Zamaninda alinan tek sey biliyorsunuz sadece "plus paket" idi. herkes iyiydi hoştu derken derindeki sırla gelmisdi yanlis hatirlamiyorsam akceler ve oyun o andan sonra oldu kapitalizm sirri
Simdi birsey sormak istiyorum
Bu oyunu parasiz oynayabilirmiyiz? parasiz bir yerlere gelebilirmiyiz ? para versekte oyundan zevk alabilirmiyiz? ..
bunları yazarken zamaninda bize soyle dendi: " begenmiyorsan oynama isde oyunun kalkinmasi lazim" pes gercekten 3 yildir yenilik yok veriyoruz parasini hani nerde icraat? destek olduk verdik parasini veriyoruzda ama zevk alamiyoruz! simdi o yonetim yagcilari gelsin yazsin yine daha cok yine yazacagim vardi ama mobilim zor oluyor simdilik bukadar
Oyun gelişiyormu?
-
vahdet
- Meteor Kaşifi

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Üstadlar
Re: Oyun gelişiyormu?
Oyun yapmak için bence o kadar paraya gerek yok. Zannetmiyorum. Küçük bir odada 5-6 kişi toplanıp yapıyorlar.
Al sana zuladan örnek.
http://www.madbytegames.com/mutfakta-ne ... r-2-bolum/
Aralarında zwartan var. İkv gelistiricilerinden zwartan domates bahçesi olan zwartan.
İsteseler bence yeni bölge getirirler.
Al sana zuladan örnek.
http://www.madbytegames.com/mutfakta-ne ... r-2-bolum/
Aralarında zwartan var. İkv gelistiricilerinden zwartan domates bahçesi olan zwartan.
İsteseler bence yeni bölge getirirler.
- apomario
- FareAdam Düşmanı

- Lonca: İhtiyarlar Heyeti
Kardeş görmüyor musun oyun gayet iyi gelişiyor. En azından forumda takılan biri olarak çok iyi geliştiğini düşünüyorum. Bir tane isyan bayrağı çeken olmadığına göre herkes pollyana herkes halinden memnun
- Nedenben
- Yasemin'in Gözcüsü

- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: HUN
Sen Forumu BoyLe Takıp Edıyosan Bence Hıc Kendını Yorma Kapat BıLgısayarı Cık Dısarı Hava aLapomario yazdı:Kardeş görmüyor musun oyun gayet iyi gelişiyor. En azından forumda takılan biri olarak çok iyi geliştiğini düşünüyorum. Bir tane isyan bayrağı çeken olmadığına göre herkes pollyana herkes halinden memnun

- kordugum
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
AyNeNNedenben yazdı:Sen Forumu BoyLe Takıp Edıyosan Bence Hıc Kendını Yorma Kapat BıLgısayarı Cık Dısarı Hava aLapomario yazdı:Kardeş görmüyor musun oyun gayet iyi gelişiyor. En azından forumda takılan biri olarak çok iyi geliştiğini düşünüyorum. Bir tane isyan bayrağı çeken olmadığına göre herkes pollyana herkes halinden memnun![]()
- KARADAVUTs
- Antrepo Bekçisi

- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: Gölge Haramileri
+1Nedenben yazdı:Sen Forumu BoyLe Takıp Edıyosan Bence Hıc Kendını Yorma Kapat BıLgısayarı Cık Dısarı Hava aLapomario yazdı:Kardeş görmüyor musun oyun gayet iyi gelişiyor. En azından forumda takılan biri olarak çok iyi geliştiğini düşünüyorum. Bir tane isyan bayrağı çeken olmadığına göre herkes pollyana herkes halinden memnun![]()
- apomario
- FareAdam Düşmanı

- Lonca: İhtiyarlar Heyeti
AyNeN KaRDeŞ ÇoK HaqLıSıN BeNiM HaTaM öZüR DiLeRiMkordugum yazdı:AyNeNNedenben yazdı:Sen Forumu BoyLe Takıp Edıyosan Bence Hıc Kendını Yorma Kapat BıLgısayarı Cık Dısarı Hava aLapomario yazdı:Kardeş görmüyor musun oyun gayet iyi gelişiyor. En azından forumda takılan biri olarak çok iyi geliştiğini düşünüyorum. Bir tane isyan bayrağı çeken olmadığına göre herkes pollyana herkes halinden memnun![]()
AyNéN hanY yha BréMiN chıq bi hava aLapomario yazdı:AyNeN KaRDeŞ ÇoK HaqLıSıN BeNiM HaTaM öZüR DiLeRiMkordugum yazdı:AyNeNNedenben yazdı:Sen Forumu BoyLe Takıp Edıyosan Bence Hıc Kendını Yorma Kapat BıLgısayarı Cık Dısarı Hava aLapomario yazdı:Kardeş görmüyor musun oyun gayet iyi gelişiyor. En azından forumda takılan biri olarak çok iyi geliştiğini düşünüyorum. Bir tane isyan bayrağı çeken olmadığına göre herkes pollyana herkes halinden memnun![]()
- mobilsorun
- Hızlı Koşan

- Lonca: Yalnızlık Paylaşılmaz
Türkçemizi katletmeyelim lütfen !
Bir ay doğar ilk ak$amdan geceden ..

Yolun ardına bakmadık yorulmadık ..

Yolun ardına bakmadık yorulmadık ..
Nolur bana şaka yapıyorum demobilsorun yazdı:Türkçemizi katletmeyelim lütfen !