E postam ve şifreme ulaşılıp karakterim hesabımdan aktarılmış. E postama ulaştığımda gelen aktarım mesajlarını gördüm ve desteğe başvurdum. Benden bilgilerimi teyyid etmemi istediler. Bütün bilgilerimi eksiksiz gönderdim ve gelen cevap:
"Bildiriminiz üzere gerekli inceleme yapılmıştır. Yapılan incelemede karakterin bilginiz dahilinde aktarıldığı görülmüştür. Bu nedenle karakter satışı /takasını engellemek için talebiniz reddedilmiştir."
Tekrar başvuru yaptım ve 2. cevap olarakta bunu aldım:
"Bir önceki başvurunuza verilen yanıtta başvurunuz reddedilmiştir. Bu yöndeki başvurularınıza destek verilmeyecektir."
İsteğim dahili olsa ben neden gelip neden sizden yardım istiyim ? Bana cevap ve destek verilmeyecekse ben sorunumu nasıl çözeceğim ?
Ya bir açıklama yada bir yardım.
Re: Ya bir açıklama yada bir yardım.
Eskiden karakter satıp sattıktan sonra o karakteri gerçi çekmek isteyenlere karşı yapılmış güvenliktir. Oyun içinde karakter satışı ile alakalı paylaşımda bulunmuşsan veya sosyal ortamlarda ilan yayınladıysan elbette böyle bir yanıt alırsınempty61 yazdı:E postam ve şifreme ulaşılıp karakterim hesabımdan aktarılmış. E postama ulaştığımda gelen aktarım mesajlarını gördüm ve desteğe başvurdum. Benden bilgilerimi teyyid etmemi istediler. Bütün bilgilerimi eksiksiz gönderdim ve gelen cevap:
"Bildiriminiz üzere gerekli inceleme yapılmıştır. Yapılan incelemede karakterin bilginiz dahilinde aktarıldığı görülmüştür. Bu nedenle karakter satışı /takasını engellemek için talebiniz reddedilmiştir."
Tekrar başvuru yaptım ve 2. cevap olarakta bunu aldım:
"Bir önceki başvurunuza verilen yanıtta başvurunuz reddedilmiştir. Bu yöndeki başvurularınıza destek verilmeyecektir."
İsteğim dahili olsa ben neden gelip neden sizden yardım istiyim ? Bana cevap ve destek verilmeyecekse ben sorunumu nasıl çözeceğim ?