ikv çift oturum açma
- yusufcan211
- Işık Hanım'ın Elemanı

- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Dost Kervanı
ikv çift oturum açma
beyler ikv de aktarım yapıcam farklı hesaplardan aynı bilgisayardan çift çar nasıl açabiliriz taktik pls :idea:

İmza:GWYNBLEIDD
- DuMaNisTT
- Dış Şehir Gezgini

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Talebe-i Tevarih
Re: ikv çift oturum açma
Eskiden stand.... bir program vardı ama artık çalıştırmıyor diye biliyorum..
- yusufcan211
- Işık Hanım'ın Elemanı

aynen onu denedim işe yaramadı :mrgreen:DuMaNisTT yazdı:Eskiden stand.... bir program vardı ama artık çalıştırmıyor diye biliyorum..

Bilgisayarın çok yavaş değilse aynı bilgisayarda farklı kullanıcı hesaplarıyla halledebilirsin işini. Ben aktarımları bu şekilde yapıyorum genelde. Holde xeno kasmak, kp kasmak gibi işler için sandboxi kullanıyorlar forumda anlatımı vardı sanrım hiç kullanmadım.
- YasinKocamanca
- Yasemin'in Gözcüsü

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: Life And Death
- YasinKocamanca
- Yasemin'in Gözcüsü

- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Life And Death
İmzama gelin Yorumlarımı kaldıran yetkili arkadaşlarım google amcayıda engelleyin yada açıkları kapatın diyecem ama malesef yapamazsınız.
- KARADAVUTs
- Antrepo Bekçisi

- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: Gölge Haramileri
Sandboxie 3.46 programını kullanabilirsin.Bu sayede değil 2, Pc 'nin işlemcisine göre (intel core i5 veya i7(online oyunlarda tercih edilen işlemci türleri olarak bilinir ve görevini AMD işlemcilere göre daha seri ve hızlı yapabilen mükemmel 2 işlemcidir) ise) 10 tane ikv bile açabilirsin.
Programın orjinal lisansı ikv'li bir oyuncu tarafından http://www.youtube.com sitesine atılmıştı bende ordan yaptım.
İyi kullanımlar dilerim şimdiden.
Programın orjinal lisansı ikv'li bir oyuncu tarafından http://www.youtube.com sitesine atılmıştı bende ordan yaptım.
-
vahdet
- Meteor Kaşifi

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Üstadlar
Bu iletiyi kaldırırlar kardeş.KARADAVUTs yazdı:Sandboxie 3.46 programını kullanabilirsin.Bu sayede değil 2, Pc 'nin işlemcisine göre (intel core i5 veya i7(online oyunlarda tercih edilen işlemci türleri olarak bilinir ve görevini AMD işlemcilere göre daha seri ve hızlı yapabilen mükemmel 2 işlemcidir) ise) 10 tane ikv bile açabilirsin.
Ve buna bağlı olarak bizim iletilerimiz de gidecek...vahdet yazdı:Bu iletiyi kaldırırlar kardeş.KARADAVUTs yazdı:Sandboxie 3.46 programını kullanabilirsin.Bu sayede değil 2, Pc 'nin işlemcisine göre (intel core i5 veya i7(online oyunlarda tercih edilen işlemci türleri olarak bilinir ve görevini AMD işlemcilere göre daha seri ve hızlı yapabilen mükemmel 2 işlemcidir) ise) 10 tane ikv bile açabilirsin.
- yusufcan211
- Işık Hanım'ın Elemanı

malesef işe yaramadı diğer kullanıcıya geçerken hesap oyundan düşüyor :idea: bu arada sandboxie hala işe yarıyormu ?mizan yazdı:Bilgisayarın çok yavaş değilse aynı bilgisayarda farklı kullanıcı hesaplarıyla halledebilirsin işini. Ben aktarımları bu şekilde yapıyorum genelde. Holde xeno kasmak, kp kasmak gibi işler için sandboxi kullanıyorlar forumda anlatımı vardı sanrım hiç kullanmadım.