Yapılanlar kimsenin yanına kalmaz..Tüm dostlarım kendilerine iyi baksınlar.Herkese iyi oyunlar...
Speciallistgirl'den gelsin bu uzun veya kısa veda ;)
-
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Speciallistgirl'den gelsin bu uzun veya kısa veda ;)
Konudada beLirttiğim gibi..
Yapılanlar kimsenin yanına kalmaz..Tüm dostlarım kendilerine iyi baksınlar.Herkese iyi oyunlar...
RoCKuNZeL xROCKUNZELx
Re: Speciallistgirl'den gelsin bu uzun veya kısa veda ;)
selametle
EdebiyatıCedide / ServetiFünun / GaffarREİS
Tahterevallinin diger ucuna oturarak sayemde yükselen insanlara canımın sıkıldığında kalkabilecegimi hatırlatın.
Tahterevallinin diger ucuna oturarak sayemde yükselen insanlara canımın sıkıldığında kalkabilecegimi hatırlatın.
-
- Sahaf Yardımcısı
Tüm charlarım Fokx tarafndan soyulmştur.al o itemleri napıyorsan yap şimdi kına yakmışsındır bi taraflarına seviyesiz insan yazık be
RoCKuNZeL xROCKUNZELx
- hicretsidan
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Hata onda değil Sende kimseye Güvenme. Soyulmusa Sen vermişsin demekki şifreyi ama üzüldüm Emek Hırsızlarına inat oyunda kal ve Rezil edelimSpeciallistgirl yazdı:Tüm charlarım Fokx tarafndan soyulmştur.al o itemleri napıyorsan yap şimdi kına yakmışsındır bi taraflarına seviyesiz insan yazık be

-
- Sahaf Yardımcısı
Hata onda veya bende demedim ztn ben.Ayrıca ona şifreyi verdiğim falan yok.Benim dikkatsizliğimden kaynaklanan birşeydiAydoldu yazdı:Hata onda değil Sende kimseye Güvenme. Soyulmusa Sen vermişsin demekki şifreyi ama üzüldüm Emek Hırsızlarına inat oyunda kal ve Rezil edelimSpeciallistgirl yazdı:Tüm charlarım Fokx tarafndan soyulmştur.al o itemleri napıyorsan yap şimdi kına yakmışsındır bi taraflarına seviyesiz insan yazık be
RoCKuNZeL xROCKUNZELx
Ne qibi Bi Dikkatsizlik Arkadaşına şifreyi verirken yanlışlıkla onamı gönderdin şifreeyi başka türlü nasıl bi yolla ala bilirki :?Speciallistgirl yazdı:Hata onda veya bende demedim ztn ben.Ayrıca ona şifreyi verdiğim falan yok.Benim dikkatsizliğimden kaynaklanan birşeydiAydoldu yazdı:Hata onda değil Sende kimseye Güvenme. Soyulmusa Sen vermişsin demekki şifreyi ama üzüldüm Emek Hırsızlarına inat oyunda kal ve Rezil edelimSpeciallistgirl yazdı:Tüm charlarım Fokx tarafndan soyulmştur.al o itemleri napıyorsan yap şimdi kına yakmışsındır bi taraflarına seviyesiz insan yazık be

Gecms oLsn charLarının caLIndıqını biLmiodm seLametle..
Aşkçiçeği / Clqnxqnclk

Hiç bir yere gitmiyorsun ben bu konuyu görmedim varsayıyorum

RaideRs oF AnatoLiA
Şizofren / BABASININOĞLU
www.anadoluakincilari.com

Eminönü
Telif hakları kendine aittir®™
█│║▌║││█║▌║▌║
7 2 7 2 7 2 7 2 7 2 0
☻/
/▌ ßaq ßaq yukarDaım .p ♥
/ \
© 1oo % οяіqіηααααℓ
Telif hakları kendine aittir®™
█│║▌║││█║▌║▌║
7 2 7 2 7 2 7 2 7 2 0
☻/