ÇözunurLuk kötü oldu. Oyuna tabletten gırdıgım ıcın duzenLeme yapamadım.. iyi seyırler
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=bkkWTm4KZWU[/youtube]
video acılmassa buradan ızleyın ..
https://www.youtube.com/watch?v=bkkWTm4KZWU
PART 1 (yaSiinDieBiirii)
- aveabayisi48
- İskele Babası
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Thug Life
- DuMaNisTT
- Dış Şehir Gezgini
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Talebe-i Tevarih
Re: PART 1 (yaSiinDieBiirii)
Güzel olmuş ellerine sağlık
#İsmailTürütForever
- arzlodoss
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Meran
çoğu klan savaşı meranda değilk ama
- arzlodoss
- Şarapçı'nın Sırdaşı
sen her şeye karışmak zorundamısın be git hırsızlık yap zaten yapmadığın şey değilDuMaNisTT yazdı:Güzel olmuş ellerine sağlık#İsmailTürütForever
- aveabayisi48
- İskele Babası
- Lonca: Thug Life
Sakin dostum 
- DuMaNisTT
- Dış Şehir Gezgini
arzlodoss yazdı:sen her şeye karışmak zorundamısın be git hırsızlık yap zaten yapmadığın şey değilDuMaNisTT yazdı:Güzel olmuş ellerine sağlık#İsmailTürütForever
Özele gelsene bir skype varsa konuşalım veya Ankara civarlarındaysan yüzyüze görüşelim. Dövmeyeceğim söz çaylar benden.
arzlodoss kardeş:bak bu yazıyı üstten sana bir not olarak yazıyorum sonra gene abuk sabuk laflar etmeye başlama avukatı mısın felan diye,sadece bunu son zamanlarda abarttın diye diyorum.Burası forum kardeş,bak forum.istanbuloyun.com forumun ne anlama geldiğini biliyorsan burada öyle cümleler kurarak anca kendi zeka seviyeni belli edersin.Ha dersin yaşım 13 kabul benim zekam bu,kardeşimizdir deriz geçeriz.İnternetten forum nedir araştır biraz.
Güzel savaş,beğendim.
Güzel savaş,beğendim.

Mustafa Kemal ATATÜRK!
- DuMaNisTT
- Dış Şehir Gezgini
Sparineus yazdı:arzlodoss kardeş:bak bu yazıyı üstten sana bir not olarak yazıyorum sonra gene abuk sabuk laflar etmeye başlama avukatı mısın felan diye,sadece bunu son zamanlarda abarttın diye diyorum.Burası forum kardeş,bak forum.istanbuloyun.com forumun ne anlama geldiğini biliyorsan burada öyle cümleler kurarak anca kendi zeka seviyeni belli edersin.Ha dersin yaşım 13 kabul benim zekam bu,kardeşimizdir deriz geçeriz.İnternetten forum nedir araştır biraz.
Güzel savaş,beğendim.
Arkadaşım bu kişiye ulaşmak için emin ol çok uğraşıyorum
- arzlodoss
- Şarapçı'nın Sırdaşı
forum kayıtına bakıyorum ıstanbul Karabük yazıyor ama ankarada mısın dıye soruyorsun senın herşeyın ofsayt gelelilım tele bana ulaşmak cok basit burda artislık yapacağına yaz özelime bı mesaj uşa bana de sonra burda konuş yaz bakalım telını benım özelime yazamıyorsanda burda benım söyledığın yazının üstüne bı daha ayzı yazmaDuMaNisTT yazdı:arzlodoss yazdı:sen her şeye karışmak zorundamısın be git hırsızlık yap zaten yapmadığın şey değilDuMaNisTT yazdı:Güzel olmuş ellerine sağlık#İsmailTürütForever
Özele gelsene bir skype varsa konuşalım veya Ankara civarlarındaysan yüzyüze görüşelim. Dövmeyeceğim söz çaylar benden.