Buradan devam etmemin sebebi sorduğum soruyla hiç bir alakası olmamasıdır.
Bana verilen cevap:
DePiedra yazdı:Merhabalar;
Sürekli kritik hata ile karşılaşıyorsanız, bu sorunu gidermek için aşağıdaki işlemleri yerine getirebilirsiniz: İnternet
> Oyunu öncelikle sisteminizden tamamen kaldırın.
> Ardından C: dizinindeki Sobee klasörünü elle silin.
> Eğer yapabilirseniz çalıştır komutuna regedit yazarak Kayıt Defteri Düzenleyicisini açın ve CTRL+F ile arama kutusuna
Sobee yazarak bulduğunu tüm değerleri silin. Bu işlemi yaparken doğru anahtarı sildiğinizden emin olun. Yapamayacak
bilgi seviyesinde iseniz bu adımı es geçebilirsiniz.
> XP için C:\Documents and Settings\KULLANICI_KLASÖRÜNÜZ\Local Settings\Temp,
Win7 için:C:\Users\KULLANICI_KLSÖRÜNÜZ\AppData\Local\Temp\Sobee klasörünü elle komple silin.
> Tekrar kurulum yapın ve hem kurulum aşamasında hem oyunu ilk açışınızda "Yönetici olarak çalıştır" komutunu
uygulayın.
Bu işlemleri uyguladıktan sonra oyuna tekrar giriş yapmayı deneyiniz.
Buradaki konudan size yardımcı olabilecek çözüm önerileri mevcuttur Genel Teknik Sorunlar yararlanabilirsiniz.
Sorunuz hala devam ediyor ise sisteminizin donanımsal sorun'dan kaynaklı olabileceğinden teknik destek almanızı tavsiye ederim. İyi forumlar.
Saf mı sandın beni kardeşim oyunda 10 saat online kalıyorum bölgeler de duruyorum düşmüyorum lodos lar la savaşta düşüyorum bilgin olsun 100 mb internet. Ve çok sağlam bir bilgisayarım var birden fazla grafiksel olarak çok iyi olan oyunlar açıkken bile düşme olmuyor savaşlarda düşüyorum sadece 1 kere değil birden fazla ve oyunda lodoslara karşı savaşırken çok düsen arzlar var bu durumun teknik bir hata olmadığını garanti veririm ilgilenmenizi dilerim.
Bu durumla karşılaşan aynı görüşte olan arkadaşlar sizin de mesajlarınızı beklerim iyi oyunlar dilerim.
Gibilere bakmam kardeşim kasıtlı olan bir şey var burada normal olmayan şekilde. Varsayımlar üzerine kimseyi suçlamam ama acık var ama bir hata var bunu kullanıyorlar oyuncular. Ne olduğunu kim olduğunu bilsem buraya bu şekilde mesaj atmam.
Sanmıyorum klan savaşını nerede yaptığınız önemli örneğin Büyük Hol'de trenlerin olduğu yerde sebepsiz yere düşmeye çok rastlıyorum gerek kendim olsun gerek grupta ki diğer arkadaşlarım olsun ama Meteor'da böyle bir şey olacağını sanmıyorum.
Ek olarak oyun dosyalarında bir sıkıntı olmadığına eminim 5 sefer silip yükledim farklı bilgisayarlarda da denedim başka oyuncularda da gördüm.
Şuan oyunda aktif bulunan kendi yetkili karakterleri dışında ki karakterlerinden bahsediyorum. Bu karakterlerle oyunun açıklarına hakim ve görevini kötüye kullanıyor bunu da ispatlama ihtimali sıfıra yakın.
DuMaNisTT yazdı:Şuan oyunda aktif bulunan kendi yetkili karakterleri dışında ki karakterlerinden bahsediyorum. Bu karakterlerle oyunun açıklarına hakim ve görevini kötüye kullanıyor bunu da ispatlama ihtimali sıfıra yakın.