Merhaba,Saygıdeğer İKV oyuncuları.Öncelikle yeni yılınızı kutlar,başarılarla daim olmasını dilerim.
Bundan birkaç gün önce tehditli söylemler aldım oyun üstünden.1 levellik çarladan sövmek vs vs olaylar.Hepsinin fotoğrafı var ve bugün itibariyle desteğe attım.Sizlerin başına böyle bir durum geldi mi ? Tehditli söylemler ile ilgili fotoğraf attığınızda karşıda ki kişi kaç gün ceza yedi? Küfürden kaç gün susturma aldı? Bazı arkadaşlarıma sorduğumda ben sövdüm 999 yedim o sövdü 3 gün yedi gibi söylemler aldım.Bir de sizlere sorayım dedim.Eğer ki verilen ceza benim ''Rahatsız Edici Davranış'' cezamla aynı olursa soluğu savcılıkta almak gibi bir düşüncem var.Yorumlarınızı bekliyorum.
İyi forumlar ve oyunlar!
Oyunculara Cezalar Hakkında Bir Soru
Oyunculara Cezalar Hakkında Bir Soru

Mustafa Kemal ATATÜRK!
- kordugum
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Oyunculara Cezalar Hakkında Bir Soru
Destek ekibinde tanıdığın varsa her işini hallediyolar
Eğer plusun varsa kolay kolay ban yemezsin sadece 3 gün sus yersin devamında katlayarak ceza artıyor plusun yoksa eğer sus aldıktantan sonra tekrarında banlıyorlar. Anlayacağın para verirsen küfür edersin hesap banlanmaz vermezsen banlanır. Ve edilen küfürün içeriği de önemli ceza konusunda örneğin AS yazdığında ya küfür ediyordur yada selam veriyordur rol yapta bu selam anlamına geliyor ama bir çok oyuncu küfür olarak kullanıyor
Alakası yok Pluslu olup olmamasıyla Öyle bir Ayrım yok Yanlış biliyorsun ozaman herkez küfür eder öyle bir durum olsa ki belirtilir plus paket özelliklerinde alakası yokzxcvzxcv yazdı:Eğer plusun varsa kolay kolay ban yemezsin sadece 3 gün sus yersin devamında katlayarak ceza artıyor plusun yoksa eğer sus aldıktantan sonra tekrarında banlıyorlar. Anlayacağın para verirsen küfür edersin hesap banlanmaz vermezsen banlanır. Ve edilen küfürün içeriği de önemli ceza konusunda örneğin AS yazdığında ya küfür ediyordur yada selam veriyordur rol yapta bu selam anlamına geliyor ama bir çok oyuncu küfür olarak kullanıyor
Valla kardeşim admaın sunucuda herkese en az bir küfürü ve tehditi var.Ama hala konuşuyor.Hele isim bile verebilirim Ottomanxeren adlı karakteri ben konuşurken göremedim hiç hala susturmayla geçiniyor.

Mustafa Kemal ATATÜRK!
- kordugum
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Silinen mesajımı okuduysan bu tip şeylere şaşırmamak gerekSparineus yazdı:Valla kardeşim admaın sunucuda herkese en az bir küfürü ve tehditi var.Ama hala konuşuyor.Hele isim bile verebilirim Ottomanxeren adlı karakteri ben konuşurken göremedim hiç hala susturmayla geçiniyor.
1 mesaj vardı ama göremiyordum.O senin mesajındı sanırım okuyamadım maalesef.Özel mesaj olarak yazarsan sevinirimkordugum yazdı:Silinen mesajımı okuduysan bu tip şeylere şaşırmamak gerekSparineus yazdı:Valla kardeşim admaın sunucuda herkese en az bir küfürü ve tehditi var.Ama hala konuşuyor.Hele isim bile verebilirim Ottomanxeren adlı karakteri ben konuşurken göremedim hiç hala susturmayla geçiniyor.

Mustafa Kemal ATATÜRK!
- showmaster
- FareAdam Düşmanı

Allah'a kitaba dine küfür edersen 999 gün ban yiyiliyo orasını kesin biliyorum ama digerlerine kolay kolay vermiyolarSparineus yazdı:Merhaba,Saygıdeğer İKV oyuncuları.Öncelikle yeni yılınızı kutlar,başarılarla daim olmasını dilerim.
Bundan birkaç gün önce tehditli söylemler aldım oyun üstünden.1 levellik çarladan sövmek vs vs olaylar.Hepsinin fotoğrafı var ve bugün itibariyle desteğe attım.Sizlerin başına böyle bir durum geldi mi ? Tehditli söylemler ile ilgili fotoğraf attığınızda karşıda ki kişi kaç gün ceza yedi? Küfürden kaç gün susturma aldı? Bazı arkadaşlarıma sorduğumda ben sövdüm 999 yedim o sövdü 3 gün yedi gibi söylemler aldım.Bir de sizlere sorayım dedim.Eğer ki verilen ceza benim ''Rahatsız Edici Davranış'' cezamla aynı olursa soluğu savcılıkta almak gibi bir düşüncem var.Yorumlarınızı bekliyorum.
İyi forumlar ve oyunlar!