Yıllardır.....
Yıllardır.....
Yıllardır bu oyunu oynuyorum. Yüklediğim akçenin harcadığım vaktin haddi hesabı yok. Ama yıllardır şu lag , sunucu listesi , donmalar , kasmaları çözemediniz. O kadar para yatırıyor bu millet size. O paraları yemenin dışında yaptığınız tek olay etkinlik düzenlemek. O boğazınızdan geçen paralar helal mi artık ????
- Chatlaqs
- Teşkilat Neferi

- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Raiders Of Anatolia
Re: Yıllardır.....
Forumda yayın yasağı var sorunlarımızı dile getiremiyoruz. Sonumuz hayırlısı olsun diyelim
katılıyorum.SnooW yazdı:günde 4 5 saat oyunda aktifim lag dediğimiz şey bende en fazla günde 1 kez, oda 5 6 sanıye olup bitiyor. sizdeki lagı çözemedim
Konularım
İstanbul Kıyamet Vakti - Hikaye Özet Konusu
Ne Diyor Bu Domuz? - İnceleme
Oyun Görevleri ve Hikaye Özeti (1'den 49'a) - İKV
Yarın ufuk, grimsi pembe olur belki... Pembemsi griden iyidir her şekilde.
İstanbul Kıyamet Vakti - Hikaye Özet Konusu
Ne Diyor Bu Domuz? - İnceleme
Oyun Görevleri ve Hikaye Özeti (1'den 49'a) - İKV
Yarın ufuk, grimsi pembe olur belki... Pembemsi griden iyidir her şekilde.
- DuMaNisTT
- Dış Şehir Gezgini

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Talebe-i Tevarih
Şu açıdan bak,
Adamlar yapacağız diye kesin bir şey söylemiyor. VE Kimseye para yatırın akçe alın diye de zorlamıyor. Bu durumda boğazlarından rahatça o paralar geçiyor. :ugeek:
Adamlar yapacağız diye kesin bir şey söylemiyor. VE Kimseye para yatırın akçe alın diye de zorlamıyor. Bu durumda boğazlarından rahatça o paralar geçiyor. :ugeek:
İKV'den bu saatten sonra bişey çıkmaz. Bu yönetimden de hiçbir halt olmaz.Silin oyunu gitsin
WesTSooN
- kordugum
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Eminönü
25 Aralık 2014 bekleyin ve görün diyorum.... :twisted:tedashii yazdı:İKV'den bu saatten sonra bişey çıkmaz. Bu yönetimden de hiçbir halt olmaz.Silin oyunu gitsin![]()
- Mutlakguven
- FareAdam Düşmanı

Aynı sekılde dusunuyorum olumlu olarak 25 Aralıkta ılk defa aynı fıkırdeyım bununla.kordugum yazdı:25 Aralık 2014 bekleyin ve görün diyorum.... :twisted:tedashii yazdı:İKV'den bu saatten sonra bişey çıkmaz. Bu yönetimden de hiçbir halt olmaz.Silin oyunu gitsin![]()
- Mutlakguven
- FareAdam Düşmanı

5 gün kalmış sadece. Sen sanırım 25 aralıkta güncelleme olucağını düşünüyorsun. Öyle birşey olsa bunu forum kanalları üzerinden bize söylemezlermiydi ?kordugum yazdı:25 Aralık 2014 bekleyin ve görün diyorum.... :twisted:tedashii yazdı:İKV'den bu saatten sonra bişey çıkmaz. Bu yönetimden de hiçbir halt olmaz.Silin oyunu gitsin![]()
WesTSooN