Neden tekrarlanacak dedim sürekli kacıyordunuz denildi sürekli kacan veya oturanlar atılıyordu. 3 canım kalmıstı son 3teydim 2si birbirine daldı bende gittim kestim ölecegimi sandılar heralde . Kazandıgım zaman ise tekrarlanacak denildi
Yapılan uyarılara rağmen, savaşmak yerine kaçmayı tercih etmeniz etkinlik kurallarına aykırıdır. Bu durumda yapılması gereken, savaşmayan üç kişiyi de alan dışı bırakmaktır. Sona kalmış üç kişi alan dışı kaldığında etkinlik galibi belirlenemeyeceği için turun tekrar edilmesi doğru verilmiş bir karardır.
Farklı bir konu var ise, gerekli incelemelerin yapılması için İletişim/Destek Formunu kullanabilirsiniz. İlgi ve anlayışınız için teşekkürler.
Ey eviren ey.Bu oyunu bırakma sebeplerimden biri de bil ki sensin.Son 8'e kaldığım da 7si de tek loncadandı alayı benim üstüme geliyordu,bende sarsıldım sarsılmaz 15'di hepsi başımda bekledi,hiç birini atmadın.Sonra öldüm resmen lonca başkanlarını galip çıkardılar,o kadar dil döktüm bişey demedin.Sadece o da değil,büyücü vs'sinde adamın birine sürekli zihin atılıyordu,kasıtlı olarak.Bir büyü bile atmadan üst üste 4 5 defa zihin yedi adam,sonda ise iki büyücü de aynı anda ölmüştü,o büyücü kazanmıştı.Dil döksek ne fayda yazsak ne fayda.Nasılsa siliyorsunuz.
Sparineus yazdı:Ey eviren ey.Bu oyunu bırakma sebeplerimden biri de bil ki sensin.Son 8'e kaldığım da 7si de tek loncadandı alayı benim üstüme geliyordu,bende sarsıldım sarsılmaz 15'di hepsi başımda bekledi,hiç birini atmadın.Sonra öldüm resmen lonca başkanlarını galip çıkardılar,o kadar dil döktüm bişey demedin.Sadece o da değil,büyücü vs'sinde adamın birine sürekli zihin atılıyordu,kasıtlı olarak.Bir büyü bile atmadan üst üste 4 5 defa zihin yedi adam,sonda ise iki büyücü de aynı anda ölmüştü,o büyücü kazanmıştı.Dil döksek ne fayda yazsak ne fayda.Nasılsa siliyorsunuz.
kardes bu oyundan hala adalet filan mı bekliyosunuz ya
Sparineus yazdı:Ey eviren ey.Bu oyunu bırakma sebeplerimden biri de bil ki sensin.Son 8'e kaldığım da 7si de tek loncadandı alayı benim üstüme geliyordu,bende sarsıldım sarsılmaz 15'di hepsi başımda bekledi,hiç birini atmadın.Sonra öldüm resmen lonca başkanlarını galip çıkardılar,o kadar dil döktüm bişey demedin.Sadece o da değil,büyücü vs'sinde adamın birine sürekli zihin atılıyordu,kasıtlı olarak.Bir büyü bile atmadan üst üste 4 5 defa zihin yedi adam,sonda ise iki büyücü de aynı anda ölmüştü,o büyücü kazanmıştı.Dil döksek ne fayda yazsak ne fayda.Nasılsa siliyorsunuz.
Etkinlik arenası cok kucuk adaletsizlik burada başlıyor.Er meydanı gibi bir yer olsa her neyse diyorumki etkinlik saçma adalet ne arasın bazarda.