GameX
- kerimcan123
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Eminönü
- mobilsorun
- Hızlı Koşan
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Yalnızlık Paylaşılmaz
Re: GameX
Maalesef olmayacak 
Bir ay doğar ilk ak$amdan geceden ..

Yolun ardına bakmadık yorulmadık ..

Yolun ardına bakmadık yorulmadık ..
Merhabalar;
GameX dijital oyun fuarına katılıp katılmayacağımız henüz kesinleşmemiştir. Şayet katılmamız kesinleşirse forum kanalı ve sosyal medya aracılığı ile siz oyuncularımıza duyurulacaktır. Biraz daha sabretmenizi rica ediyorum.
İyi forumlar dilerim.
GameX dijital oyun fuarına katılıp katılmayacağımız henüz kesinleşmemiştir. Şayet katılmamız kesinleşirse forum kanalı ve sosyal medya aracılığı ile siz oyuncularımıza duyurulacaktır. Biraz daha sabretmenizi rica ediyorum.
İyi forumlar dilerim.
İletişim/Destek Formu | Hızlı Destek | Etkinlik Takvimi
Forum Kanalındaki Faydalı Konular
Ayın Etkinlik Ödülüne Sen Karar Ver!
Forum Kanalındaki Faydalı Konular
Ayın Etkinlik Ödülüne Sen Karar Ver!
İstanbul Kıyamet Vakti'nden Haberdar Olun!
- kerimcan123
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Eminönü
FanArt yapılırmı peki ??MUTEFEKKiR yazdı:Merhabalar;
İyi forumlar dilerim.

Ne kadar da ironik.
Bir zamanlar gamex'in ana sponsoru olan sobee bugün fuara katılacak mı katılamıyacak mı diye konu oluyor..
Fuara gitme şansım olmadı fakat gördüğüm kadarıyla İKV için ayrılan yer her sene azalmış sanırım bu sene 2 metrekarelik stant verirler
Daha doğrusu az para harcayıp daha fazla kar elde etmek için kira parasından kısarlar
Bir zamanlar gamex'in ana sponsoru olan sobee bugün fuara katılacak mı katılamıyacak mı diye konu oluyor..
Fuara gitme şansım olmadı fakat gördüğüm kadarıyla İKV için ayrılan yer her sene azalmış sanırım bu sene 2 metrekarelik stant verirler
-
- FareAdam Düşmanı
Merhabalar;
GameX dijital oyun fuarına katılıp katılmayacağımız henüz kesinleşmemiştir. Şayet katılmamız kesinleşirse forum kanalı ve sosyal medya aracılığı ile siz oyuncularımıza duyurulacaktır. Biraz daha sabretmenizi rica ediyorum. 18 Kasım ı bekleyin :twisted:
Kyrat bugün cıvıl cıvıl...
İyi forumlar dilerim.
GameX dijital oyun fuarına katılıp katılmayacağımız henüz kesinleşmemiştir. Şayet katılmamız kesinleşirse forum kanalı ve sosyal medya aracılığı ile siz oyuncularımıza duyurulacaktır. Biraz daha sabretmenizi rica ediyorum. 18 Kasım ı bekleyin :twisted:
İyi forumlar dilerim.
- GWYNBLEIDD
- Tılsım Tanığı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Hicret
Farcry'ın bağrından kopup gelmişsin. Bravo :twisted:EklentiPaketi yazdı:Merhabalar;
İyi forumlar dilerim.