RECETE

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
batuhan67645
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

RECETE

Mesaj gönderen batuhan67645 »

Saat e IRK Lardan düşen tılsım receteleri beyaz renk yerıne kırmızı renk sorunu yaşıyan varmı veya daha onceden yaşıyan varmı 1 gunluk deil her gün ?
Kimileri toprak kadar kıymetli, kimileri bir ot kadar değersiz. Herkes bir şekilde yaşıyor işte. Kimileri şerefli, kimileri Serefsiz. . !
Resim
  • Resim
Resim
  • Resim
Kullanıcı avatarı
Barbarosxhizir
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Lonca: Vuslatt

Re: RECETE

Mesaj gönderen Barbarosxhizir »

Ferhat belkide karaterinin alabileceği mqximum recete sayısına ulaşmışsın bir kontrol et bakayım başka recete yutabiliyor musun
Resim
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
batuhan67645
Cin Avcısı
Cin Avcısı

üretıme 100 recete olmadı abide ondan deil bu üretımden bi recete silince ırk lardan düşen recete kırmızı oluyor ama guncelemede eskı halıne gerı donuyor bunu once gordum cohu kez ama bu kez recete sildim silgim gun akşam car blok almıştı ceza nediyle acıldı ama düzelmedi. Bu sorunu yaşınan kımse vardır sandımda kimse yaşamamış sanırım
Kimileri toprak kadar kıymetli, kimileri bir ot kadar değersiz. Herkes bir şekilde yaşıyor işte. Kimileri şerefli, kimileri Serefsiz. . !
Resim
  • Resim
Resim
  • Resim
Kullanıcı avatarı
Sparineus
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Sparineus »

Oyun da bazen yükleyemiyor her şeyi,bug oluyor.Ondandır,bırakmadan önce bende yaşıyordum aynı sorunu.
Resim
Mustafa Kemal ATATÜRK!
Kullanıcı avatarı
batuhan67645
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Sparineus yazdı:Oyun da bazen yükleyemiyor her şeyi,bug oluyor.Ondandır,bırakmadan önce bende yaşıyordum aynı sorunu.
oyun hatası bırımıne ılletımde sadece görsel bı sorun dedi bu bugla alakası yok bence yukarda dedıgım gibi receteler kırmızı oldugu zaman akşam car ban almıştı guncelemeyı gormeden ban aldı o yuzden oyle kaldı.
Resim
  • Resim
Resim
  • Resim
Kullanıcı avatarı
NoThingToLosee
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Lonca: Yok