Oyun gabak tadı vermeye başladı !

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Vezirx27
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos
Lonca: <LIL>

Oyun gabak tadı vermeye başladı !

Mesaj gönderen Vezirx27 »

Merhaba Arkdaşlar, sizlere 2 gün önce başıma gelen olayı anlatmak istedim.

3 gün önce oyundaydım ve çt atmak için kuzenimden çara geçip çardan m1 vermesini istedim herşey normaldi em 3 geçtim oda em3 teydi çakalın teki her em 3 girene alış veriş açarak bişeyler çalmak istiyor . Kuzeninde o ara dalgınlığına geldi ve ona m1 verdi. adam oyundan çıktı oyuna girdiğinde ise m1 yansıttı y2 ile takas olur dedi bende dedim kardeşim tılsımı verirmsn yanlışlıkla sana verilmiş , dedi ben bunu real aldım konuşma biraz daha devam etti ve bende tılsım yok dedi bunların hepsini ekran görüntüsünü aldım . bende bu görüntüleri aldım hemen Desteğe başvuru yaptım açıklayıcı şekillerde desteğe mesaj atalı 3 gün oldu o kadar acil acil demem rağmen ne olumlu ne olumsuz cevap. Ve devam ediyorum adam oyunda elini kolunu sallaya sallaya geziyor. em3 hala bekliyor herkes hırsız yazıyor gerekli bütün kanıtlar mevcut dün yine lafa tuttum onu ve bana dedi yarın tılsımını vercem merak etme gibisinden bunların hepsini prinledim ve bunlarıda desteğe başvurdum. Arkdadaşlar tılsım gitmesi benim zoruma asla gitmedi yönetim bu konuda böyle sessiz kalması beni delirtti bu oyuna yatırdığım paranın hesabı yok yani, tamam yatırdım seviyorum helali hoş olsun .Rehber takımında 2 ay görev aldım ve bunu bende biliyorum alışverişe destek verilmez diye bi olay biliniyor. Fakat defalarca şahit oldum gerek oyunda arkdaşlarım gerek tanımadıklarım, Bazı kanıtlar doğrultusuyla karakterler sarılarak tılsımlarını aldılar. Ben yine pes etmedim bir umutla TTNET'i aradım ve orda biriyle konuşmaya başladım bana gösterdiği ilgiyi gerçekten çok hoş buldum bana özel mesaj çekti şikayet doğrultusunda daha faydalı olur dedi kanıtlarımın mevcut olduğunu belirtti. Ama gel gelelim hala haber yok oyunda zerre giresim yok bu nedenden dolayı ve biliyorum bu konuyu gördüklerinde kilitliycekler. Aklıma gelmişken çalan şahıs karakteri satmış 1 saat önce daha neler olucak Allah kerim.hertürlü kanıt mevcut çaldığıyla ilgili bi geri dönüş mesajı yazsalar yeter gerekli kontrolleri yapsınlar .
Kullanıcı avatarı
Sparineus
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Sunucu: Eminönü

Re: Oyun gabak tadı vermeye başladı !

Mesaj gönderen Sparineus »

Satmamıştır kardeşim,bende y2 çaldırdım herkes yok çarı sattı yok sunucu değiştirdi yok arkadaşına verdi karakterini felan diyip durdular.Aslı yok öyle bir şeyin kimse satamaz hemen.
Resim
Mustafa Kemal ATATÜRK!
Kullanıcı avatarı
V1Pasa
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen V1Pasa »

Savcılığa gitmeden E- Devlet üzerinden Elindeki Resimler Yani Fotoraflar ile beraber Şikayet etmen halinde sana m1 y2 fark etmez çalınan itemin iadesini etmektelerdir Doğruluğu söz konusu ise eğer Başka yol ile İletişim Destek'den Yardım Alamassın Malesef ki Geçmiş olsun :)
vahdet
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Üstadlar

Mesaj gönderen vahdet »

Geçmiş olsun. Geri alırsan bizi bilgilenir.
Kullanıcı avatarı
mobilsorun
Hızlı Koşan
Hızlı Koşan
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Yalnızlık Paylaşılmaz

Mesaj gönderen mobilsorun »

Geçmiş olsun :(
Bir ay doğar ilk ak$amdan geceden ..
Resim
Yolun ardına bakmadık yorulmadık ..
Kullanıcı avatarı
kordugum
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen kordugum »

Bu kadar zenginsiniz demek haberiniz olmayan birine tılsım kaptırıyorsunuz koymaz be bu size bunun adı hırsızlıkta degil kimseye bir şey ispatlayamazsın kendi rızanızla verdiginiz için tılsım yok demesini printlemekde güzel kanıtmış
Kullanıcı avatarı
berkan587
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini

Mesaj gönderen berkan587 »

Oncelikle gecmis olsun.Hirsizlik konusunda ikv destek verecekse herkeze vermesi gerekiyo bu yuzden elinde kanit olsa bile destek vermiyor.Sana yardimci olsalar bu sefer diger oyunculara da destek olmalari gerekir.Bu konuda esya iadesi gibi bide hirsizlik olaylari ile ilgilenen bir ekip kurulmasi sart tabi bunun icinde cok ugrasmak gerekiyo senin yapabilecegin mahkemeye basvurmak fakat sen kendi elinle tilsimi verdiginden karsi tarafinda ceza alacagini sanmiyorum.Ticaret yaparken dikkat etmek gerekiyo alacagin esyaya ve kisiyi kontrol etmen boyle calinma olaylarinin onune gecer.
Resim
Kullanıcı avatarı
XxxChesTeRxxX
Bab-ı Ali Muhafızı
Bab-ı Ali Muhafızı
Lonca: ...

Mesaj gönderen XxxChesTeRxxX »

Geçmiş Olsun.
Kullanıcı avatarı
showmaster
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen showmaster »

Allah bizi destek ekibinin şerrinden korusun
Kullanıcı avatarı
IIIxYeNiCeRixIII
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Karaköy

Mesaj gönderen IIIxYeNiCeRixIII »

Geçmiş olsun kardeş üzüldüm senin adına inşallah kazasız belasız geri alman dileğiyle

“Genel Etkileşim” sayfasına dön