RECETE
- batuhan67645
- Cin Avcısı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
RECETE
Saat e IRK Lardan düşen tılsım receteleri beyaz renk yerıne kırmızı renk sorunu yaşıyan varmı veya daha onceden yaşıyan varmı 1 gunluk deil her gün ?
- Barbarosxhizir
- Tılsım Tanığı
- Lonca: Vuslatt
Re: RECETE
Ferhat belkide karaterinin alabileceği mqximum recete sayısına ulaşmışsın bir kontrol et bakayım başka recete yutabiliyor musun

- batuhan67645
- Cin Avcısı
üretıme 100 recete olmadı abide ondan deil bu üretımden bi recete silince ırk lardan düşen recete kırmızı oluyor ama guncelemede eskı halıne gerı donuyor bunu once gordum cohu kez ama bu kez recete sildim silgim gun akşam car blok almıştı ceza nediyle acıldı ama düzelmedi. Bu sorunu yaşınan kımse vardır sandımda kimse yaşamamış sanırım
Oyun da bazen yükleyemiyor her şeyi,bug oluyor.Ondandır,bırakmadan önce bende yaşıyordum aynı sorunu.

Mustafa Kemal ATATÜRK!
- batuhan67645
- Cin Avcısı
oyun hatası bırımıne ılletımde sadece görsel bı sorun dedi bu bugla alakası yok bence yukarda dedıgım gibi receteler kırmızı oldugu zaman akşam car ban almıştı guncelemeyı gormeden ban aldı o yuzden oyle kaldı.Sparineus yazdı:Oyun da bazen yükleyemiyor her şeyi,bug oluyor.Ondandır,bırakmadan önce bende yaşıyordum aynı sorunu.
- NoThingToLosee
- Acemi Savaşçı
- Lonca: Yok