşdum xD