Sizde nasıl bir mantık yatıyor nasıl bir mantıkla iş yapıyorsunuz muamma ötesi başka bir şey değil.
LatveriA olanları gayet iyi bildiğin için asıl senin üstüne alman gerekir bunları, bana izah etmen gereken bir şey var izahın sunucuda bi hayli yetersiz bir çok oyuncu yüklenince oyundan çıkmakta bir şeyi kapatmanın yolu değil.
Hakkım açısından konuşuyorum az önce yapmakla mükellef olduğun Ölüm Oyunu etkinliğinde neye dayanarak Son 3 savaşçı karakter arasında kalmışken attığını tam belirtmedin keyfi bir karar vermek sana kimlerin emri ki uyguluyabiliyorsun?
- '' Savaşmıyoruz ulan '' diyerek dolaşmamdan ötürü uyarmaksızın atıldığımdan bahsettin lakin son 3 savaşçı karakter orda dolaşıyor vaziyetteydik bu durumda 3 savaşçı karakteri etkinlikten diskalifiye etmen gerekiyor.
Burda harfiyen doğru açıklamanı bekliyorum açıklama yapıldıktan sonra konunun sahibi olarak ne kilitlenmesini nede kaldırılmasını istiyorum zira açık paylaşım yeri ve herhangi bir forum maddesine karşı gelmiyor.
:idea: :arrow: Kaldı ki uzun zamandır hiç bir etkinliğe katılmamışken sadece rast gelme sonucu girdiğim bir etkinlikte hala bazı yetkililerin keyfi karar uygulayarak kendilerini tatmin etme çabaları içerisinde görmek gerçekten uzun yıllar ve emekler verdiğim bu oyunun en acı tarafı.
[Eminönü] Ölüm Oyunu!...
Re: [Eminönü] Ölüm Oyunu!...
Merhaba,
Konuyla alakalı oyun içerisinden, etkinlik süresince argo ve hakaretlerinize rağmen açıklama yapılmış ve işlem sebebinin neyden kaynaklandığı, sizin de çok iyi bildiğiniz gibi izah edilmiştir. Hatanızı kabul etmemeniz sizin kanaatinizdir.
Devamında açacağınız konular yanıtlanmayacaktır.
Saygılarımla
Konuyla alakalı oyun içerisinden, etkinlik süresince argo ve hakaretlerinize rağmen açıklama yapılmış ve işlem sebebinin neyden kaynaklandığı, sizin de çok iyi bildiğiniz gibi izah edilmiştir. Hatanızı kabul etmemeniz sizin kanaatinizdir.
Devamında açacağınız konular yanıtlanmayacaktır.
Saygılarımla