Arkadaşlar Öncelikle Merhaba Benim Sizlere Bir Sorum Olacak Sizce Şifacı Kasıp Mevlana Asa mı Üreteyim Yoksa Büyücü Kasıp Kıyamet Asamı Hala Karar Veremedim Yardımcı Olursanız Sevinirim Ayrıca Bununla İlgili Bir Çok Konu Var Derseniz K.b Onlarda Aradığımı Bulamadım Kendim Sorayım Dedim
Az dişini sık Meteorit 1 bas. Asan olmasa da bir şekil girersin bölgeye ama illede şifacı diyorsan boşuna asa basma her türlü girebiliyor zaten. Kolay gelsin.
Classy yazdı:Arkadaşlar Öncelikle Merhaba Benim Sizlere Bir Sorum Olacak Sizce Şifacı Kasıp Mevlana Asa mı Üreteyim Yoksa Büyücü Kasıp Kıyamet Asamı Hala Karar Veremedim Yardımcı Olursanız Sevinirim Ayrıca Bununla İlgili Bir Çok Konu Var Derseniz K.b Onlarda Aradığımı Bulamadım Kendim Sorayım Dedim
sana kalmış
BEN ELİNDEKİLERİNİN DEĞERİNİ KAYBEDİNCE BİLENLERDEN DEĞİL, DEĞER VERDİĞİ İÇİN KAYBEDENLERDENİM...
Yardımlarınız için Teşekkürler. Arkadaşımdan Şifacı Aldım Elimde Önceden Kasmış Olduğum 35 m Para Var Büyü Şifa 1600. Herhangi Bir Asa Basmayı Düşünmüyorum. Sizce Bu Parayla İksir mi Almalıyım Fikirleriniz Nelerdir? :ugeek: :ugeek:
Şifacıya da tılsım lazım olacak ilelebet bölge atacak değilsin gazaptı vs ydi. Hocam bölgeden arta kalan zamanlarda para kasmaya bak sen şifacı dizeceksen de her açıdan bu şekilde fulle.
Ttaymmm yazdı:Az dişini sık Meteorit 1 bas. Asan olmasa da bir şekil girersin bölgeye ama illede şifacı diyorsan boşuna asa basma her türlü girebiliyor zaten. Kolay gelsin.
Tanıdık bile sokmuyor asasız met 1 olsa bile.Kendimden biliyorum hasar 1400 met 2 2 +met1im giremiyom.