İkv + Skype kac mb net yer?
İkv + Skype kac mb net yer?
Telefonumu pc ye bağlayarak modem olarak kullanacağım. İnternetim Turkcell 3G . ikv ve skype ayri ayri kac mb internet yer acaba?
- BilgeTonyukuk
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Re: İkv + Skype kac mb net yer?
Selamun aleyküm;
Bir vakitler bende VINN kullanıcısı idim, kullandığım dönemlerden kalan tecrübelerimi paylaşacak olursam, günlük 6-8 saat oyun ve 4-5 saat skype konuşması ile rahat bir 600-700 MB kota harcıyordum. Kotayı yiyen İKV değil, skype maalesef. Keza skype kullanmadığım aylarda 4 GB'ı bir ayda bitiremiyordum, ki yine günde 6-8 saat oyunda olmama rağmen. Sevgilerimle.
Bir vakitler bende VINN kullanıcısı idim, kullandığım dönemlerden kalan tecrübelerimi paylaşacak olursam, günlük 6-8 saat oyun ve 4-5 saat skype konuşması ile rahat bir 600-700 MB kota harcıyordum. Kotayı yiyen İKV değil, skype maalesef. Keza skype kullanmadığım aylarda 4 GB'ı bir ayda bitiremiyordum, ki yine günde 6-8 saat oyunda olmama rağmen. Sevgilerimle.

- CounteR
- Salgın Koruyucusu
- Lonca: Ya Sabır
İstanbul Kıyamet Vakti sürekli çık-gir yapmadığın sürece saatte ortalama 8 mb kota yiyor. Yani 4-5 ay önce öyleydi

İKV ben bi ara baktığımda saatte 8-10 mb arası kota yemişti.
Seni bitiren skype olur .
Seni bitiren skype olur .
2006-2016
İstanbul Kıyamet Vakti Neferi
İstanbul Kıyamet Vakti Neferi
Teşekürler.
Bahsettiğiniz 700MB günlük olarak harcanan kota mı acaba?BilgeTonyukuk yazdı:Selamun aleyküm;
- BilgeTonyukuk
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Eminönü
Aynen öyle maalesef, Skype kotayı sömürür.erkan34 yazdı:Bahsettiğiniz 700MB günlük olarak harcanan kota mı acaba?

- xRapismylife
- Sahaf Yardımcısı
Merhabalar;erkan34 yazdı:Telefonumu pc ye bağlayarak modem olarak kullanacağım. İnternetim Turkcell 3G . ikv ve skype ayri ayri kac mb internet yer acaba?
Sadece İstanbul Kıyamet Vakit açık yaklaşık 16 saat online süresi içerisinde 268 mb yemişti. Skype'li girersen bunun 2 veya 3 katı gider.
Yardımcı olduğunuz icin teşekkürler.