Oyun Hatasımı Bilmiyoruz Ama Hala Devam Ediyormu Bilmem Bu Aralar Girmeye Fırsat Bulamadım.
Ben Size Anlatmak Yerine Bizzat Forumdan Bir Arkadaşımız Olan Yasin KOCAMANCI Videosunu Size Sunayım.
Videoya Gidebilmek İçin Tıklamanız Yeterli
Daha Sonra Bununla İlgili Düşüncelerinizi Yazabilirsiniz. Kötü Bir Amaç Değil Fikirleri Ve Düşünceleri Merak Ediyorum
Saygılarım İle
-Hakan Enes Karatopak
Şifacı Oyun Hatası (Alıntı) Güncelleme
- PARJISUNG
- Cin Avcısı

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: Thelodos Of Ottoman
Re: Şifacı Oyun Hatası (Alıntı) Güncelleme
Gazap 1 3 ile ilgili bir hatayı daha belirtmek isterim. Gazabı tak yeteneğini aç, maxın 9 bin oldu diyelim bütün maxları çıkar gazap 1 3 etkisi ile gelen max hasar hala duruyor olacaktır.
Naomi
EhmekAraSISucuk
PARKJİSUNG
Bear :?:
EhmekAraSISucuk
PARKJİSUNG
- Barbarosxhizir
- Tılsım Tanığı

- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Vuslatt
O hata değil ki gazap yeteneği kapana kadar o şekilde kalması normal bencePARJISUNG yazdı:Gazap 1 3 ile ilgili bir hatayı daha belirtmek isterim. Gazabı tak yeteneğini aç, maxın 9 bin oldu diyelim bütün maxları çıkar gazap 1 3 etkisi ile gelen max hasar hala duruyor olacaktır.

- PARJISUNG
- Cin Avcısı

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: Thelodos Of Ottoman
Bahsettiğim şey yetenekten gelen hasar değil. İtemsiz halde gazap 1 3 ten gelen ekstra hasar. Misal defansif 2 3 kullanan savaşçı aynı şeyi yapsa hasarı sıfır olacaktır.Barbarosxhizir yazdı:O hata değil ki gazap yeteneği kapana kadar o şekilde kalması normal bencePARJISUNG yazdı:Gazap 1 3 ile ilgili bir hatayı daha belirtmek isterim. Gazabı tak yeteneğini aç, maxın 9 bin oldu diyelim bütün maxları çıkar gazap 1 3 etkisi ile gelen max hasar hala duruyor olacaktır.
Naomi
EhmekAraSISucuk
PARKJİSUNG
EhmekAraSISucuk
PARKJİSUNG
PARJISUNG yazdı:Bahsettiğim şey yetenekten gelen hasar değil. İtemsiz halde gazap 1 3 ten gelen ekstra hasar. Misal defansif 2 3 kullanan savaşçı aynı şeyi yapsa hasarı sıfır olacaktır.Barbarosxhizir yazdı:O hata değil ki gazap yeteneği kapana kadar o şekilde kalması normal bencePARJISUNG yazdı:Gazap 1 3 ile ilgili bir hatayı daha belirtmek isterim. Gazabı tak yeteneğini aç, maxın 9 bin oldu diyelim bütün maxları çıkar gazap 1 3 etkisi ile gelen max hasar hala duruyor olacaktır.
Kesinlikle Haklısınız. Katılıyorum :idea: